Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد صدیقی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور پیرامون اجرای سند 2030 نامه‌ای سرگشاده به وزیر آموزش و پرورش نوشت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در ابتدای این نامه آمده است: خبری در رسانه‌ها منتشر شده است، مبنی بر اینکه جنابعالی در نشست فراکسیونی در مجلس فرموده اید"اگر جایی سند 2030 اجرا می‌شود گزارش دهید".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که مستحضرید دو دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی(ره)، ذیل سند آموزش 2030 با یونسکو تفاهم‌نامه همکاری برای تربیت معلم بسته‌اند و متاسفانه این تفاهم‌نامه، بنای همکاری این دو دانشگاه با یونسکو بوده و هست. این موضوع بارها هم به جنابعالی و هم به بقیه بزرگواران گوشزد شده است.

صدیقی در این نامه با اشاره به بی‌توجهی‌ها به اجرای سند 2030 نوشت: جنابعالی به ازای پذیرش مسئولیت در این نظام، شرعا و قانونا موظف به تمکین اوامر ولی امر و اجرا کردن قانون هستید. در شرایطی که هم رهبری فرزانه انقلاب و هم مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی جنابعالی و بقیه را از ادامه همکاری با این سند منع نموده است، با اصرار بر بی‌توجهی به اجرایی‌شدن سند آموزش 2030 با عناوین دیگر در مراکز مختلف آموزشی، حقیقتا قرار است کشور به چه سمتی برده شود؟!

در ادامه این نامه گفته شده است: در تاریخ 20 آذرماه، در مراسم تودیع و معارفه سرپرست قدیم و جدید دانشگاه فرهنگیان، نامه‌ای رسمی از طرف بسیج دانشجویی دانشگاه به جنابعالی داده شد و در آن درخواست لغو این تفاهم نامه شده بود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان درباره انکار سند 2030 آورده تاکید کرد: جناب آقای وزیر از خدا بترسید و فرافکنی نفرمایید. چگونه است که با وجود اطلاع از این موضوع، با وجود این تفاهم‌نامه‌ها در این دو دانشگاه راهبردی، مجددا به نفی وجود و اجرای سند 2030 می‌پردازید؟! در شرایطی که در سایت رسمی دانشگاه فرهنگیان گزینه ”Unesco chair” به عنوان یکی از اجزای اصلی ستاد مرکزی دانشگاه وجود دارد، چه چیزی را نفی می‌کنید؟!! در شرایطی که بر سردر اتاق ریاست دانشگاه فرهنگیان تابلوی یونسکو وجود دارد، چه جای بحث و تردید است؟!

در پایان این نامه آمده است: جناب آقای بطحائی علیرغم تفاوت نگاه سیاسی، جنابعالی و سرپرست جدید دانشگاه فرهنگیان را افرادی دلسوز و دارای دغدغه برای آموزش و پرورش کشور می دانیم و طبیعتا شما میراث دار نگاه ناشایست گذشته به مسئله تعلیم و تربیت هستید، لذا منتظر اعلام رسمی ابطال این دو تفاهم نامه یونسکو با دانشگاه های مذکور هستیم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت