Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاشت کرفس کوهی (کلوس) با حضور روستائیان و در زمین های زراعی منطقه زیلایی شهرستان بویراحمد همزمان با شروع فصل زمستان آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل؛ کاشت کلوس در زمین های زراعی منطقه زیلایی شهرستان بویراحمد همزمان با آغاز فصل زمستان شروع شد.

کرفس کوهی با نام محلی کلوس از خانواده چتریان و گیاهی دو ساله یا چند ساله است که ریشه عمودی با ضخامت کم و ساقه علفی توخالی  به ارتفاع یک متر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بذر گیاه کرفس کوهی برای جوانه‌ زدن نیاز به دوره سرما‌دهی به منظور خارج شدن از حالت کمون دارد. با توجه به اینکه در منطقه زاگرس مرکزی حداقل به مدت 4 یا 5 ماه در سال دوره یخبندان وجود دارد این فرآیند به صورت طبیعی انجام می‌شود. بنابراین بذر این گیاه باید در فصل پاییز و قبل از شروع دوره یخبندان و بارندگیهای پاییزه کشت شود.

با گذشت بیش از چهار ماه از شروع رشد اولیه , این گیاه از رشد بسیار مطلوب و مناسبی برخوردار است به طوری که ارتفاع ساقه های آن گاهی به ۲۰ سانتی متر نیز می رسد.

این گیاه دارای خواص دارویی بسیار زیاد و ارزش اقتصادی بالایی است و زراعی کردن گونه‌های وحشی یکی از روشهای جلوگیری از انقراض آنهاست کاشت گیاهان وحشی و زراعی کردن آنها نیازمند تحقیق در نحوه گرده‌افشانی، تعیین ساختار ژنتیکی و مقدار تنوع زنتیکی بین گونه‌ای و درون‌گونه‌ای، شرایط مورد نیاز برای جوانه‌زنی و تعیین نیازهای محیطی گیاه مورد نظر می‌باشد. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۴۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماران و کهنسالان چشم انتظار بهار و آغوزفروشان دوره‌گرد

همشهری آنلاین- صفورا صادقی: نام «آغوز» را حتما شنیده‌اید. ولی اینکه فروش این ماده شغل به حساب بیاید جای تعجب دارد. همه پستانداران آغوز تولید می‌کنند. آغوز اولین شیر غلیظ و مایل به زرد است که پس از زایمان ترشح می‌شود و سرشار از انرژی، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

شیر آغوز غنی شده از ترکیبات مقوی است و باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می‌شود. طی تحقیقاتی که بر روی آغوز پستاندارانی مانند گاو، گوسفند و میش انجام شده است متوجه شدند که این ماده می‌تواند با عفونت‌هایی که ممکن است در روده وجود داشته باشد مبارزه کند و باعث سلامت کارکرد روده‌ها شود. همچنین این ماده می‌تواند برای ورزشکاران به عنوان مکمل استفاده شود. اما در تهران قدیم با شروع فصل بهار دامداران این ماده را برای فروش به شهر می‌بردند.

نصراله حدادی، تهران شناس، در مورد آغوز فروشی در تهران قدیم می‌گوید: «با شروع اردیبهشت ماه و متولد شدن بره‌ها و گوساله‌ها در کوچه پسکوچه‌ها دوچرخه‌هایی که شیپور داشتند داد می‌زدند: آغوز ...آغوز و بیشتر کسانی که ضعف جسمانی یا بیماری داشتند مشتری این شیر بودند.»

کد خبر 847778 برچسب‌ها تهران قدیم مشاغل

دیگر خبرها

  • بیماران و کهنسالان چشم انتظار بهار و آغوزفروشان دوره‌گرد
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • یک جنگ سرد جدید؟ جنگ جهانی سوم؟ / چگونه می توانیم در این «عصر سردرگمی» حرکت کنیم؟
  • سبزتر شدن فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان تهران
  • جشنواره ملی اشکواره حسینی به دور هفتم رسید
  • نگاهی آماری به بارش‌های امسال کرمانشاه
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد