Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-صادق زیباکلام گفت: متأسفانه در ایرانِ امروز، به‌قدری فساد زیاد شده که دیگر انقلابی و ارزشی بودن ملاک تمایز مسوولان نیست و تنها دزد نبودن به‌عنوان یک ویژگی کفایت می‌کند. دلیل آن این است که کارنامه‌ مسوولان به شکلی است که هرروز خبرهای خوبی از آن به بیرون درز پیدا نمی‌کند که این عامل خود سبب ریزش اعتماد عمومی از دین و مذهب و نظام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روز یکشنبه محمدعلی نجفی، شهردار تهران در گزارش 100 روزه خود از شهرداری به تخلفات مدیریت 12 ساله محمدباقر قالیباف بر مدیریت شهری تهران اشاره کرد و نکاتی را موردتوجه قرارداد که جای تأمل دارد.
نجفی در بخش‌هایی از گزارش خود به هزینه شدن 280 هزار میلیارد تومان در عرض 12 سال و اضافه شدن 13 هزار پرسنل در فاصله سه‌ماهه نزدیک به انتخابات اشاره کرد. علاوه براین در گزارش فوق از سوی شهردار تهران آورده شده که 85 درصد دارایی صندوق بازنشستگی در بخش املاک بلوکه‌شده و متأسفانه 70 درصد در پروژه سارینا کیش سرمایه‌گذاری صورت گرفته که یک کار خیانت‌آمیز در صندوق بازنشستگی است همچنین قراردادی با ناجا به ارزش یک میلیارد تومان به امضا رسیده که شاید ارزش واقعی آن 10 میلیون تومان هم نبوده است.
صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با  رویداد۲۴ درباره گزارش عملکرد 12 ساله محمدباقر قالیباف توسط شهردار کنونی تهران گفت: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات، معضلات و بدبختی‌های جمهوری اسلامی ایران این است که در آن پاسخگویی وجود ندارد و این تنها در خصوص آقای قالیباف صدق نمی‌کند.
وی به تعدادی از ویژگی‌های شهردار سابق اشاره کرد و گفت: 12 سال پیش که محمدباقر قالیباف به‌عنوان شهردار تهران وارد ساختمان بهشت شد، پرسنل آن نزدیک به 35 هزار نفر بود این رقم پس از تحویل شهرداری تهران به محمدعلی نجفی نزدیک به 80 هزار نفر شد که در ماه‌های آخر با آن‌ها قرارداد رسمی نوشتند تا کنار گذاشته نشوند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه افزود: قالیباف نزدیک به سه یا چهار هزار نفر را به‌عنوان مبلغ مذهبی یا مداح به استخدام مترو درآورد که در ایستگاه‌ها مسائل شرعی را برای مردم توضیح دهند. این در حالی است که اگر کسی با مترو یک‌بار مسافرت کرده باشد، به‌خوبی می‌داند مترو سواران به دلیل ازدحام تنها به فکر فرار از آن هستند، بنابراین آخرین جایی که نیاز به تبلیغ دینی در آن حس می‌شود، مترو است.
زیباکلام در این رابطه تأکید کرد: زمانی که قالیباف به شهرداری وارد شد میزان بدهی آن کم بود، اما پس از خروج او نزدیک به 75 هزار میلیارد تومان بدهی دارد، همچنین لیست حقوقی شهرداری تهران ماهیانه 550 میلیارد تومان است، درحالی‌که برای بودجه سالیانه محیط‌زیست کشور حدود 300 میلیارد تومان در نظر گرفته می‌شود. شهرداری تهران حتی میلیاردها تومان از بودجه شهر تهران را صرف راهپیمایی اربعین کرده است.
وی در این خصوص یادآور شد: مشکل اساسی این است که بخش‌های انتصابی نظام به‌هیچ‌وجه پاسخگو نیستند و تنها پاسخگویی در بخش انتخابی وجود دارد. به عبارتی دیگر آقای قالیباف به این دلیل موفق شد این کارها را انجام دهد که انتصاب شورایی بود که اعضای آن با 70 یا 80 یا 100 هزار رأی به آن ورود پیداکرده بودند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب اضافه کرد: آقای قالیباف، مهندس چمران یا اعضای شورای شهر در این رابطه مقصر نیستند، بلکه تقصیر به گردن افرادی مانند زیباکلام‌ها است که در انتخابات شرکت نکردند و شورای شهر را تقدیم اصولگراهایی کردند که کمترین فایده را داشتند. امروز به‌جرات می‌توان گفت مهم‌ترین وجه مثبت شرکت در انتخابات اردیبهشت‌ماه این بود که متوجه شدیم چه فجایعی درنتیجه مدیریت اصولگراها بر شهرداری و شورای شهر وارد آمده است؛ بنابراین مادام که پاسخگویی در جمهوری اسلامی وجود نداشته باشد این مسئله به تکرار درخواهد آمد.
زیباکلام دراین‌باره که اکنون‌که افراد انتخاب‌شده بارأی مردم بر سرکار آمدند، زمان رسیدگی قانونی کارهای افرادی که در پشت نقاب انقلابی گری و ارزشی بودن پنهان‌شده بودند، فرانرسیده، تأکید کرد: قطعاً زمان این مسئله فرارسیده است، اما رسیدگی‌کننده باید مجلس باشد که متأسفانه شاهد هستیم شورای نگهبان با نظارت استصوابی اجازه نمی‌دهد افرادی که درد مردم و کشور را دارند وارد آن شوند و به‌صورت قطره‌چکانی تعدادی با این ویژگی را مجوز ورود به خانه ملت می‌دهد، بنابراین هیچ چاره‌ای جز تقویت بخش‌هایی از نظام که بارأی مردم تقویت می‌شوند را نداریم.
وی درباره نقش قوه قضائیه افزود: قوه قضائیه نهاد انتصابی است که از آن هیچ انتظاری نمی‌توان داشت. زمانی که پلاسکو آتش گرفت در ابتدا قوه قضائیه مطرح کرد که مالکان ساختمان مقصر هستند و باید پاسخگو باشند. چند ساعت بعد متوجه شد که بنیاد مستضعفان مالک است، دیگر هیچ اشاره‌ای به آن نکرد و در کل قضیه به فراموشی سپرده شد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب دراین‌باره که کسانی که با نقاب انقلابی‎گری و ارزشی جلو می‌روند، می‌توانند به‌نظام و اسلام ضربه وارد کنند، مطرح کرد: زمانی مردم برای رأی به انقلابی‌ها و ارزشی‌ها صف می‌بستند. لیستی به نام ائتلاف شکل‌گرفته بود که از حزب جمهوری اسلامی، روحانیت مبارز، جامعه مدرسین، انجمن اسلامی دانشجویی و موتلفه و مردم هم به اعتبار اینکه آن‌ها متدین هستند که واقعاً هم بودند، رأی خود را به همین نام داخل صندوق می‌انداختند.

زیباکلام دلیل این مسئله را چنین بیان کرد: متأسفانه در ایرانِ امروز، به‌قدری فساد زیاد شده که دیگر انقلابی و ارزشی بودن ملاک تمایز مسوولان نیست و تنها دزد نبودن به‌عنوان یک ویژگی کفایت می‌کند. دلیل آن این است که کارنامه‌ مسوولان به شکلی است که هرروز خبرهای خوبی از آن به بیرون درز پیدا نمی‌کند که این عامل خود سبب ریزش اعتماد عمومی از دین و مذهب و نظام می‌شود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. در پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • کارفرهنگی درمساله حجاب ضروری است
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است