Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر کشورمان در مصاحبه با تلوزیون "شو قو کات" ارمنستان به سوالاتی در خصوص راه‌های توسعه روابط اقتصادی و فرهنگی ایران و ارمنستان پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، سید کاظم سجادی با اشاره به مشترکات دیرینه فرهنگی و تمدنی بین ایرانیان و ارامنه از گستردگی فعالیت‌های فرهنگی و هنری انجام شده توسط سفارت کشورمان در ارمنستان طی دو سال گذشته بویژه در زمینه‌های گسترش مراکز آموزش زبان فارسی، انعقاد تفاهم نامه‌های متعدد فرهنگی، افزایش حضور گردشگران دو کشور و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. خبر داد.


سفیر کشورمان با اشاره به افتتاح منطقه آزاد مغری که اخیرا توسط کارن کاراپتیان انجام شد ابراز امیدواری کرد که با تکمیل ساخت بزرگراه شمال- جنوب ارمنستان زمینه لازم برای سفر زمینی گردشگران و فعالان اقتصادی ارمنی به ایران فراهم شده و همکاری این منطقه آزاد تجاری با منطقه آزاد ارس میزان مبادلات دو کشور را به سطح قابل توجهی افزایش دهد.

سجادی با اشاره به حضور گسترده دیاسپورای ارمنی در خارج از کشور و جذابیت بخش‌های انرژی، صنعت و معدن جمهوری اسلامی ایران برای سرمایه گذاران خارجی، خواهان مشارکت سرمایه، دانش و تخصص ارامنه خارج از کشور در زیرساخت‌های ایران شد و گفت: تعداد زیادی از ارامنه قرن‌های در کنار هموطنان مسلمان خود به پیشرفت و توسعه ایران کمک کردند، لذا دوستان ارمنی ما در هر جای جهان می توانند با انتقال سرمایه و تخصص خود به ایران در زمینه‌های مختلف صنعتی و انرژی مشارکت کنند.
سفیر کشورمان، ایران و ارمنستان را دوستان واقعی یکدیگر دانستند و افزود: موقعیت جغرافیایی و ژئوپلتیکی و عضویت ارمنستان در اتحادیه اورآسیا زمینه‌های لازم برای تجار ایرانی را فراهم خواهد کرد که کالاها و خدمات تولیدی خود را از طریق این کشور به بازار گسترده کشورهای این حوزه و بویژه اروپا صادر نمایند.
در ادامه این مصاحبه سجادی با اشاره به ظرفیت های مغفول مانده زیادی که بر سر راه توسعه روابط در بخش های اقتصادی و تجاری وجود دارد، گفت: تلاش های زیادی توسط مقام های عالیرتبه دو کشور برای افزایش حجم تجارت انجام شده و لازم است فعالان اقتصادی ایران و ارمنستان با شناسایی این ظرفیت ها و سرمایه گذاری در آنها تحرک خاصی به مناسبات اقتصادی وارد کند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۰۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم فناوری آنا، مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) با همکاری انجمن ایران‌شناسی هفتمین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های ایران (گذشته و حال) را در بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌کند.

از کلیۀ علاقه‌مندان به ارائۀ مقاله در این همایش دعوت می‌شود چکیده و اصل مقالۀ خود را طبق تاریخ‌های مذکور در پایین، به آدرس ایمیل icild@cgie.org.ir ارسال کنند.

همچنین ضروری است متقاضیان در تارنمای همایش به نشانی www.icild.cgie.org.ir نام‌نویسی کرده و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان از طریق درگاه پرداخت اینترنتی موجود در تارنما جهت هزینه‌های داوری مقالات واریز کنند.

بدیهی است در صورت تأیید نهایی مقاله، هزینه چاپ آن از نویسندگان مقالات مطالبه خواهد شد.

مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی همه فرهیختگان، استادان و دانشجویان ارجمند را برای ارائه دستاوردهای علمی خود در شناسایی زبان‌ها و گویش‌های ایران فرامی‌خواند.

 مقالات پذیرفته شده در این همایش تأییدیه (isc پایگاه استنادی جهان اسلام) دریافت می‌کند و در مجموعه مقالات هفتمین همایش بین المللی زبان‌ها و گویش‌های ایران چاپ و منتشر خواهد شد.

اهداف همایش 

- آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان، میانه و نو

- بررسی گستره زبان‌های ایرانی به عنوان یکی از عوامل پیوند میان ملت‌های منطقه

- ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان برای پژوهش‌های ژرف در عرصه زبان‌شناسی ایرانی

محورهای همایش

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان (فارسی باستان، اوستایی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه غربی (پارتی و فارسی میانه)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه شرقی (سغدی، ختنی، خوارزمی و بلخی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه متون کهن فارسی از دیدگاه زبان‌شناسی

- جغرافیای زبان فارسی

- رابطه زبان‌های ایرانی با دیگر زبان‌ها درگذر تاریخ

- پژوهش‌های تازه در زمینه گویش‌های ایرانی

ضوابط ارسال

چکیده مقاله: زبان اصلی همایش فارسی است، اما چکیده مقالات به زبان انگلیسی نیز پذیرفته خواهد شد.

تمامی مقالات پذیرفته شده باید حاوی مطالب زیر باشند:

- چکیده مقاله ها باید بین ٣٠٠ تا ٤٠٠ واژه به همراه واژگان کلیدی در محیط word تنظیم شده باشد.

همچنین هدف از نگارش مقاله مشخص شده باشد.

علاقه‌مندان تا اول تیر ۱۴۰۳ مهلت دارند تا چکیده مقاله خود را ارسال کنند، همچنین تا ۳۰ شهریور باید اصل مقاله را به دبیرخانه ارسال کنند و نتایج مقالات نیز تا ۳۰ دی‌ ماه اعلام خواهد شد.

راه های تماس با دبیرخانه همایش: - نشانی محل دبیرخانه: تهران، میدان شهید باهنر (نیاوران)، خیابان شهید پورابتهاج، پلاک ۲۱۰، مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل