Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، رمضان یوسفی، معاون سوادآموزی آموزش پرورش استان کردستان امروز، پنجم دی ماه در آیین گرامیداشت هفته سوادآموزی که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: در سرشماری سال ۵۵ کمتر از ۵۰ درصد مردم ایران باسواد بودند که امام راحل به محض پیروزی انقلاب دغدغه سواد را داشتند و در هفتم دی‌ماه سال ۵۸ فرمان تاریخی برای ریشه‌کنی بی‌سوادی را صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: همچنین بر اساس سرشماری سال ۵۵ کمتر از ۳۰ درصد مردم استان باسواد بودند اما بر اساس سرشماری سال ۹۵ حدود ۸۱.۵ درصد از جمعیت استان باسوادند.
معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش استان کردستان با اشاره به اینکه از هر ۱۰۰ نفر ۱۸.۵ نفر در استان بی‌سوادند، عنوان کرد: جامعه هدف آموزش‌های ما رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال است که در رشد شاخص خالص سواد دومین استان برتر کشور هستیم.
وی ادامه داد: رشد شاخص خالص سواد استان ۳.۷۹ بوده که با میانگین کشور که ۲.۲۸ درصد است حدود ۱.۵ درصد از رشد شاخص سواد کشور بالاتر هستیم .
یوسفی اعلام کرد: بر اساس سرشماری سال ۹۰ ما ۱۱۸ هزار بی‌سواد در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ در استان داشتیم اما بر اساس سرشماری سال گذشته ۸۲ هزار و ۲۵۰ نفر در استان بی‌سوادند که ۳۷ هزار نفر کاهش بی‌سوادی داشته‌ایم.
وی افزود: اما متأسفانه ما همچنان در وضعیت خوبی در کشور قرار نداریم و رشد شاخص سواد و ریشه‌کنی بی‌سوادی عزم همگانی و جدی می‌خواهد.
معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش استان کردستان در ادامه سخنان خود بیان کرد: مقام معظم رهبری در سفر تاریخی خود به کردستان، این استان را فرهنگی نامیدند که یکی از شاخص‌های فرهنگی بودن رشد شاخص سواد است و همه باید تلاش کنیم و دست در دست هم برای ریشه‌کنی بی‌سوادی کارکنیم.
وی سنندج را باسوادترین شهر استان کردستان اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه سنندج پرجمعیت‌ترین شهر استان است و نواحی منفصل شهری و حاشیه‌ای را دارد بیشترین تعداد بی‌سواد را هم دارد.
یوسفی اعلام کرد: دوسوم بی‌سوادان استان را بانوان تشکیل می‌دهند که با توجه به اینکه مادر آگاه، فرزند آگاه را تحویل جامعه خواهد داد برازنده استان کردستان نیست که دوسوم بانوان آن بی‌سواد باشند.
یوسفی همچنین عنوان کرد: سال گذشته ۱۷ هزار کم سواد و بی‌سواد در استان تحت آموزش‌های سوادآموزی قرار گرفتند که امسال هم قریب به ۱۶ هزار را ثبت نام و تحت آموزش قرار می‌دهیم.
وی در پایان به بحث تلفیق سواد و استفاده از فناوری‌های نوین در آموزش‌های آموزش‌وپرورش استان اشاره کردو یادآور شد: آموزش‌هایمان را در دو سه سال گذشته با فناوری‌های نوین تلفیق کردیم که این آموزش‌ها نتیجه بخش بوده است و استان کردستان در سه سال گذشته، استان پایلوت کشور در آموزش idsl بوده است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۷۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: معلم باید دارای روحیه خودسازی و تهذیب نفسانی باشد تا آموزش و صحبت‌هایش تأثیرگذاری لازم داشته باشد. - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج با تبریک 12 اردیبهشت ماه؛ روز معلم به همه معلمان؛ در توصیف جایگاه دست‌اندرکاران عرصه علم و تربیت به فرموده‌ای از پیامبر گرامی اسلام(ص) اشاره کرد و اظهار داشت: پیامبر(ص) فرموده إنَّما بُعِثتُ مُعَلِّما؛ من مبعوث شدم تا اینکه معلّم باشم. معلمی شغل انبیاست، کسی که برای امر تعلیم و تربیت زحمت می‌کشد تا دیگری را از جهل نجات دهد، شأنی والا پیدا می‌کند.

وی گفت: معلم باید دارای خودسازی و تهذیب نفسانی باشد تا آموزش و صحبت‌هایش تأثیرگذاری لازم داشته باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان افزود: معلم باید به تمام معنا بر درس و علم مسلط و قبل از آموزش، مطالعه داشته باشند تا بتوانند به خوبی تدریس کنند.

وی افزود: معلم باید دلسوزانه و همچون شمعی که برای یک کاشانه تاریک می‌سوزد و محل را روشن می‌کند، برای شاگردانش این کار را انجام دهد همانگونه که پیامبر عظیم‌الشأن(ص) رنج‌ها و زحمات زیادی برای هدایت و نجات انسان‌ها از جهالت و ظلمت زمان جاهلیت انجام داد.

پورذهبی ضمن قدردانی از زحمات معلمان و جامعه فرهنگی کردستان بیان کرد: امیدوارم که زحمتکشان این عرصه در پیشبرد اهداف و زندگیشان همواره موفق و سربلند باشند.

در ادامه توصیف نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان از جایگاه معلمان را به صورت ویدئویی ببینید:

.

12 تا 19 اردیبهشت ماه به عنوان هفته بزرگداشت مقام معلم نامگذاری شده است.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • ‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • ‌مشکل کمبود معلم در استان فارس حل می‌شود/ تشکیل قرارگاه تکریم مقام معلم
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • اجرای ۱۲ برنامه شاخص آموزش و پرورش در مهریز