Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی مظفر قراملکی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روستائیان تحت هیچ شرایطی کالابرگ خود را در اختیار افراد ثالث از جمله فروشندگان روستایی قرار ندهند چرا که پس از اعلام سهمیه کالابرگ تخصیص سهمیه سوخت فقط با ارائه کالابرگ امکان پذیر است.
وی با بیان اینکه کالا برگ نفت سفید، اوراق بهادار دولتی محسوب می شود، یادآورشد: این کالابرگ مدرک مورد نیاز برای تخصیص سوخت نفت سفید روستائیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئول بازرسی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زنجان گفت: فروشندگی های مجاز این فرآورده نفتی در روستاها در مرحله توزیع موظف به جمع آوری و اخذ تاییدیه دهیاری ها و تحویل مدارک به نواحی پخش فرآورده های نفتی هستند.
قراملکی اظهارکرد: متاسفانه برخی از خانوارها به دلایلی از جمله امکان خرید به موقع نفت سفید و سهولت در آن، کالا برگ را در اختیار فروشنده مورد نظر خود قرار می دهند تا در مواقع اعلام سهیمه نسبت، به تحویل سوخت اقدام کنند.
وی تاکید کرد: این اقدام موجب می شود برخی فروشنده ها از شرایط، سوء استفاده و با ناآگاهی از سهیمه های اعلامی مصرف کننده درپی کسب سود نامشروع باشند.
مسئول بازرسی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زنجان گفت: به همه فروشندگی های نفت سفید روستایی اعلام شده که تحت هیچ شرایطی حق نگهداری کالابرگ نزد خود را ندارند و در صورت مشاهده بر اساس آیین نامه تخلفات این شرکت برخورد خواهد شد.
قراملکی یادآورشد: روستائیان در صورت مشاهده هرگونه مشکل مورد را برای رسیدگی به بازرسی شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر 45 هزار و 520 خانوار روستایی ساکن در 558 روستای استان زنجان فاقد گاز طبیعی هستند.
هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا داشتن انتقاد، پیشنهاد و ارائه راهکار، مورد را با سامانه 09627 و یا از طریق شماره 3000249627 طی 24 ساعت شبانه روز اطلاع رسانی کنند.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی ** انتشار دهنده: رویا رفیعی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۹۲۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

کد خبر 6089636

دیگر خبرها

  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان