Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

هنوز در شوکم. در شوک اینکه چرا یکی مثل حسین هدایتی باید چیزی حدود 30 دقیقه در برنامه پربیننده ای مثل 90 اجازه حرف زدن داشته باشد؟ اگر هر کسی غیر از عادل فردوسی پور بود شاید الان گمان های دیگری هم داشتم اما عادل را بعد از سال ها رفاقت این قدر می شناسم که بدانم و مطمئن باشم او تنها برای اینکه مستندات مشخص در نقد طاهری داشته باشد سراغ این مرد رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هدایتی اما یک ماجرای پیچیده تو در تو است. او رو به آنتن و با هیجان می گوید به عنوان یک هوادار می خواهد بداند درآمدهای بیش از 60 میلیاردی پرسپولیس در دو سال کجا رفته و چطور هزینه شده است و بعد هم گفت البته ایمان دارد علی اکبر طاهری پاکدست است و مواردی از این دست.

 

درباره خودش اما حرف و حدیث بسیار است. همین هفته قبل بود که محمود صادقی، نماینده مردم تهران پرده از وام 1029 میلیارد تومانی اش از بانک سرمایه در کنار 50 بدهکار عمده بانکی دیگر برداشت.

 

خود من پیشتر گزارش هایی نوشته بودم درباره تجارتش. اینکه فقط کافی است هر یک از ما سری بزنیم به سایت مجموعه استیل آذین ایرانیان که برند فعالیت هایش است. از کشاورزی تا بازار مسکن گرفته تا ساخت نیروگاه و خیلی چیزهای دیگر را در این سایت می بینید اما هیچ اطلاعات زیرینی برای این فعالیت های حسین هدایتی در سایت خودش هم نمی بینی اما او به هر حال یک مرد پولدار است از نظر مردم.

 

همین آقای پولدار اما از اواخر سال قبل دچار مشکلاتی شد. مشکلاتی که حتی دادستان کل کشور در مصاحبه اش به آن اشاره کرده بود. مشکلات مشخص مالی. کسی که پیشتر برای خرید پرسپولیس اهلیتش رد شده بود و گودرزی وزیر وقت ورزش، پول دادنش به سرخ ها را ممنوع کرده بود، یکبار نیست و غیب شد. حالا اما برگشته و درحالی که پرونده وام 1029 میلیاردی اش که به قول خودش بدهکاری نیست و برایش استمهال گرفته شده،باز است دنبال حق مردم درباره دانستن هزینه کرد 19 میلیاردی است که خودش می گوید داده و 100 میلیاردی که در بدترین حالت در پرسپولیس در این دو یا سه سال هزینه شده است.

 

در این شرایط تلویزیون به او آنتنی این قدر راحت می دهد تا خود را در مقام یک ناجی نشان دهد. قوه محترم قضاییه هم واکنشی درباره او یا افرادی چون او نشان نمی دهد تا مشخص شود اگر موردی ندارند که روی شان حساسیتی نباشد و اگر مشکل دارند، این قدر راحت نتوانند پول های پس نداده به خزانه را خرج خود کنند و با آنها شهرت بخرند.

 

عادل فردوسی پور خواسته یا ناخواسته این فرصت را به مردی داده که خودش هم هفته قبل گفته بود چه بهتر می شد اگر جای پول دادن به پرسپولیس بخشی از معوقات بانکی اش را به خزانه دولت بر می گرداند و تلویزیون در معنای عامتر با این چالش روبروی‌مان کرده که چرا باید این قدر ساده، آنتنش در اختیار افراد در مظان اتهامات بزرگ مالی باشد. آن هم در شرایطی که سال هاست همه در کوس مبارزه با بدهکاران بزرگ مالی می دمند. اگر واقعا هدایتی مشکلی ندارد کاش خیلی شفاف اعلامش کنند و اگر دارد کاش آنتن در اختیار یکی چون او نگذارند.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان

سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به دستگیری چند مظنون به جاسوسی علیه چین این اتهامات را تهمت دانسته وتاکید کرد که آلمان موظف است به این طنز سیاسی ضد چینی پایان دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گره بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، خشم در برابر اتهامات جاسوسی وارد شده به چین از طرف آلمان افزایش یافته و لحن این کشور تشدید شده است. دولت چین اعلام کرده که اینها تهمت‌ هستند و آلمان موظف است "به طنز سیاسی ضد چینی پایان دهد."

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: پس از اتهامات جاسوسی علیه چین و احضار سفیر آلمان، پکن بار دیگر به صورت شفاهی بر بی گناهی خود در این ماجرا تاکید کرد: پرونده به اصطلاح جاسوسی چین یک اختراع خالص است.

وانگ ادامه داد: پکن قاطعانه از خود در برابر هرگونه تهمت و تحقیر چین دفاع می کند. پکن از آلمان می‌خواهد که در برابر تلاش‌ها برای آسیب رساندن به روابط دوجانبه هوشیار باشد و به نمایش مسخره سیاسی ضد چینی پایان دهد.

پس از دستگیری چهار مظنون در آلمان که متهم به جاسوسی برای چین هستند، پاتریشیا فلور، سفیر آلمان در پکن روز پنجشنبه توسط مقامات چین احضار شد. با این حال، فلور اجازه نداد این مانور او را بترساند وبا اعتماد به نفس گفت: این "یک حرکت بسیار روشنگر" بود، اما حداقل فرصت خوبی برای توضیح چند چیز بود. وی در پیام رسان X نوشت: "ما جاسوسی را در آلمان تحمل نمی کنیم. دموکراسی آلمان با ابزار قانون اساسی محافظت خواهد شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه گفت که رهبری پکن بلافاصله پس از این دستگیری ها با عصبانیت واکنش نشان داد: این اتهامات در خدمت "تهمت و سرکوب چین" بود. به گفته وی در اینجا مسئله "از بین بردن فضای همکاری بین چین و اروپا" مطرح است. کارمندانی که در آلمان روی این پرونده ها کار می کنند باید "ذهنیت جنگ سرد خود را کنار بگذارند."

چهار شهروند آلمانی در ابتدای هفته به اتها جاسوسی برای چین بازداشت شدند. مورد بازداشت جیان جی، کارمند ماکسیمیلیان کرا، کاندیدای برتر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا، ، به ویژه برجسته است. به گفته دادستان کل فدرال، جیان متهم است که به عنوان مامور یک سرویس مخفی خارجی در یک پرونده بسیار جدی عمل کرده است.

سفارت چین در رابطه با دستگیری اتباع آلمانی به اتهام انجام خدمات مخفی و جاسوسی برای چین گفت: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که از اتهامات جاسوسی برای دستکاری سیاسی وجهه چین و بدنام کردن این کشور دست بردارد.

دفتر دادستانی فدرال آلمان یکی از دستگیر شدگان را متهم می کند که به اطلاعاتی در مورد فناوری های نوآورانه ای دست یافته است که می تواند به نمایندگی از چین مورد استفاده نظامی قرار گیرد. گفته می شود او برای این منظور از یک زوج آلمانی استفاده کرده است. هر سه مظنون متهم به عمل به عنوان مامور سرویس مخفی و نقض قانون تجارت خارجی هستند.

بعد از آن رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که دادستان کل فدرال آلمان جیان جی، دستیار نامزد اصلی حزب افراطی جایگزینی برای آلمان برای انتخابات اروپا راهم با اتهامی مشابه بازداشت کرده است.

وی به عنوان دستیار ماکسیمیلیان کرا، نماینده پارلمان اروپا از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان کار می کند و گفته می شود که در بروکسل و درسدن زندگی می کند. بازرسان بر این باورند که وی در این نقش اطلاعاتی را از عملیات پارلمانی به وزارت امنیت دولتی چین (MSS) مخابره کرده است. بخصوص آنها او را به جاسوسی از اعضای مخالف چین در آلمان متهم می کنند.

در انگلیس نیز اخیرا یک کارمند پارلمان بریتانیا و یک دانشمند انگلیسی به جاسوسی برای چین متهم شدند. سرویس دادستانی سلطنتی (CPS) روز دوشنبه اعلام کرد، این پرونده مربوط به جرایم ادعایی بین پایان سال 2021 و فوریه 2023 است که "به گونه ای طراحی شده اند که مستقیم یا غیرمستقیم برای دشمن مفید بوده اند.

دیدار وزیر دفاع ایران با وزرای دفاع روسیه و چینچین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ستاره پی‌اس‌جی: رونالدو من را دیوانه خودش کرد
  • حرف‌های مهم سرمربی استقلال با چپ‌پای آبی‌ها
  • بازداشت ۵ نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت به اتهام رشوه
  • بازداشت فامیل شمخانی به اتهام رشوه ؟
  • شیطنت بچه تخس آرسنال در دربی! (عکس)‏
  • عصبانیت شدید رونالدو از خودش؛ مشت به توپ روی هوا! + ویدیو
  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • روایت کیومرث پوراحمد از کشتن خودش
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • مورایس مسلمان شده؟ / ماجرای مسلمان شدن سرمربی سپاهان از زبان خودش + عکس و فیلم