Web Analytics Made Easy - Statcounter

کراچی - ایرنا - سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان پاکستان که دوشنبه 27 آذرماه با حضور 13 شرکت ایرانی در شهر بندری «کراچی» مرکز اقتصادی پاکستان آغاز به کار کرده بود، عصر چهارشنبه به کار خود پایان داد.

به گزارش ایرنا در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان پاکستان، 200 شرکت از 9 کشور جهان از جمله 13 شرکت ایرانی آخرین توانمندی های خود را در زمینه صنعت ساختمان، طراحی و معماری تولید مصالح ساختمان به نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نمایشگاه علاوه بر جمهوری اسلامی ایران شرکت هایی از آلمان، ایتالیا ، انگلیس، فرانسه، سریلانکا، چین ، امارات و پاکستان حضور داشتند.
شرکت کننده ها در این نمایشگاه توانمندی های خود را در فضایی به مساحت 5 هزار مترمربع به نمایش گذاشتند و در این نمایشگاه، پاویونی به مساحت 250 متر مربع به جمهوری اسلامی ایران اختصاص یافت که صنعتگران کشورمان برای نخستین بار در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان پاکستان حضور یافتند.
این نمایشگاه روز دوشنبه با حضور معاون سروزیر ایالت سند پاکستان گشایش یافت.
رایزن بازرگانی ایران در پاکستان درخصوص این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه بین المللی موسوم به «Build Asia» شرکت های ایرانی فعال در زمینه های کاشی و سرامیک، فولادسازی و سیمان در نمایشگاه حضور یافتند.
«مراد نعمتی زرگران» افزود: نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان به عنوان جامع‌ترین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی ساخت و ساز در این کشور است و شرکت کنندگان آخرین فناوری ها در زمینه تجهیزات، مواد، خدمات و تکنیک‌ها را به نمایش گذاشتند.
این نمایشگاه فرصت مناسبی برای تعامل با کارآفرینان و فعالان اقتصادی ایران با فعالان اقتصادی پاکستان در راستای سرمایه‌گذاری مشترک، انتقال فناوری و دریافت نمایندگی است.
این نمایشگاه در زمینه های کف پوش‌، انرژی و روشنایی، املاک و مستغلات، رنگ و رزین و چسب، مصالح سقف، پیمانکاران ساختمان، راهسازی و جاده‌سازی و درب و پنجره برگزار شد.
سرویس بهداشتی ساختمانی، فلزات ساختمانی، دکوراسیون و طراحی، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، انواع لوله و اتصالات، کاشی، سرامیک و سنگ‌های تزئینی، فنی و مهندس ساختمان و سیستم‌های تصفیه آب از دیگر زمینه های این نمایشگاه بین المللی بود.
همکاری و تعامل فعالان تجاری ایران و پاکستان و سطح مبادلات تجاری دو کشور اگرچه در مقایسه با ظرفیت های دو کشور نیست، ولی این فعالان همواره با همدیگر در ارتباط بوده اند.
به عنوان مثال، نمایشگاه اکسپو 2017 پاکستان با هدف تبیین توانمندی های صادراتی این کشور روز پنجشنبه هجدهم آبانماه با حضور 85 کشور دنیا از جمله جمهوری اسلامی ایران در شهر تجاری بندری کراچی کار خود را آغاز کرد.
همچنین چهاردهمین نمایشگاه بین المللی تجارت و ماشین آلات صنعتی با حضور شرکت هایی از جمهوری اسلامی ایران و چند کشور دیگر 24 اسفندماه سال گذشته در محل دائمی برگزاری نمایشگاه های کراچی برگزار شد.
پیش از آن نیز، شهر کراچی میزبان نمایشگاه اختصاصی صنایع ایران بود که دهها شرکت ایرانی در آن حضور فعال داشتند و با استقبال خوب تجار، بازرگانان و مردم پاکستان قرار گرفت.
بازار تجاری پاکستان به ویژه در بخش صنعت ساختمان، بازار بکری برای بازرگانان و سرمایه گذاران ایرانی است و این بازار می تواند به عنوان مقصد صادراتی جدید برای بازرگانان ایرانی و صادرات کالاهای باکیفیت ایران مطرح شود.
آساق**6125*شبس*1613*سیدبهادر حسینی*انتشار دهنده: عبدالله غفاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • «یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • یمن مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • حضور رئیس‌جمهور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور استان اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴)
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل