Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا - معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: اجرای طرح پائیزه کتاب و ارائه یارانه به کتابفروشان، نوعی اعتماد متقابل میان دولت و این صنف از نشر ایجاد کرده است.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، وحید محمدی افزود: طرح های فصلی ترویج فرهنگ کتابخوانی یکی از ابتکارات و ایده های خوب معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و موسسه خانه کتاب است که با ارائه یارانه به کتابفروشان موجب ایجاد نوعی اعتماد متقابل میان دولت و این گروه از صنف نشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به استقبال چشمگیر مردم استان کرمان از طرح پائیزه کتاب اشاره کرد و توضیح داد: در این دوره از طرح پنج کتابفروشی این استان شرکت کردند.
محمدی اظهار کرد: همچنین کرمان از نظر میزان فروش کتاب در این طرح، جزء هفت استان برتر سطح کشور شناخته شده است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان افزود: امیدوارم اجرای طرح پائیزه کتاب استمرار داشته باشد تا بتوانیم در کنار آن شرایطی را فراهم کنیم که تمام کتابفروشی های شهرستان های استان کرمان بتوانند در این طرح شرکت کنند.
وی ادامه داد: به عبارت در صدد هستیم در هر شهرستان حداقل یک کتابفروشی به عضویت این طرح در بیاید.
محمدی در پایان با بیان اینکه کتابفروشان استان کرمان از هم اکنون منتظر آغاز طرح عیدانه کتاب هستند گفت: تأکید دارم اگر فعالیت یا اقدامی می خواهد نهادینه شود باید استمرار داشته باشد.
وی اظهار کرد: از این منظر باید طرح پائیزه کتاب نیز در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی به صورت مستمر برگزار شود و هر ساله جزء برنامه های قطعی موسسه خانه کتاب قرار گیرد.
دومین مرحله طرح پاییزه کتاب از دوم آذر ماه همزمان با روز کتابگردی در کتابفروشی‌ های عضو طرح آغاز شده و تا 22 آذر ماه در مراکز استان ‌ها و 2 دی در شهرستان‌ ها اجرا می‌ شود.
مدت زمان اجرای طرح پائیزه کتاب در مراکز استان های سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، کردستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، آذربایجان غربی، قزوین، زنجان، لرستان و سمنان با هدف توجه به کتابفروشی های مناطق کم برخوردار، مرزی و دور از مرکز تا دوم دی ماه تمدید شد.
این طرح با شعار 'هر ورقش دفتریست...' بعد از طرح ‌هایی همچون 'کتابفروشی به وسعت ایران'، 'عیدانه کتاب' و 'تابستانه کتاب' هفتمین گام در راستای توجه به اعطای یارانه کتاب از طریق کتابفروشی ‌هاست.
در دومین طرح پاییزه کتاب علاقه مندان می‌ توانند در چند نوبت و از چند کتابفروشی، کتاب‌های عمومی را با 20 درصد تخفیف و کتاب‌های کودک و نوجوان را با 25 درصد تخفیف از کتابفروشی‌ های عضو طرح خریداری کند.
خبرنگار و انتشار دهنده: نجمه حسنی*
3029

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد