Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنچه از مشهد شروع شد نه به بی‌‌عدالتی و بی‌‌کفایتی برخی مسئولان بود اما در ادامه معاندان مهره‌‌های خود را در میان معترضین جای دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، چند روزی است فیلم و تصاویری از اعتراض مردم به گرانی و بی‌‌عدالتی در فضای مجازی منتشر می‌‌گردد که سر منشأ آن به مشهد می‌‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایی که برای اولین‌‌بار مردم با حضور در خیابان‌‌ها خشم‌‌شان را از افزایش فاصله طبقاتی و عدم تحقق وعده‌‌های مسئولین نشان دادند.

همه‌‌چیز ابتدا با یک تجمع مسالمت‌‌آمیز آغاز شد تا اینکه رسانه‌‌های معاند و کانال‌‌های تلگرامی که از خارج هدایت می‌‌شوند برنامه‌‌هایشان را جهت کنترل اعتراضات و تبدیل آن از تجمعات اقتصادی به سیاسی روی دایره ریختند و عده‌‌ای معدود در میان صدها تجمع کننده، علیه شخصیت‌‌های نظام شعار داده و وقایعی از جنس 88 را رقم زدند.

این‌‌بار یک جوان عکس شهید مدافع حرم را در یک شهرستان به آتش کشید و جوانی دیگر شیشه‌‌ها و نرده‌‌های کنار خیابان را پایین آورد. در آن سو یکی شعار جمهوری ایرانی داد و چند قدم آن‌‌طرف چند نفر نه غزه و نه لبنان را فریاد زدند، یکایک این‌‌ها نشانه‌‌هایی بود که انحراف و جهت‌‌دهی به اعتراضات توسط معاندان را نشان می‌‌دادند.

خارج‌‌نشینانی که خرجی‌‌شان توسط سرویس‌‌های جاسوسی دشمنان انقلاب و نظام درمی‌‌آید، به‌‌نام مردم فراخوان تجمع در اقصی‌‌نقاط کشور را در فضای مجازی به صورت گسترده‌‌ای توزیع کردند اما با بی‌‌رغبتی ایرانی‌‌ها مواجه شدند و عدم حضور مردم در محل‌‌های ذکر شده نشان می‌‌داد آنان نسبت به ابعاد قضیه و آنچه در پشت پرده می‌‌گذرد آگاه‌‌اند.

با اینکه در تمام شهرها و شهرستان‌‌های کشور فراخوان‌‌هایی صادر شد، تنها در چند شهر آن هم عده‌‌ای معدود از جمعیت چند میلیونی در خیابان‌‌ها تجمع کردند و در میان آن‌‌ها نیز عده‌‌ای حاضر نشدند شعارهایی که دشمنان نظام می‌‌خواهند را سر دهند.

آنچه گفته شد قصه‌‌ای کوتاه بود از آنچه در چند روز اخیر گذشت، اما هنوز به سر قصه نرسیده‌‌ایم. مردم در راهپیمایی نهم دی ماه در اقصی‌‌نقاط کشور بار دیگر حماسه آفریدند و همدلی‌‌شان با آرمان‌‌های انقلاب و نظام اسلامی را به نمایش گذاشتند، عدم مشارکت‌‌شان در تجمعات تدارک دیده شده توسط معاندان هم نشان داد از وقایع 88 درس‌‌شان را گرفته‌‌اند و از بصیرت لازم برخوردارند اما این به معنای عدم گله‌‌مندیشان نیست.

مردم گله‌مندند و این دو کلمه‌‌ی ماندگاری است که رهبر معظم انقلاب از خیلی وقت قبل به دولت‌‌مردان گوشزد کرده بودند اما کردار و مواضع آنان در طی دو روز گذشته نشان می‌‌دهد عمق مسئله را به خوبی درک نکرده‌‌اند. برای همین هم جهانگیری می‌‌گوید وضعیت اقتصادی‌‌مان خوب است و تنها چند کالا گران شده است.

آنچه که مسلم است گرانی چند قلم کالا مردم را به خیابان‌‌ها نمی‌‌کشاند اما ارائه آمارهای دروغ همچون تورم 8 درصدی و رشد اقتصادی و کاهش بیکاری دادشان را درمی‌‌آورد چراکه اینگونه تصور می‌‌کنند دولت‌‌مردان به‌جای حل مشکلات درصدد آمارسازی هستد تا مصداق ضرب‌‌المثل ماست سیاه است را به عینه تحقق بخشند.

مردم ایران از عدم شفافیت مسئولان و مفسدانی که یکی پس از دیگر قسر در می‌‌روند به ستوه آمده‌‌اند، زیاده‌‌خواهی مسئولان و جولان آقازاده‌‌ها در اقتصاد آزارشان می‌‌دهد، سکوت مقامات در برابر رباخواری بانک‌‌ها برایشان غیرقابل درک است و سیاست‌‌هایی که فقیر را روز به روز فقیرتر می‌‌کند، آنان را از نظام دور می‌‌کند.

ملت ایران قدر امنیت‌‌شان را می‌‌دانند و به این نیز آگاه‌‌اند آمریکا و سایر دول غربی عربی که تغییر نظام در ایران را در سر می‌‌پرورانند دلسوزشان نیستند، اما گله‌‌هایی دارند که اگر رفع شود یکایک‌‌شان به‌‌مانند یک حججی‌‌اند. کافی است عدالت در جامعه برقرار شود و اگر نیست برای مسئول هم نباشد و اگر هست مسئول هم به اندازه مردم سهمش را از سفره بردارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۲۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها

محمدی مهدی برادران معاون وزیر نفت گفت: پیام نمایشگاه اکسپو در واقع توانمندی‌های صادراتی ایران بود. توانمندی‌هایی که باعث شد در شرایطی که دوست و دشمن احساس می‌کردند ما نمی‌توانیم این ظرفیت را بالفعل کنیم، اما ما این ظرفیت را عملیاتی کردیم و در کنار امنیت و اقتدار کشور، فرصت‌های تجاری کشور را به نمایش گذاشتیم و به تعبیر یکی از غرفه داران «این وعده صادق ۲ بود که انجام شد.

برادران ادامه داد: من نمایشگاه‌های زیادی افتتاح کردم اما این نمایشگاه تنها رویدادی بود که هم غرفه داران راضی بودند و هم جلسات B۲B و مذاکرات زیاد و فشرده‌ای انجام شد؛ تاجران زیادی از شهرهایی همچون اصفهان و شیراز بازدید کردند.

او تصریح کرد:لازمه جهش تولید، جهش صادرات است به طوری که در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی برنامه رشد تولید به همراه رشد صادرات تنظیم کردیم. امروز به ظرفیتی رسیده‌ایم که نیاز بیشتری به تولید محصول برای کشور نداریم بلکه اگر می‌خواهیم جهش تولید داشته باشیم باید نسبت به خلق محصول برای برای بازارهای جدید که عمدتاً بازارهای صادراتی هستند، اقدام کنیم. این گروه‌های کالایی مشخص شده است.

برادران  افزود: بهره وری بالاتر واحدهای موجود در حوزه صنایع، استفاده از ظرفیت تولید بدون کارخانه، نشان سپاری تجاری و… از جمله ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به منجر به ارائه محصولات بهتر باشد.

معاون وزیر صمت در خصوص حواشی عکس خود  در برهی از رسانه های معاند گفت:بنده دیروز از غرفه لوازم خانگی بازدید کردم که این رسانه عکسی منتشر کرد که در قالب آن عکس فلان محصول آشپزخانه به نمایش گذاشته شده بود که از منظر این رسانه ارزش صادراتی نداشت!

او افزود:  این مساله نشان می‌دهد ما در مسیر درستی حرکت می‌کنیم. اگر این محصول به ایران قاچاق می‌شد ایرادی نداشت اما حالا که خودمان این محصول را صادر می‌کنیم مورد انتقاد قرار می‌گیریم. در واقع این مساله نشان می‌دهد که از خام فروشی در حال فاصله گرفتن هستیم و در حال صادرات کالاهای قاچاق پذیر هستیم.

معاون وزیر صمت گفت: اگر مسائل مربوط به حمل و نقل داخلی و خارجی حل نشود به توفیق نخواهیم رسید و باید حتماً مشکلات در این بخش حل شود یکی از موضوعات مورد تاکید غرفه داران این بود که دبیرخانه ایران اکسپو تعطیل نشود و مشکلات را به صورت مستمر دنبال کند.

او افزود: طی سال گذشته نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داریم پس در ادامه می‌توانیم به آمار بیشتری دست یابیم. در برخی از مذاکراتی که با هیأت‌های مقابل داشتیم و آمار را ارائه می‌کردیم طرف خارجی اعلام می‌کرد که آمارشان چند برابر است که نشان می‌دهد صادرات ایران در گمرکات آنها ثبت شده اما در گمرکات ما ثبت نشده که نشان می‌دهد کالا از مرزهای دیگر صادر شده، بنابراین آمار صادراتی ما از منظر آنها بالاتر بود.

برادران با بیان اینکه مبادلات تجاری را می‌توان حل کرد و استفاده از رمزارزها را می‌توان جدی تر در دستور کار قرار داد، گفت: رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه خواسته مجموعه بازرگانان ماست که باید در گروه کالایی خاص به ویژه گروه کالاهای نهایی از کشورهایی مثل عراق، پاکستان و افغانستان برداشته شود و ما باید پول خود را به رسمیت بشناسیم؛ اینکه کسی از ما با ریال خرید کند و ما بگوییم با دلار رفع تعهد ارزی کند، توهین به پول ملی ماست. باید در گروه کالایی خاص بازرگانان با اعمال شفافیت از کارخانجات خرید کنند.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: در حوزه استاندارد هم هنوز چالش‌هایی داریم. ما سختگیرانه عمل می‌کنیم که بعضاً مانع صادرات می‌شود بنابراین باید این چالش هم رفع شود چراکه استاندارد برخی کشورهای هدف پایین‌تر از سطح استانداردهای ماست.

او گفت: باید مناطق آزاد به سکوهای صادراتی تبدیل شوند اما هنوز در مدار حوزه قاچاق و واردات می‌چرخند باید تلاش کنیم رویکرد این مناطق، صادرات محور شود. همچنین کمک‌های شرکت کشتیرانی و بنادر به مجموعه ما کمک کند تا به اهداف خود در حوزه صادرات برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • خدا نیت‌های ما را هم خریدار است + فیلم
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • معلمِ متفکر
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران