Web Analytics Made Easy - Statcounter

میترا دانشور، سرگروه داوران بخش تفكر و پژوهش جشنواره كتاب رشد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تأكید بر لزوم ورود دانش‌آموزان به حوزه پژوهش عنوان کرد: پرورش تفکر در نوجوانان و جوانان اهمیت بسیار دارد و کمبود آموزش معلمان می‌تواند با استفاده از کتبی که در این رابطه به بازار نشر عرضه می‌شود برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه سخنانش گفت: علیرغم اینكه در بخش تولیدات خارج از سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی كتاب‌های زیادی در حوزه تفكر و پژوهش ترجمه شده است، اما در حوزه انتشارات كمک آموزشی، كتاب‌هایی كه بتوانند اولیاء را درباره چگونگی پرورش تفكر نوجوانان و جوانان راهنمایی كنند، كمتر تولید می‌شود.

دانشور تأكید كرد: درس تفكر و پژوهش در پایه‌های ششم، هفتم، هشتم و نهم تدریس می‌شود. سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با توجه به اهمیت این حوزه، نقشه راهی را با عنوان راهنمای حوزه تربیت و یادگیری تدوین كرده كه در آن نقش تمام دروس و الزامات مورد نیاز در پرورش تفكر از پیش دبستانی تا پایان تحصیلات متوسطه مشخص شده است. به این منظور همه كتاب‌ها از منظر بحث تفكر، غنی‌سازی می‌شوند.

سرگروه داوران بخش تفكر و پژوهش جشنواره كتاب رشد افزود: مبحث تفكر در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به جد مورد توجه قرار دارد، اما در كنار آن این موضوع باید در سایر زیر نظام‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، مدیران مدارس و توسعه و تجهیز مدارس هم مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینكه در آموزش این درس مشكلاتی وجود دارد، گفت: درس تفكر و پژوهش فقط كتاب نیست، بلكه بسته‌های آموزشی مانند نمایش فیلم برای آموزش بهتر طراحی شده است كه متأسفانه برخی مدارس تجهیزات لازم مانند كامپیوتر و ویدئو پروجكشن را برای استفاده از بسته‌های آموزشی در اختیار ندارند.

این سرگروه جشنواره کتاب رشد با تأكید بر سایه انداختن كنكور بر نوع نگاه والدین و معلمان نسبت به پرورش تفكر دانش‌آموزان اظهار کرد: خواست والدین تابع وضعیت فرهنگی كشور است، در شرایطی كه كنكور مهم‌ترین مسئله است. والدین هم تمایل دارند فرزندان‌شان در تست‌زنی و قبول شدن در آزمون‌ها مهارت كسب كنند. به همین دلیل به دروسی مانند ریاضی اهمیت بیشتری می‌دهند. حتی این نگاه در سطح كارشناسان و معلمان هم وجود دارد. در حالی كه در دروسی مانند ریاضی معلم در سر كلاس با چالش مواجه نمی‌شود، اما در درس تفكر معلمان با چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌شوند، چون با سؤالات جدید و متفاوت از سوی دانش‌آموزان مواجه می‌شوند و این نشان دهنده اهمیت درس تفكر و پژوهش است.

دانشور، بازخورد جذابیت درس تفكر و پژوهش از سوی دانش‌آموزان را مثبت ارزیابی كرد و گفت: ارزیابی‌های انجام گرفته نشان می‌دهد دانش‌آموزان نظرات مثبتی نسبت به درس تفكر و پژوهش دارند و ما نیز سعی می‌كنیم با دعوت از سرگروه‌های این درس در استان‌ها در قالب نشست و كارگاه‌های مختلف به غنی‌تر شدن هر چه بیشتر آموزش تفكر و پژوهش در مدارس كمك كنیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۶۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی

به گزارش خبرنگار مهر، فرقی نمی‌کند کودک و نوجوان شما دختر باشد یا پسر؛ یکی از جذاب‌ترین مهارت‌ها برای دانش آموزان نوجوان و جوانان بازیگری است.

به تازگی یک دوره آموزش بازیگری ۳۶ ساعته برای دانش آموزان مناطق ۹ و ۲ و ۵ و ۱۷ و ۱۸ و ۱۶ به همت آموزش و پرورش شهر تهران، اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و شهرداری در حال برگزاری است که قرار است برگزیدگان این دوره به سریال‌های سدا و سیما و فیلم‌های سینمایی معرفی شوند.

این برنامه با حمایت اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان شهر تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حال برگزاری است.

این برنامه پس از رایزنی و آغاز همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی شهر تهران و معاونت فرهنگی و هنری منطقه ۹ شهرداری تهران آغاز شد. علاوه بر این خانه مهرآباد مکان آموزشی لازم را برای این دوره از کلاس‌های بازیگری در اختیار دانش آموزان گذاشت و کانون فرهنگی تربیتی فجر هم محیط آموزشی خود را برای آموزش بازیگری خواهران آماده کرد.

در حقیقت ویژگی بارز این دوره از کلاس‌های بازیگری، اختصاص دو کلاس کاملاً مجزا برای دختران و پسران بوده است تا همه دانش آموزان بتوانند به راحتی در کلاس‌های دوره شرکت کرده و علاوه بر آموزش بازیگری تمرینات بدن و بیان را انجام دهند.

این دوره از آموزش بازیگری در حال برگزاری است و قرار است دور جدیدی از آن در آینده‌ای نزدیک از طریق مدارس شهر تهران در سطحی وسیع‌تر برگزار گردد.

بر اساس اظهارات مربیان آموزشی این دوره که از مجموعه رسانه‌ای جنگل در این دوره حاضر هستند؛ قرار است با همکاری و معاونت مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران و سازمان صدا و سیما، هنرجویان این دوره آموزشی در سریال‌های تلویزیونی که قرار است برای صداوسیما تولید شود متناسب با سن و شخصیت‌های مورد نیاز به کار گرفته شوند.

کد خبر 6096976 علی قدمی

دیگر خبرها

  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟