Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان در کارگروه صیانت از منابع آب استان با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا بتوانیم چاه های غیرمجاز را با همکاری دوستان و دستورات مقام قضایی انسداد و مسدود کنیم، ادامه داد: باید با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان و حتی مردم، برنامه صیانت از آب را به سرانجام برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمد علی حمیدیان با بیان این که کارگروه حفاظت از منابع آب با دعوت از نهادهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه سیستان و بلوچستان و جهاد دانشگاهی بر رویکرد الگوهای علمی صیانت از آب تأکید دارد تصریح کرد: در حوزه صیانت از منابع آب به مشارکت‌های مردمی و نظارت نهادهای متولی بر حوزه‌های اجرایی بیش از پیش تأکید شده است.

حمیدیان خاطرنشان کرد: در اجرای رفع سلب انتفاع چاه‌های غیر مجاز دستگاه قضایی حضور دارد و اجازه بهره برداری های سیاسی و خودی را در این باره به فرد یا گروه خاصی نمی دهد.

وی افزود: با توجه به این که ضرورت و صیانت از منابع آب یک ضرورت مهم  است باید به ضرورت مشارکت  نهادها در حوزه فرهنگی هم اهمیت داد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان گفت: بحث صیانت از آب توسط قوه قضائیه در اواخر سال ۹۵ تدوین و تصویب شد و در واقع چند استان به صورت پایلوت قرار گرفتند خصوصاً این استان که یکی از برنامه ها برای صیانت از منابع آبداری را در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان به صورت عملیاتی در حال پیگیری هستیم نه اینکه بخواهیم کار تئوریک انجام دهیم .

حمیدیان بیان کرد: در این استان با بحران آب مواجه هستیم خلأ آب داریم و از طرفی دیگر شدت تقاضا نیز بسیار زیاد می‌باشد و ۹۴ درصد منابع آبی استان در بخش کشاورزی استفاده می‌شود و فقط ۶ درصد آن برای آب شرب است .

وی افزود: ما به دنبال این هستیم بتوانیم بحث استفاده آب در بخش کشاورزی را به نوعی مدیریت کنیم و از طرفی دیگر بتوانیم منابع آبی مان را ذخیره نماییم .

حمیدیان اظهار کرد: در کنار بحث مدیریت آب بحث انتقال آب در آبگیرها را داریم و لازم است بعد از دپوی این آب‌ها مدیریت و نظارت هم بشود و از صدا و سیما نیز تقاضا داریم همکاری لازم را داشته تا بتوانیم پیشگیری از وقوع جرم را به مردم بشناسانیم و بحث منابع آب مدیریت و مهار بشود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۷۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب

علی مرادی معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای استان کرمانشاه در جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب‌های زیرزمینی استان که در سالن جلسات این شرکت برگزار شد، گفت : از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۴۰۱، حدود ۵ هزار و ۳۷۵ چاه غیرمجاز و در سال ۱۴۰۲ نیز ۳۹۶ چاه غیرمجاز و در مجموع با حجم ذخیره ۱۵۶.۷ میلیون مترمکعب مسدود شده است.

وی اشاره‌ای به وضعیت نصب کنتور هوشمند چاه‌های استان داشت و تصریح کرد: تعداد کنتور‌های نصب شده از اول برنامه تا پایان ۱۴۰۱ حدود ۲ هزار و ۶۴۱ دستگاه بوده و سال گذشته با نصب ۵۵۹ دستگاه مجموع کنتور‌های نصب شده چاره‌های استان به ۳ هزار و ۲۰۰ دستگاه رسید.

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای استان کرمانشاه یادآور شد: سال گذشته طی تفاهم‌نامه‌ای با صنایع پیشرفته رضوی قرار شده که در ۲ محدوده شاخص استان به صورت ویژه ماهیدشت کرمانشاه بر روی چاه‌های آب ۲ هزار و ۴۰۰ کنتور نصب شود که برنامه همچنان ادامه دارد.

وی گفت: سال گذشته تفاهمنامه‌ای با بانک کشاورزی در راستای ارائه تسهیلات به کشاورزان که وسع مالی ندارند، منعقد شد.

رسول فرهادی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه اظهار کرد: ان‌شاءالله امسال مجموعه همکاران با توان و برنامه‌ریزی بهتر کار‌ها را در حوزه حفاظت و صیانت از منابع‌آب پیش خواهند برد.

وی ادامه داد: کاستی‌ها و نواقصی وجود دارد که باید همکاران با انگیزه کافی با تقسیم و تشریح وظایف با استفاده از ظرفیت‌های نرم‌فزاری و سخت‌افزاری؛ خلاء‌ها را جبران کنند.

مدیرعامل آب و منطقه‌ای استان کرمانشاه از گشت‌های بازرسی خواست با جدیت براساس برنامه زمان‌بندی در فصول کم‌آبی و پرآبی از تمامی دشت‌ها و منابع آبی تحت نظارت شرکت، بازدید‌های در راستای پرکردن چاه‌های غیرمجاز و مبارزه با حفر چاه‌های غیرمجاز داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است
  • سرعت، دقت و اتقان در رسیدگی به پرونده هشت مهر زاهدان را از قوه‌ قضائیه انتظار داریم
  • برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال
  • تصمیم گیری در خصوص اجرای طرح حامیم و جشنواره ملی نهج البلاغه
  • انسداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان