Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم  سیداحمد زرهانی رئیس سابق سازمان سما و معارفه علیرضا منظری توکلی معاون دانشگاه و سرپرست سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: این مراسم به منظور تکریم از یک استاد گرانقدر و فرهیخته برگزار شده که در مدت مدیریت خود توانست تحول چشمگیری در سما ایجاد کند و این سازمان را از حالت رو به افول قبل نجات داده و به چنین درجه‌ای از تکامل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تسنیم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: از دکتر زرهانی و همکاران ایشان به دلیل زحماتی که در این مدت کشیده‌اند، تشکر می‌کنیم و به دکتر منظری توکلی که از مدیران موفق جمهوری اسلامی ایران است خیرمقدم گفته و برای ایشان آرزوی توفیق دارم.

 فرهاد رهبر با بیان اینکه مسئولیت در جمهوری اسلامی ایران مانند دو امدادی است، گفت:الحمدلله مجموعه سما در انجام ماموریت‌های خود موفق بوده و به اهداف تعیین‌شده رسیده اما زمانی که قله‌ای را فتح می‌کنیم، قله‌های دیگری را پیش رو خواهیم داشت و سما هم اهداف دیگری دارد و باید تلاش کنیم سازمان سما در میان مراکز آموزشی و مدارس کشور بدرخشد.

وی با بیان اینکه استراتژی ما در مدارس سما، توسعه کیفی مستمر در طول سال است، افزود: این توسعه باید در طول سال مورد ارزیابی قرار گیرد تا شاهد ارتقای کیفیت آموزش، پژوهش و مهارت‌آموزی در سازمان سما باشیم و در فواصل مختلف از نقطه‌ای به نقطه دیگر توسعه یابیم.

 رهبر با تاکید بر اینکه افزایش مدارس و آموزشگاه‌های آن از 600 به هزار واحد از برنامه‌های توسعه کمی در این سازمان است، اظهار داشت:باید در عین توسعه کمی، به توسعه مستمر کیفی نیز توجه شود، چرا که اگر به دنبال ایجاد تمدن اسلامی هستیم و می‌خواهیم تمدن‌سازی کنیم، به تحول فرهنگی نیازمندیم و این تحول از مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و تربیتی آغاز می‌شود.

وی افزود: در مدارس به دلیل آنکه دانش‌آموزان از سنین پایین‌تری برخوردار هستند، امکان کار فرهنگی، میسرتر است.با توجه به این موضوع، یکی از برنامه‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد مجتمع سما در استان‌هاست تا بتوانیم آموزش و تربیت نیروی انسانی را از پیش‌دبستانی آغاز و تا لیسانس ادامه دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حذف مقطع کاردانی پیوسته، گفت: این موضوع شاید برای سایر مراکز آموزشی چالش محسوب شود، اما در آموزشگاه‌های سما اینگونه نیست، چرا که ما دانشگاه و سازمان سما را یکی می‌دانیم و برنامه ما برای ایجاد مجتمع سما از پیش‌دبستانی تا دیپلم و لیسانس این است که بتوانیم متناسب با نیازمندی و مزیت‌های هر منطقه، اقدام به آموزش مهارت و تربیت تکنسین کنیم.

فرهاد رهبر با بیان اینکه فرصت‌های بسیار مناسبی در اختیار سازمان سما قرار دارد که سایر مدارس از آن بی‌بهره هستند، تصریح کرد: آموزشگاه‌های سما می‌توانند از ظرفیت‌های بلااستفاده اعضای هیئت علمی و استادان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های پیشرفته واحدها استفاده کنند.

وی افزود: اینکه ما می‌خواهیم تعداد مدارس سما را از 600 به هزار واحد افزایش دهیم، به معنای ساخت‌وسازهای جدید نیست، بلکه باید از امکانات بلااستفاده واحدها استفاده شود تا با برنامه‌ریزی دقیق بتوانیم از موج جمعیتی که در پیش است، استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه علاوه بر مزیت‌های فرهنگی، مدرسه‌داری از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر از دانشگاه است، گفت: خانواده‌ها حاضرند برای آموزش فرزندان خود در مدارس باکیفیت هزینه کنند، به طوری که اکنون هزینه تحصیل در پیش‌دبستانی برابر با هزینه یک سال تحصیل در مقطع کارشناسی است.

رهبر با بیان اینکه اکنون به موج دوم جمعیتی رسیده‌ایم که وارد مدرسه می‌شوند، گفت: در حال حاضر ظرفیت کلاس‌های اول و دوم همه مدارس تکمیل است، چرا که جوانان دهه شصتی اکنون ازدواج کرده و فرزندان آنان به سن تعلیم و تربیت رسیده‌اند و سهم سازمان سما از این موج جمعیتی 75هزار دانش آموز است که باید طوری برنامه‌ریزی شود که طی دو سال به 150هزار نفر و به تدریج به 300هزار دانش‌آموز برسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: خوشبختانه این دانشگاه امکانات بسیار خوبی در اختیار دارد و باید برای بهره‌برداری از امکانات بلااستفاده بین سما و واحدهای دانشگاهی پیوند ایجاد کنیم تا یکپارچه عمل کرده و از عمل کردن به صورت مجمع‌الجزایری و ملوک‌الطوایفی اجتناب کنیم.

وی با تاکید بر اینکه سازمان سما و دانشگاه آزاد اسلامی یک سیستم یکپارچه با یک رئیس است،گفت: باید در استان‌ها هم این یکپارچگی ایجاد شود تا مدارس سما و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با یک مدیریت فعالیت کنند، چرا که همه ما در واقع یک واحد به نام دانشگاه آزاد اسلامی و سما هستیم.

فرهاد رهبر خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی 30هزار عضو هیئت علمی دارد که با توجه به کاهش تعداد دانشجویان، تعدادی از این اساتید نمی‌توانند ساعات موظفی خود را پر کنند. تا زمانی که ظرفیت دانشگاه‌ها و اساتید خالی است، هیچ واحد سما حق استفاده از معلم حق‌التدریس ندارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان اظهار امیداوری کرد با بکار بردن تمامی ابزارها و امکانات موردنیاز، راه ترقی و پیشرفت سازمان سما با کمک واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هموارتر از قبل شود.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد جوادموسوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در مراسم بزرگداشت هفته آموزش و روز معلم به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد با اشاره به رسالت استادان و معلمان اظهار کرد: اکنون بیش از هر زمان دیگری نقش استادان و معلمان برای تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی و شناختی دشمن اهمیت یافته است.

وی تأکید کرد:‌ استادان و معلمان باید در این برهه حساس برای رهایی از مشکلات با عزمی الهی و جهادگونه با امیدآفرینی در جامعه به‌منظور تقویت روحیه خودباوری و به ثمر رساندن استعداد‌های نوجوانان و جوانان این مرز و بوم، بیش‌ازپیش نقش‌آفرینی کنند و در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام جدی ورزند.

تأسیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در ۱۵ استان

معاون امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز فعالیت‌های علمی، پژوهش و فرهنگی سمای واحد کاشمر را قابل‌قبول و مثبت ارزیابی کرد و گفت:‌ استان خراسان رضوی نگاه ویژه به واحد کاشمر دارد و با توجه به سرمایه‌گذاری خوب صورت گرفته اکنون سهم ۶ مدرسه سمای شهرستان با یک هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز با ۱۵۰ کارکنان سمای کاشمر یک‌دهم جمعیت دانش‌آموزی مدارس سمای استان خراسان رضوی را داراست.

وحید ثانوی گزارشی از وضعیت سمای استان در کشور ارائه داد و بیان کرد:‌ خراسان رضوی در زمینه جذب دانش‌آموز رتبه اول در حوزه فرهنگی(فعالیت‌های فرهنگی، سلامت و تربیت‌بدنی) رتبه چهار کشوری را داراست از یک هزار و ۵۰۰ معلم استان ۵۰۰ نفر در مدارس مشهد حضور دارند، قرارداد‌های اداری این مجموعه به‌روز شده و در کل ازنظر تعداد مدرسه‌های سما در کشور رتبه خوبی داریم.

وی اضافه کرد: دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی به‌صورت پایلوت در ۱۵ استان تأسیس شده و ارتباط بین دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی با مدارس سما برقرار است.

به گزارش آنا،‌ در پایان به نمایندگی از همه استادان و مربیان از مدیران گروه‌های آموزشی و مدیران مدارس کاشمر با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • تشریح رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • هشدار درباره حریم مدارس
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟