Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از فرهنگیان در آزمون الکترونیکی دوره ضمن خدمت با پرداخت وجه افراد دیگر را جایگزین‌خود می کنند.

خبرگزاری مهر، گروه جامعه: دوره های ضمن خدمت فرهنگیان به صورت الکترونیکی برای معلمان و دانشجو معلمان برگزار می شود، در پایان هر دوره  نیز یک آزمون الکترونیکی از معلمان گرفته می‌شود.

فرهنگیان جهت شرکت در دوره های ضمن خدمت، پس از ثبت نام باید وارد سامانه برگزاری این آزمون شوند و کد کاربری و رمز  عبور وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر فرهنگی در ساعتی که از سوی برگزار کنندگان دوره مشخص می شود، در هر مکانی که هست می تواند در این آزمون شرکت کند.

نکات پنهان برگزاری آزمون الکترونیکی

برخی از فرهنگیان نکات جالب و پنهان این آزمون ها که دوره ضمن خدمت نیز برای معلمان  شمرده می شود را به خبرنگار مهر بازگو می‌کنند.

یکی از فرهنگیان می گوید: مادرم  آموزشیار نهضت سوادآموزی بوده است، سال هاست به استخدام آموزش و پرورش در آمده است، خیلی وقت ها نمی تواند در این دوره ها و آزمون ها شرکت کند. چون خودم هم‌ معلم هستم به جای مادرم در این آزمون ها شرکت می‌کنم.

یکی دیگر از فرهنگیان نیز به خبرنگار مهر می گوید: این دوره ها برای برخی دیگر، باعث ایجاد کسب و کار شده است. معلمانی هستند که با دریافت ۲۰ تا ۱۰۰ هزار تومان به شرط قبولی در آزمون، چندین بار در دوره های الکترونیکی ضمن خدمت شرکت می‌کنند.

وی ادامه می دهد: به دلیل اینکه آزمون الکترونیکی است، مسئولان برگزاری متوجه این موضوع نمی شوند که هنگام آزمون چه کسی پشت سیستم نشسته است و با  کد کاربری هر فرهنگی که در این دوره ثبت نام کرده است، می توان در این دوره ها شرکت کرد.

با این وجود فرهنگیانی نیز هستند که دوره های ضمن خدمت را کمکی برای بالا بردن اطلاعات عمومی خود می دانند. یکی از دانشجومعلمان به خبرنگار مهر می گوید: بنده نیز زیاد شنیده ام به دلیل الکترونیکی بودن آزمون، فرد کسی دیگر را جایگزین می کند.

وی ادامه می دهد: هفته پیش آزمون الکترونیکی «شمیم دانش» را دادیم، بسیار آسان بود.‌ بنده مطالعه کرده بودم و نمره خوبی نیز کسب می کنم‌. این دوره ها نقش خوبی در توانمند کردن و بالا بردن اطلاعات دارد. 

آزمون ها حضوری می شوند

رییس مرکز  برنامه ریزی و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش در این باره به خبرنگار مهر می‌گوید: آزمون ها از سال جاری حضوری شده است، درصددیم آزمون ها را در مدارس ساماندهی کنیم تا به صورت حضوری و با مدیریت و نظارت مدیر مدرسه انجام گیرد.

چهاربند تاکید می کند: این راهکار به این دلیل است که شائبه هایی که در ارتباط با جایگزینی افراد در آزمون وجود دارد، ازبین برود.

وی افزود: دوره های ضمن خدمت تاثیر مثبتی بر اطلاعات علمی فرهنگیان و دانشجومعلمان دارد و هدف برگزاری این دوره ها نیز به روز کردن و توانمندکردن فرهنگیان است‌.

چهاربند گفت: برخی که در این آزمون تقلب می کنند و فرد دیگری را جایگزین خود می کنند، ابتدا به خود و سپس به دانش آموزان خیانت می‌کنند. 

برگزاری آزمون حضوری با نظارت که از سوی وزارت آموزش و پرورش ارائه شده است راهکار خوبی است اما امیدواریم عملی شود.

پیگیری های خبرنگار مهر نشان می دهد، دوره های ضمن‌خدمت همچنان الکترونیکی برگزار می شود و همچنان روند جایگزینی نیز وجود دارد. این موضوع نشان می دهد، عملکرد وزارت آموزش و پرورش در برگزاری آزمون های الکترونیکی موفق آمیز نبوده است‌ و برخی از معلمان از نبود نظارت سوء استفاده می کنند. لذا نظارت آموزش و پرورش باید به مقوله آزمون های الکترونیکی جدی تر باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۴۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟

علی فرهادی، با بیان اینکه سال گذشته مجوز به کارگیری دوباره بازنشستگان براساس مصوبه سران قوا تعیین شد گفت: در این مصوبه ظرفیت به کارگیری ۷۰ هزار معلم بازنشسته با فعالیت ۲۴ ساعت در هفته در مدارس دولتی دریافت شد.

وی با بیان اینکه از ۷۰ هزار مجوز ظرفیت اخذ شده، تنها ۳۴-۳۵ هزار نفر از آن استقبال کردند افزود: علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حق التدریس‌ها است.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه پرداخت حق التدریس در مدارس دولتی انجام می‌شود ادامه داد: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است.

وی پیش از این گفته بود: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب می‌شود چرا که سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند که با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند چرا که نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

گفتنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند تا در صورت نیاز، نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزش‌یاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند و با تصویب بند خ تبصره ۱۵ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

خ- وزارت آموزش و پرورش در صورت نیاز، مجاز است نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته (تا ۲۴ ساعت در هفته) و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود