Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد گفت: ارزش فعالیت‌های بخش کشاورزی در شهرستان بروجرد معادل هزار میلیارد تومان است و سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، رضا امینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به قدمت بخش کشاورزی شهرستان بروجرد اظهار داشت: بخش کشاورزی بروجرد از بخش‌های فعال و با قدمت عمر این شهرستان و حداقل باسابقه 110 ساله در تشکیلات دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه معادل 35 درصد از جمعیت بروجرد در حال حاضر به‌صورت مستقیم در بخش کشاورزی فعالیت می‌کنند، افزود: حدود 40 سال پیش این جمعیت 65 درصد بود و در حال حاضر به دلیل افزایش مهاجرت به شهرها کاهش‌یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد بیان کرد: ارزش فعالیت‌های بخش کشاورزی در شهرستان بروجرد معادل هزار میلیارد تومان است و تقریباً 600 هزار تن  انواع محصولات کشاورزی در طول یک سال تولید می‌شود.

وی با اشاره به لزوم حمایت از بخش کشاورزی شهرستان بروجرد تصریح کرد: صنعت شهرستان بروجرد با رکود بسیار جدی مواجه شده و نباید اجازه داد بخش کشاورزی نیز به این درد گرفتار شود و کسانی که در این بخش فعالیت می‌کنند باید از محل همین اعتبارات و تسهیلات حمایت شوند.

امینی از بانک‌های عامل ارائه‌دهنده تسهیلات ویژه بخش کشاورزی خواست با شرایط سهل‌الوصول‌تری اقدام به پرداخت تسهیلات به کشاورزان نمایند و تأکید کرد: بانک‌ها با عدم همراهی برای پرداخت تسهیلات بهانه‌های مختلف و راه‌هایی را پیشنهاد می‌کنند که از عهده کشاورزان خارج است اما برخی از بانک‌ها همچون بانک کشاورزی بهتر همراهی می‌کند و دیگر بانک‌ها کمتر با کشاورزان تعامل می‌کنند و نیاز است برای فعال کردن این بخش از این اعتبارات استفاده شود.

وی با اشاره به طرح‌هایی که مشمول پرداخت تسهیلات بانکی می‌شوند، گفت: در بخش‌های مختلف طرح‌های مدیریت منابع آب همچون انتقال آب، آبیاری تحت‌فشار و تجهیز چاه‌های آب کشاورزی، طرح‌های دام‌پروری، شیلات و صنایع تبدیلی تسهیلات بانکی دریافت می‌کنند مشروط بر اینکه بانک‌ها بتوانند با کشاورزان در این زمینه تعامل داشته باشند که بتوانیم این اعتبارات را جذب کنیم.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد خاطرنشان کرد: سال گذشته در طرح بهین یاب 15.5 میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان طرح‌های دام‌پروری و صنایع تبدیل و تکمیلی در شهرستان بروجرد پرداخت شد که بیش از 90 درصد از این تسهیلات توسط بانک کشاورزی به کشاورزان پرداخت شد.

وی تصریح کرد: بانک‌ها در ارائه تسهیلات بخش کشاورزی باید بیشتر همراه باشند و به قول رئیس‌جمهور از بنگاه‌داری دست‌بردارند چراکه هدف و رسالت اصلی بانک باید حمایت از بخش تولید باشد.

انتهای پیام/

R41450/P1486/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود