Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@22:57:13 GMT

چرا لحن ترامپ درباره برجام تندتر شد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۳۵۲۶

انتخاب نوشت:  واشنگتن اگزمنر گزارش داد: سناتور جمهوریخواه ران جانسون، عضو کمیته روابط خارجی سنا، به واشنگتن اگزمنر می گوید: «به نظرم لازم است ما طرحی را تصویب کنیم که کشورمان را در موضعی بهتر در برابر آن چه من توافقی وحشتناک می دانم قرار بدهد.»

رییس جمهوری آمریکا جمعه عهد کرد اگر کنگره نتواند طی ۱۲۰ روز با تصویب مفادی محکم برنامه هسته ای و موشک های بالیستیک ایران را مورد رسیدگی قرار بدهد، اجرای تحریم های مرتبط با برنامه هسته ای را دوباره از سر خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضع که محکم تر از هشدار رییس جمهوری آمریکا در ماه اکتبر است، در پی ماه ها مذاکره بین رهبران کمیته روابط خارجی که ممکن است زیاد مطلوب ترامپ نبوده باشد، اعلام شد.

سناتور دموکرات کریس کونز، عضو کمیته روابط خارجی سنا، به خبرنگاران در کنگره گفت: «اعضای کنگره با حسن نیت بر سر تغییراتی معتدل و معقول بر سر برجام در حال مذاکره هستند تا به رییس جمهور امکان بدهد با این توافق راحت تر باشد.»

ترامپ در پیام جمعه خود به کنگره لحن سابقش را کنار گذاشت و گفت «هر طرحی که قرار است به امضای من برسد باید چهار مولفه حیاتی را در بر داشته باشد».

آن مولفه ها شامل دسترسی گسترده تر و بدون انقضاء بازرسان بین المللی به برنامه هسته ای ایران و اختیاراتی برای وضع تحریم های شدید علیه برنامه موشک های بالیستیک ایران است.

سناتور جمهوریخواه باب کورکر، رییس کمیته روابط خارجی سنا، جبهه واحد با رییس جمهور را حفظ کرد: «من به درخواست رییس جمهور در حال کار با تیم امنیت ملی او و شماری از همکاران ام در سنا در هر دو حزب هستم تا راهی برای رسیدگی به نواقص این توافق بدون نقض تعهدات آمریکا پیدا کنیم. ما طی چند ماه گذشته به پیشرفت های چشمگیری دست یافته ایم و همان طور که وقتی رییس جمهور پیشتر تماس گرفت به او گفتم ما به کار سخت برای رسیدن به این هدف مشترک که توافقی بهتر برای آمریکا در طول زمان و ممانعت از مسلح شدن ایران به جنگ افزار هسته ای است، ادامه خواهیم داد.»

اما سناتور دموکرات بن کاردن، عضو ارشد کمیته روابط خارجی سنا، لحنی اخطار آمیز داشت: «رییس جمهور به جای این که خودش مذاکرات بین المللی بر سر توافق را هدایت کند با تهدیدها و دیکته کردن شروط نهایی مذاکرات بالقوه با کنگره و اروپا، کار برای تحقق این هدف را چالش انگیزتر می کند.»

سناتور جمهوریخواه ران جانسون ابراز امیدواری کرد لحن تند ترامپ دست آن ها را در مذاکرات بدون نیاز به ترک توافق قویتر کند.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد

یک سناتور دموکرات آمریکایی ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را زیر سوال برد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار گزارشی مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی قوانین بین‌المللی را در غزه نقض می کند، سناتور دموکرات کریس ون هولن در بیانیه‌ای، ارزیابی دولت بایدن درباره منطبق بودن اقدامات اسرائیل با قوانین بین‌المللی در جنگ غزه را مورد تردید قرار داد.

براساس یک گزارش کوتاه داخلی وزارت امور خارجه آمریکا، برخی مقامات ارشد آمریکا به آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه توصیه کردند که تضمین‌های معتبر و قابل اطمینانی از اسرائیل نیافتند که نشان دهد این رژیم از سلاح‌های آمریکایی طبق قوانین بین‌المللی حقوق بشر استفاده کرده و ممکن است قوانین بین‌المللی در غزه را نقض کرده باشد.

در این گزارش که به دست رویترز رسیده است، مقامات افزودند: برخی بخش‌های مطلوب در این وزارت‌خانه، تضمین‌های اسرائیل را پذیرفتند و برخی بخش‌های دیگر آنها را رد کردند و برخی دیگر هیچ موضعی اتخاذ نکردند.

براساس تفاهم‌نامه امنیت ملی که در ماه فوریه به امضای جو بایدن رسیده است، بلینکن باید تا تاریخ 8 مه گزارشی را به کنگره ارائه دهد مبنی بر اینکه آیا او تضمین‌های معتبری را از سوی اسرائیل یافته است که نشان دهد استفاده این رژیم از تسلیحات آمریکایی در جنگ غزه، قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی را نقض کرده است.

در ارزیابی مشترک 4 اداره تحت نظر وزارت امور خارجه گفته شده که تضمین‌های اسرائیل قابل اطمینان و معتبر نیست. در این ارزیابی همچنین به 8 نمونه از اقدامات نظامی اسرائیل اشاره شده است که مقامات معتقدند سؤالات جدی را درباره نقض احتمالی قوانین بین‌المللی حقوق بشر، ایجاد کرده است.

این سناتور آمریکایی اظهار کرد این گزارش تردیدهای جدی درباره وحدت رویه در دولت بایدن برای ارزیابی عملکرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه برطبق قوانین بین‌المللی ایجاد کرده است.

در بخش دیگر این گزارش داخلی هشدار داده شده است که بلینکن با معلق کردن ارسال کمک‌های آمریکا، توانایی اسرائیل برای رویارویی با تهدیدات احتمالی بیرون از حریم هوایی خودش را محدود کرده است و مستلزم آن است که واشنگتن فروش سلاح به کشورهای دیگر منطقه در زمان حاضر و در آینده را بار دیگر مورد ارزیابی قرار دهد.

ون هولن تصریح کرد در گزارش رویترز مشخص شده که پیشنهادات اداره های ارائه دهنده این گزارش، به دلیل امتیازات سیاسی نادیده گرفته شده است.

وی تصریح کرد تصمیم برای درنظر گرفتن تطابق اقدامات اسرائیل با قوانین بین المللی، یک حقیقت و یک قانون است. این حقایق و قوانین نباید برای دستیابی به یک نتیجه سیاسی از پیش تعیین شده، نادیده گرفته شود. اطمینان ما در معرض خطری بزرگ است.

در همین حال ون هولن و برخی دیگر قانون گذاران دموکرات، جو بایدن را برای تحمیل شروط بر کمک های نظامی به رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده‌اند تا این رژیم برای کاهش کشتار غیرنظامیان در غزه تحت فشار قرار گیرد. تاکنون دولت بایدن کاری در این باره انجام نداده است.

تاکنون بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 34 هزار نفر که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات آمریکا: اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • اکسپو ۲۰۲۴ قدرت چانه‌زنی همدان در روابط تجاری را به رخ کشید
  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی، یهودی‌ستیزی نیست
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف