Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد -ایرنا- معاون سیاسی ، اجتماعی و امنیتی استانداری لرستان گفت: آموزش و پرورش از پرداخت عوارض تغییر کاربری معاف است و تغییر جایگاه های افراد نباید باعث زیر پا گذاشتن قانون شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا حبیب الله خجسته پور شامگاه سه شنبه در شورای آموزش و پرورش لرستان در سالن جلسات استانداری بیان کرد: تغییر کاربری دارای قوانین و ضوابط شهری در کمیسیون ماده پنج است و بدون اطلاع شهرداری ساخت و ساز تخلف ماده 100 می باشد و طبق قانون باید جریمه پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی تغییر جایگاه های افراد نباید باعث زیر پا گذاشتن قانون شود و هرجائی که تغییر کاربری صورت گیرد شهرداری نباید عوارض دریافت کند.
وی ادامه داد: شهرداری تاکنون با دیده اغماض با آموزش و پرورش لرستان برخورد کرده و شایسته است از این پس نیز اینگونه باشد.
خجسته پور بیان کرد: در سال های گذشته چندین بار خانه معلم، استخر معلم در خرم آباد پلمپ می شود که باید برای همیشه تعیین تکلیف شوند.
وی تاکید کرد که خانه معلم باید تغییر کاربری داده شود و مشکل کاربری این فضا حل شود چراکه روند تغییر کاربری مطابق قوانین خیلی طولانی نیست و از طرفی نیاز فرهنگیان را برطرف می کند.
خجسته پور با اشاره به اینکه در قانون بودجه به هردلیلی آموزش و پرورش به خوبی دیده نشده است گفت:سرانه مدارس به شرط تحقق 100 درصدی بسیار کمتر از یک موسسه فرهنگی است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان اظهار کرد: ادارات آموزش و پرورش ناحیه یک و 2 خرم اباد در اماکن آموزشی مستقر هستند که باید از این ظرفیت تغییر کاربری استفاده کرد و برای آینده پیش بینی فضای اداری کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان نیز در این جلسه گفت: آموزش و پرورش از پرداخت عوارض معاف است در حالیکه هر روزه به بهانه های مختلف از طرف شهرداری عوارض سنگینی متحمل می شود و مکان های فرهنگی رفاهی آموزش و پرورش پلمپ می شود.
خدانظر دریکوند ادامه داد: سال گذشته بیش از 30 میلیارد ریال عوارض برای استان تعیین شده بود و از طرفی برای سرانه مدارس تنها 22 میلیارد ریال داشته ایم.
وی اظهار کرد: مکان های آموزشی نیازمند تغییر کاربری در سطح استان مشخص و تعیین تکلیف خواهد شد.
7274/6060
خبرنگار:مریم نریمانی**انتشاردهنده:محمد علیذدوستی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۳۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟

عضو هیات علمی دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران با حضور در «کارگاه ساختمانی ۳۰۰۰ مترمربعی» واقع در وسط پارک لاله، این عملیات شهرداری را «غیرقانونی»، «فاقد توجیه تخصصی» و «متضاد از هر نوع چارچوب فکری» عنوان کرد.

به گزارش خبرآنلاین، مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز دربوستان لاله

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت : لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی‌ مردم دارند. شگفت آنکه نهادهای دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهادهای به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده‌ است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روزهای سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهادهای مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟
  • شرکت بالغ بر ۱۶ هزار لرستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند!