Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال‌های اخیر همواره شاهد بوده‌ایم که مسئولان سازمان دامپزشکی کشور در زمان بروز پدیده بیماری  آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان سکوت خبری خاصی را در پیش گرفته‌اند و حاضر به اطلاع‌رسانی  و پاسخ‌گویی به نمایندگان رسانه‌های مردمی نبوده‌اند.

در موارد متعددی نیز مشاهده‌ شده است، رسانه‌هایی که اقدام به انتشار اخبار  آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان کرده‌اند مورد سرزنش سازمان دامپزشکی و وزارت جهاد‌کشاورزی قرار گرفته و چنین شنیده‌اند که به منافع ملی ضربه نزنید و اخبار آنها تکذیب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مواقع بروز این بیماری همچنین به طور معمول، بخش خصوصی که به طور مستقیم با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کند، در رسانه‌ها درباره بروز این بیماری صحبت و اطلاع‌رسانی می‌کند که بر اساس اظهارات خود نمایندگان بخش خصوصی, توسط بخش دولتی و سازمان دامپزشکی با آنها نیز برخورد شده است.

رسانه‌های گروهی در سال جاری نیز به‌عنوان نمایندگان مردم در زمان بروز بیماری  آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان بارها سعی کردند که درباره عواقب این بیماری بر بازار مصرف و افزایش قیمت تخم‌مرغ در آتی هشدار دهند، اما با تکذیب یا بی اعتنایی به اظهارات آنها توسط مسئولان، توجهی جدی به این امر نشد.

بنابراین گزارش رئیس جمهور اما عصر روز یکشنبه این هفته در جلسه هیئت دولت صحبت‌های جالبی درباره بیماری  آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان مطرح کرد و درباره لزوم اطلاع رسانی به موقع در باره این بیماری به مسئولان سازمان دامپزشکی تذکر جدی داد. 

 حسن روحانی در این جلسه اظهار داشت:  باید به‌طور روزانه با مردم مشکلات را در میان بگذارید، و اگر مسئله‌ای پیش می‌آید، مردم باید بدانند؛ اگر آنفلوآنزا می‌آید و مشکلاتی را برای طیور ایجاد می‌کند، همان‌ لحظه اول مردم باید مطلع شوند؛ نه یک هفته بعد از بازار و آثار آن بفهمند.

وی همچنین خطاب به وزرا، معاونین و همه مسئولین بخش‌های اجرایی کشور گفت: اگر جنسی در کشور ما به‌اندازه کافی نیست و باید واردات انجام بگیرد، قبل از آنکه بازار احساس کمبود کند، مسئول مربوطه باید احساس کند و آن کمبود را جبران کند؛ اگر مشکلی در مؤسسات اعتباری غیرقانونی وجود دارد، قبل از هر کس رییس بانک مرکزی باید برای مردم توضیح دهد و اگر با تلاش فراوان اقدام مثبتی انجام دادیم باید برای مردم تبیین شود؛ اگر مشکل زیست‌محیطی داریم باید برای مردم توضیح دهیم. 

بنابراین گزارش در واکنش به اظهارات رئیس جمهور درباره بیماری آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان و گلایه وی از سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان امروز نشست خبری در این خصوص با حضور اصحاب رسانه برگزار می‌کند که مشروح آن را می‌توانید در خبرگزاری تسنیم، مطالعه کنید.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۶۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ببینید | تذکر کاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی