Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-27@22:08:14 GMT

تراریخته‌ها با برچسب مخصوص‌ به فروش برسد

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۶۰۵۱۱

تراریخته‌ها با برچسب مخصوص‌ به فروش برسد

به گزارش جهان نيوز، اسدالله عباسی نماینده مرده مردم رودسر درباره بی‌توجه به واردات محصولات تراریخته گفت: پیرامون جلسه‌ای که با وزیر جهاد کشاورزی در این رابطه داشتیم آقای حجتی هم چنین نگرانی را ابراز کرد، منتهی باید گفت که کنترل این موضوع تنها به عهده وزارت جهاد کشاورزی نیست وسازمان استاندارد و وزارت «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» هم قطعا وظایفی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه کنترل بخشی از محصولات تراریخته به سازمان استاندارد محول شده است، افزود: رسیدگی به موضوع محصولات تراریخته باید متمرکز شده و به صورت کارگروهی با حضور مسئولین وزارتخانه‌های «صنعت، معدن و تجارت»، «جهاد کشاورزی» و « امور اقتصاد و دارایی» پیگیری شود.

نماینده مردم رودسر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در حال حاضر نگرانی درباره محصولات تراریخته وجود دارد و ما نباید بعداً متوجه تبعات آن شویم بنابراین ضرورت دارد مسئولان با اراده قوی‌تر وارد این موضوعات شوند. البته بنده معتقدم مسئول این بحث وزارت جهاد کشاورزی است اگر چه اختیارات این موضوع به بقیه سازمان‌ها تفویض شده است.

عباسی اضافه کرد: معتقدم بررسی بر روی محصولات تراریخته باید به صورت منسجم بین دستگاه‌ها پیگیری شود تا اینکه یک دستگاه در این رابطه پاسخگو باشد چرا که فعلاً این دستگاه‌های برشمرده شده وظیفه نظارت بر محصولات تراریخته را به تنهایی به گردن نمی‌گیرند. با این حال نگرانیم که بسیاری از محصولاتی که مورد استفاده مردم قرار می‌گیرد از استاندارد لازم برخوردار نباشد.

وی تصریح کرد: درحال حاضر این احتمال و جود دارد که مردم محصولات تراریخته را مورد استفاده قرار دهند و اما ندانند که این محصولات تراریخته هستند چرا که محصولاتی که از مبادی غیر رسمی وارد می‌شود از این دست است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه محصولات تراریخته باید با برچسب مخصوص خود به فروش برسد،گفت:موارد در این رابطه باید شفافتر باشد به عنوان مثال وقتی ما محصولی را به کشوری صادر می‌کنیم اگر آن محصول مشکلی داشته باشد آن کشورمحصول موجود را بر می‌گرداند لذا ما هم باید چنین سیاستی را داشته باشیم تا کاملاً مواد غذایی که وارد کشور می‌شود مورد بررسی قرار گیرد.

منبع:میزان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟

 بررسی و مقایسه گزارش‌های مالی پتروشیمی بوعلی سینا و سایر پتروشیمی‌ها در سال گذشته خبر از آن می‌دهد که بوعلی، سومین پتروشیمی پردرآمد بورسی در این سال لقب گرفته است.

به گزارش تجارت نیوز، نگاهی به این گزارش‌های مالی نشان می‌دهد بوعلی در سال 1402 بیشتر از 57 همت از فروش محصولات خود درآمد داشته است. شایان ذکر است عمده درآمد این شرکت از فروش دو محصول ریفرمیت و برش سنگین بوده است. به طوری که این دو محصول برای بوعلی به‌ترتیب 26.4 و 15.2 همت درآمد داشته‌اند.

درآمدزایی پتروشیمی بوعلی افزایش یافت

همان‌طور که گفته شد، پتروشیمی بوعلی در فهرست پردرآمدترین‌ پتروشیمی‌های بورسی قرار دارد. حال باید دید بوعلی تا چه حد در افزایش درآمد خود موفق بوده است. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت نشان می‌دهد درآمد حاصل از فروش محصولات بوعلی در سال 1402 نسبت به 1401 حدود 18 درصد بالا رفته است.

اما موضوع مهمی که باید بازگو کرد اینکه رشد درآمد بوعلی به سبب بهبود عملکرد فروش آن نبوده و تنها به دلیل رشد نرخ فروش محصولات این پتروشیمی در سال 1402 است؛ به طوری که میانگین نرخ فروش محصولات پتروشیمی بوعلی طی یک سال گذشته 25 درصد بالا رفته است.

مقدار فروش بوعلی کاهش یافت

مطابق با آنچه گفته شد، رشد درآمد پتروشیمی بوعلی به واسطه افزایش نرخ فروش محصولات آن بوده است. چرا که بررسی گزارش‌های مالی این پتروشیمی در سال 1402 نشان می‌دهد تناژ تولید و فروش این شرکت در سال 1402 نسبت به 1401 پایین آمده است.

بر این اساس، مقدار تولید بوعلی از دو میلیون تن در سال 1401 با کاهش 7.3 درصدی به یک میلیون و 900 هزار تن در سال 1402 رسیده است. همچنین بوعلی در سال گذشته با کاهش 5.4 درصدی مقدار فروش روبه‌رو شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد