Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ، محمدرضا صالحی در همایش تخصصی سرمایه گذاری در مدیریت شهری که به همت شهرداری بجنورد برگزار شد، تصریح کرد: توسعه پایدار با مشارکت همه مردم محقق می شود.

وی با بیان این که عصر مدیریت شهری با وصول عوارض به پایان رسیده است، گفت: نباید تصور کنیم با فروش تراکم و عوارض و مجوزهای خاص می توانیم مدیریت به روز در شهرها پیاده کنیم چون در این حالت به روزمرگی و حرکت بی برنامه و بدون هدف دچار می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضرورت هدفگذاری در همه ارکان مدیریتی جامعه را یادآور شد و خاطرنشان کرد: اگرچه این اهداف باید بلند و در شأن مردم استان باشد اما ضروریست که برای رسیدن به آن ها گام های کوتاه ولی متوالی برداریم.

استاندار که هدفگذاری بر مبنای سند آمایش خراسان شمالی و اسناد توسعه ای استان و شهرستان را لازمه کار برشمرد، گفت: باید نگاه خودمان در سطوح ملی و بین المللی را وسعت ببخشیم و ملی بیندیشیم اما استانی عمل کنیم.

صالحی لزوم برنامه ریزی برای اجتناب از توسعه ناموزون شهرها و حاشیه نشینی را مورد تأکید قرار داد و گفت: سرمایه گذاری مشارکتی در شهرها نیز به معنای بهره گیری از سرمایه اجتماعی و مالی و ارتباطات موثر است.

وی شناسایی دارایی های مخفی از سوی مدیریت های شهری استان، تمرین روش های بهینه پولسازی در شهرها برای تکیه نکردن صرف به عوارض پرداختی شهروندان، توانمندسازی نیروی انسانی و نیز، ضرورت ساماندهی معضل زباله و پسماند و ثروت آفرینی از طلای کثیف را به شهرداران استان گوشزد کرد.

استاندار هم چنین اهمیت گردشگری در اقتصاد شهری را مورد اشاره قرار داد و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای بهره گیری مناسب از ظرفیت آثار تاریخی و اماکن گردشگری در این حوزه را با اهمیت خواند.

صالحی با تأکید بر این که خراسان شمالی باید مقصد گردشگری شود، تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت جشنواره های فرهنگی و موسیقی غنی استان به تحقق این هدف کمک می کند.

وی با بیان این که طرح جامع سرمایه گذاری استان تعریف و مصوب شده است، خواستار آن شد که طرح های جامع سرمایه گذاری و بسته های مشوق سرمایه گذاران برای همه شهرها و مناطق استان تعریف شود. وی هم چنین سرمایه گذاری در حوزه محیط زیست و توسعه فضاهای سبز شهری با ایده هایی نظیر ایجاد بوستان ویژه بانوان در هر شهرستان و تونل سبز ورودی شهرهای استان تا سال 1400 را یادآوری و ابراز امیدواری کرد با فرهنگسازی و تغییر نگاه ها به مقوله سرمایه گذاری بخش خصوصی، توانمندسازی نیروی انسانی پرتلاش و هم افزایی دستگاه ها و اجتناب از شکل گیری حس رقابت نامطلوب بین آن ها، گام های بلندی در مسیر رونق اقتصاد شهری برداشته شود./

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌ المللی لاستیک و پلاستیک در کشور چین اظهار داشت: دستاورد بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی خارجی، افزایش سطح تعاملات و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولیدات صنایع کوچک و بزرگ استان خواهد بود چراکه یکی از سیاست‌های استان توسعه واحدهای پایین دستی با استقرار در شهرک‌های صنعتی و حمایت از این واحدهای صنعتی است.

عادل شهرزاد با اشاره به ۷ ناحیه صنعتی راه‌اندازی شده در سال گذشته، افزود: آشنایی تولید کنندگان و صنعتگران با تجهیزات و ماشین‌آلات جدید در محیط‌های نمایشگاهی بین المللی می‌تواند در ارتقا کیفیت تولیدات و افزایش سطح صادرات مؤثر باشد که تسهیلات تکمیلی تبصره ۱۸ برای تجهیز واحدهای تولیدی به ماشین آلات به روز و مورد نیاز واحدهای تولیدی در نظر گرفته شده است.

وی رونق بخشی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی را جز سیاست‌های اقتصادی استان برشمرد و افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک انجام شد مذاکرات دوجانبه بیشتری بین تولیدکنندگان شکل گرفت که در توسعه تولیدات فعلی و ایجاد صنایع جدید در راستای تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال پایدار اثر بخش خواهد بود.

کد خبر 6089526

دیگر خبرها

  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • دعوت استاندار لرستان سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان