Web Analytics Made Easy - Statcounter


موسسه اعتبارسنجی مودی، چشم انداز اقتصادی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را به دلیل درآمد پایین و بار بدهی بالای آنها، منفی اعلام کرد.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از عرب نیوز، موسسه اعتبارسنجی مودی در تازه ترین برآورد خود از چشم انداز درآمدی ۲۰۱۸ میلادی کشورهای عضو شورای خلیج فارس (عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر، بحرین و عمان) آن را منفی اعلام کرد که علت اصلی آن، به رشد اقتصادی ضعیف، چالش های ساختاری و تنش های ژئوپولتیکی در این منطقه نسبت داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش موسسه مودی، در ارتباط با چشم انداز  ۲۰۱۸ میلادی آمده، علیرغم افزایش قیمت نفت از پایین ترین سطح خود در اوایل سال ۲۰۱۶ میلادی، بیشتر درآمد کشورهای این منطقه برای ثبات بخشیدن به کسری بودجه و بازپرداخت بدهی های خود، صرف خواهد شد.

به علاوه اینکه، ریسک های طولانی مدت ژئوپولتیکی، نقش بسزایی در تعریف کیفیت اعتباری دارایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس دارد.

همچنین مودی، رشد تولید ناخالص داخلی این کشورها را نزدیک به ۲ درصد در سال ۲۰۱۸ میلادی اعلام کرد که کمی مثبت ارزیابی می شود؛ در حالیکه تولید ناخالص داخلی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، بین سال های ۲۰۱۰ میلادی تا ۲۰۱۵ میلادی، بطور میانگین ۵ درصد ثبت شده و اکنون رشد اقتصادی این کشورها، کمتر از ۵ درصد باقی خواهد ماند و این یعنی، تولید نفت و گاز کشورهای عضو شواری همکاری خلیج فارس از رشد قابل توجهی برخوردار نخواهد بود و بهبود در رشد بخش غیر نفتی روندی کند خواهد داشت.

موسسه اعتبارسنجی مودی اعلام کرد که درآمد این کشورها، کمتر از هزینه های آنها خواهد بود و مجموع کسری بودجه آنها در سال جاری و آینده میلادی، معادل ۵ درصد از تولید ناخالص داخلی آنها است و این رویه، به افزایش سطح بدهی ها و کاهش درآمدهای پولی برای بیشتر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس می شود.

مودی در گزارش خود عنوان کرده که سرعت بدهی کشورهای این منطقه، متفاوت خواهد بود. بدهی دولتی بحرین تا سال ۲۰۱۹ میلادی نزدیک به ۱۰۰ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد بود؛ در حالیکه بار بدهی کویت و عربستان سعودی، در سطح پایین تری برآورد می شود و این موضوع برای قطر کمتر است؛ اما امارات متحده عربی بار بدهی خود را در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ میلادی تثبیت می بخشد.

بر پایه این گزارش، موسسه اعتبارسنجی مودی اعلام کرد که انتظار می رود تنش دیپلماتیکی و تحریم اقتصادی قطر، توسط برخی از کشورهای عربی تا سال ۲۰۱۸ و شاید فراتر از آن ادامه پیدا کند.

true برچسب ها : خلیج فارس درآمد کشورهای عربی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۳۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند

آیت الله میرزا محمدحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب با تاکید بر لزوم همفکری و هم اندیشی جهان اسلام در برابر جنایات صیهونیست ها در غزه و پایان دادن به کشتار مسلمانان بی دفاع، اظهار داشت: امام صادق عليه السلام می فرماید: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله در مراسم مناى حجّة الوداع، در مسجد خيف، خطبه ايراد فرمود و ابتدا حمد و ثناى الهى گفت و سپس فرمود : سه كار است كه دلِ هيچ مرد مسلمانى نسبت به آنها خيانت و نا راستى روا نمى دارد؛ خالص گردانيدن عمل براى خدا و خيرخواهى و صداقت نسبت به پيشوايان مسلمانان و همراهى با جماعت آنان، زيرا دعوت و رسالتشان، آنها را از هر سو در ميان گرفته است.

وی در ارتباط با حدیث مذکور توصیحاتی ارائه نمود و بیان کرد: خداوند متعال شاد و خرم کند بنده ای را که به خداوند نظر کند و بنده ای که سخن مرا بشنود و در گوش خود قرار بدهد و برساند به کسی که این حدیث را نشنیده است.

وی عنوان کرد: اول اخلاص در عمل برای رضای خدا ، دوم خیرخواهی کسانی که در امامت و راس امور قرار می گیرند، از امام معصوم و دیگران که جانشین او هستند و جز به جز افراد مردم به مانند استانداران ، فرماندهان جنگ ، اقتصاد و اختیارداران سیاست که باید خیرخواه باشند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سوم جماعت عامه مسلمین و مومنین را استوار کرده و همراهی جماعت کنیم؛ التزام و ملتزم به جماعت باشیم و کسانی که جمعی را دارند و اجتماع بزرگی را تشکیل داده اند، در واقع عمده جماعت مسلمین باید یک ید واحده باشند و آن را حفظ کنند.

وی با اشاره به شرایط حساس منطقه، اظهار داشت: از همگان دعوت می شود که به یکدیگر بپیوندیم؛ همه مسلمین برادر یکدگیر هستند و خون های آنان مساوی است، مسلمان باید فدای مسلمان شود و یا هر دو فدای اسلام شوند، نه آنکه شاهد درگیری و خونریزی مسلمان توسط صهیونیست های جنایتکار باشیم و این غیر قابل قبول است.

وی در پایان تاکید کرد: ارتباط ، همدلی و با هم بودن گاها برای تصمیم گیری و سست نشدن، یک امر ضروری برای پیشرفت هر جامعه ای است و از این رو باید از جنگ ها، تنش ها ، بالا و پایین کردن های بی ملاک و  بی معنا پرهیز نمود، فلذا احترام به اندیشه های یکدیگر ولو به مصلحت فردی نباشد باید مورد توجه قرار گیرد.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟
  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • انتقاد از واکنش برخی کشورهای عربی بعداز حمله سپاه به اسرائیل (فیلم)
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است