Web Analytics Made Easy - Statcounter

قره سید رومیانی گفت:ما ارتباط کامل و جامعی با سازمان بین المللی مالکیت معنوی داریم که این ارتباط در حقیقت کمک کرده است که بتوانیم دانش آموختگان این حوزه را با ایجاد یک مرکز آموزش ملی زیر نظر سازمان بین المللی تاسیس کنیم و افرادی را آموزش دهیم تا تحصیل کنند و بتوانیم توسعه بسزایی در این حوزه در کشورمان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، میرهادی قره سید رومیانی، سرپرست معاونت حقوق مالکیت فکری وزارت دادگستری در گفتگو با برنامه تلویزیونی روی خط در رابطه با اقدامات این معاونت گفت:همکاران محترم من در معاونت مالکیت فکری و معنوی اقدامات بسیار خوبی را در راستای اسناد بالا دستی نظام انجام داده اند. حفظ حقوق افراد (مصنفین، مولفین، هنرمندان و...) که می‌تواند در حوزه فرهنگ، اقتصاد و صنعت تاثیرگذار باشد، باید از یک امنیت پایدار برخوردار باشند. مالکیت فکری و معنوی می‌تواند این پایداری امنیتی را برای این عزیزان ایجاد کند.
وی ادامه داد:در کشورما با تعامل دستگاه‌ها و قوا خصوصا قوه قضائیه و تدابیری که دولت اتخاذ کرده ما به دنبال این هستیم که با ایجاد این حقوق و تثبیت آن‌ها بتوانیم خروجی لازم را در راستای تولید، اشتغال و اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دادگستری اظهار کرد:اگر مولفین، مصنفین، هنرمندان و صاحبان ایده نتوانند ایده‌های خودشان را به صورت تثبیت شده در عالم حقوق و اعتبار حقوقی داشته باشند، به تبع نمی‌توانند ان‌ها را در جامعه و بازار کار ارائه دهند. وظیفه دولت وقوه قضائیه این است که این حقوق را در قالب کنوانسیون‌های بین المللی و قوانین داخلی تثبیت کند.
قره سید رومیانی گفت:ما ارتباط کامل و جامعی با سازمان بین المللی مالکیت معنوی داریم که این ارتباط در حقیقت کمک کرده است که بتوانیم دانش آموختگان این حوزه را با ایجاد یک مرکز آموزش ملی زیر نظر سازمان بین المللی تاسیس کنیم و افرادی را آموزش دهیم تا تحصیل کنند و بتوانیم توسعه بسزایی در این حوزه در کشورمان داشته باشیم.
وی در پاسخ به پرسش مجری برنامه در رابطه با پیگیری حقوقی آثاری که در خارج از مرز‌ها کپی برداری شده، گفت:کنوانسیون‌های بین المللی بالخصوص سازمان وایپو، مرکزی را برای رصد این امور دارد. افرادی که حقوق ان‌ها ثبت شده باشد، از طریق این مرکز امورشان در سطح بین الملل قابل پیگیری است. در دستگاه قضایی کشورمان نیز با توجه به اقدامات موثری که اخیرا در حوزه مالکیت فکری انجام شده، این بستر جهت پیگیری حقوق افراد فراهم است.
سرپرست معاونت حقوق مالکیت فکری وزارت دادگستری گفت: دنیا در حال حرکت به سمتی است که همه افراد ذیل کنوانسیون‌های بین المللی حقوقشان را در خارج از مرز‌ها بتوانند پیگیری کنند.
قره سید رومیانی ضمن تشکر ویژه از اقدامات موثر قوه قضائیه گفت: موضوع اخیری که ترانه سرایی شکایت کرده بود و قوه محترم قضائیه به صورت مبسوط وبا پیگیری‌های علمی، فنی و تخصصی به این موضوع ورود کرد و نتایج آن را در حوزه‌های قضایی و حقوقی دیدیم و مشخص شد در نظام قضایی کشور مقررات داخلی وبین المللی توانسته است جایگاه خودش را پیدا کند.
وی افزود:ما به این سمت می‌رویم که هنرمندانمان با ارامش خاطری به کار تخصصی خودشان ادامه دهند و حقوق خودشان را تثبیت شده داشته باشند.
قره سید رومیانی در پاسخ به پرسش مجری در رابطه با افرادی که آثارشان مورد سو استفاده قرار گرفته شده، گفت:در دو حوزه کیفری و حقوقی افراد می‌توانند پیگیر موضوعاتشان باشند. محاکم دادگستری ما با استفاده از کارشناسان نخبه و خبره این موضوعات را بررسی می‌کند که ایا دخل و تصرفی در حقوق افراد انجام شده و آیا سو استفاده‌ای انجام گرفته یا خیر و اگر سو استفاده‌ای بوده، چه خسارتی را به صاحب اثر وارد کرده است. سپس با ارجاع به محکمه قضایی به پرونده رسیدگی می‌شود و حکم لازم صادر می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۸۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries در سلامت کامل هستند

تین نیوز

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با تشریح آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries، اعلام کرد: ۲۴ خدمه کشتی مذکور در صحت و سلامت کامل به سر می برند و هیچ گونه نگرانی درباره سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، «علی اکبر مرزبان» در مورد آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری به نام MCS Aries با پرچم کشور پرتغال که ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ توقیف شد، اظهار داشت: برخلاف ادعای رسانه های بیگانه و معاند از جمله رسانه های تحت حمایت رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی مبنی بر گروگان گیری خدمه کشتی مذکور که قویاً تکذیب می شود، همه ۲۴ خدمه کشتی مذکور در سلامت کامل به سر می برند و جای هیچ گونه نگرانی در خصوص سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

یک خدمه خانم به هند بازگشت

وی افزود: در ابتدای امر ۲۵ خدمه کشتی MCS Aries با تابعیت کشورهای هند، پاکستان، فیلیپین، یک نفر روسیه و یک نفر استونی در کشتی وجود داشت که بلافاصله با هماهنگی دیپلماتیک، یکی از این خدمه هندی که خانم بود و فعالیت کارورزی داشت از سایر خدمه جدا شد و به میهن خود بازگشت.

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: بلافاصله پس از توقیف کشتی مذکور و ابراز نگرانی سفارتخانه های خدمه روی کشتی، تماس های لازم از سوی دولت های متبوع با دستگاه وزارت امور خارجه ایران انجام شد و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی مکاتبات لازم انجام تا فعالیت ها دنبال شود.

هیچ گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیفی وجود ندارد

مرزبان با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه هیچ گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیف شده وجود نداشته و ندارد، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از دولت های عضو کنوانسیون کار دریایی (MLC ۲۰۰۶) و بر اساس اصول حقوق بشری و رویکرد انسانی و دینی خود، همه تمهیدات لازم را برای حفظ سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی جان خدمه کشتی مربوطه اندیشیده است و جای هیچ گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد و همه خدمه آزادانه در کشتی حضور دارند و از تمامی حقوق لازم برخوردار هستند.

برقراری تماس تلفنی، اینترنتی و ملاقات با خدمه کشتی

وی با تاکید بر اینکه صرفاً کشتی MCS Aries توقیف شده و خدمه کشتی توقیف نشده اند، عنوان کرد: این خدمه آزادانه روی کشتی حضور دارند و به امکانات اینترنتی و تلفنی برای برقراری ارتباط با خانواده های خود برخوردار هستند و همه مراتب به سفارتخانه های متبوع اطلاع داده شده است و در عین حال با هماهنگی انجام شده، سفرا و نمایندگان سفارتخانه های این اتباع دیدار کرده اند و در هر زمان دیگری امکان دیدار مجدد وجود دارد و هیچ گونه مشکلی در این زمینه نیست.

امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه کشتی

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به نماینده مالک و دولت تحت پرچم کشتی اعلام کرده است که با رعایت شرایط ایمنی امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه روی کشتی وجود دارد، اظهار داشت: از نماینده مذکور درخواست شده در صورت تمایل، درخواست رسمی خود را ارائه کنند و پس از آن اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.

مرزبان با تاکید بر اینکه اقدامات انجام شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه به خانواده و دولت کشورهای متبوع خدمه کشتی، اطمینان داد که جای هیچ گونه نگرانی در خصوص تامین امنیت، سلامت و ایمنی خدمه وجود ندارد.

این مقام مسوول سازمان بنادر و دریانوردی در پایان خاطرنشان کرد: مسیر ارتباطی از سوی انجمن صنفی کارگری دریانوردان تجاری ایران نیز دنبال و مراتب منعکس شده و در حال حاضر فضای بسیار آرامی در کشتی حاکم است و خدمه در سلامت کامل به سر می برند و تا زمانی که تصمیم گیری نهایی انجام شود، شرایط مساعد برای همه خدمه روی کشتی فراهم خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان+فیلم
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • خدمه کشتی پرتغالی در سلامت کامل هستند
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries در سلامت کامل هستند
  • ویدیو/ تأمین حقوق ملت فلسطین یک مطالبه بین‌المللی است
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد