Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از فارس ، به‌منظور تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» و همچنین اهمیت اشتغال، دولت اقدام به ارائه چند طرح اشتغال‌زایی کرد که در این حوزه تسهیلاتی به متقاضیان پرداخت می‌شود.
در همین راستا ناصر زارع رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با خبرنگار فارس در ابرکوه به معرفی دو مورد از طرح‌های مذکور که یکی کارورزی و دیگری تسهیلات اشتغال فراگیر و تسهیلات روستایی و عشایری است، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زارع اظهار کرد: طرح کارورزی یک دوره آموزش عملی و کاربردی است که به‌منظور تسهیل در جذب و به‌کارگیری جوانان و کمک به کاهش هزینه‌های نیروی کار در بنگاه‌های اقتصادی در حال اجرا است. بدین ترتیب که دانش‌آموختگان دانشگاهی واجد شرایط پس از ثبت‌نام در سامانه مربوطه، توسط یکی از واحدهای پذیرنده به کار گرفته شده و مورد آموزش قرار می‌گیرند.
وی با تأکید بر اینکه این طرح هیچ‌گونه تعهدی برای واحد پذیرنده جهت جذب و استخدام موقت یا دائمی کارورزان ایجاد نمی‌کند، تصریح کرد: واحدهای پذیرنده در صورت به‌کارگیری و جذب کارورزان مقطع کارشناسی و بالاتر، فقط می‌توانند از مزایای معافیت حق بیمه سهم کارفرما به مدت دو سال بهره‌مند ‌می‌شوند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابرکوه خاطرنشان کرد: کلیه بنگاه‌های اقتصادی فعال در بخش‌های خصوصی و تعاونی که دارای پروانه کسب بوده و بیشتر از یک سال از تاریخ صدور آن گذشته باشد می‌توانند بر طبق شرایط اعلام شده در این طرح، نسبت به پذیرش کارورز جهت آموزش مهارتی به مدت 4 الی 6 ماه اقدام کند.
زارع ادامه داد: دانش‌آموختگانی که کمتر از 5 سال از تاریخ اخذ مدرک دانشگاهی آنان سپری شده و دارای حداکثر سنی 25 سال برای مقطع کاردانی، 28 سال برای مقطع کارشناسی، 33 برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری باشند، با توجه به سایر شرایط مندرج در سامانه کارورزی مستقر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی http://karvarzi.mcls.gov.ir می‌توانند در طرح کارورزی ثبت‌نام کنند.
وی در ادامه به اجرای طرح تسهیلات اشتغال فراگیر و تسهیلات روستایی و عشایری اشاره کرد و افزود: جامعه هدف طرح تسهیلات اشتغال فراگیر مناطق شهری، روستایی و عشایری بوده که منابع آن توسط شبکه بانکی تا مبلغ 200 هزار میلیارد ریال تأمین شده است. تسهیلات فوق توسط بانک‌های عامل ملی، سپه، رفاه کارگران، ملت، صادرات، تجارت، توسعه تعاون و کشاورزی با نرخ سود 18 درصد و یارانه 2 تا 8 درصد به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود.
این مقام مسئول همچنین از پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت خبر داد و اذعان کرد: تأمین منابع این طرح توسط شبکه بانکی و صندوق توسعه ملی به میزان نزدیک به 120 هزار میلیارد ریال است که توسط بانک‌های کشاورزی، پست‌بانک، توسعه تعاون و صندوق‌های کارآفرینی امید و صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی پرداخت می‌شود.
زارع با بیان اینکه شهرهای ابرکوه و مهردشت هم مشمول طرح پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری می‌شوند، تصریح کرد: افراد می‌توانند طرح‌های خود را به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه کنند تا بررسی‌های لازم انجام شده و در صورت تأیید شدن طرح، تسهیلات مربوطه به آنان پرداخت شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند