Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینما و تلویزیون > سینمای‌ جهان - همشهری آنلاین:
استفانی فولسام برای نوشتن متن داستان قسمت چهارم انیمیشن «داستان اسباب بازی» انتخاب شد.

به گزارش مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، استفانی فولسام که به تازگی با کمپانی مارول برای نوشتن نامش در «ثور: رگناروک» به مشکل برخورده بود برای نوشتن متن قسمت چهارم «داستان اسباب بازی» انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان اسباب بازی 3

ساخت این قسمت از انیمیشن محبوب پیکسار مدت‌هاست که مدنظر قرار دارد و ابتدا گفته شده بود این قسمت ژوئن ۲۰۱۷ راهی سینماها می‌شود.

رشیدا جونز ابتدا برای نوشتن این فیلم انتخاب شده بود تا با همکار طولانی مدتش ویل مک‌کورک فیلمنامه این قسمت را بنویسد اما او سال پیش از این پروژه جدا شد. وی به دلیل پیشنهادهای غیرقابل قبولی که از سوی پیکسار و جان لستر برای خط داستانی ارایه می‌شد، این پروژه را ترک کرد. وی بعدها گفت تفاوت‌های فلسفی در روند داستان داشتند. این دو نویسنده بعد اعلام کردند پیکسار در زمینه همکاری با زنان و رنگین پوستان خط مشی متفاوتی را دنبال می‌کند.

لستر پیشتر گفته بود در پیکسار و دیزنی ما فقط در حالتی به ساخت یک دنباله می‌پردازیم که داستانی به خوبی و حتی بهتر از قسمت‌های قبلی داشته باشیم.

اما برای فولسام نوشتن این دنباله می‌تواند مهمترین کاری باشد که تاکنون انجام داده است. او با نوشتن فیلمنامه اوریجینال «۱۹۶۹: یک اودیسه فضایی» در فهرست سیاه فیلمنامه‌های هالیوودی جای گرفت.

پیشتر گفته شده بود «داستان اسباب بازی‌ها ۴» بر بستر یک داستان عاشقانه شکل می‌گیرد و داستان دیگری به کارگردانی جان لستر با دو شخصیت اصلی وودی و بو پیپ ساخته می‌شود و در واقع وودی موضوع مرکزی است که عاشق بو پیپ می‌شود.

تاکنون وودی شخصیت کابوی این مجموعه در کنار باز فضانورد قصه‌های اصلی را شکل داده‌اند. در قسمت سوم با توجه به بزرگ شدن پسربچه‌ای که صاحب این عروسک‌ها بود، آنها سرنوشت متفاوتی پیدا کردند و راهی یک کودکستان شدند.

قسمت سوم این مجموعه با فاصله‌ای ۱۱ ساله از قسمت دوم اکران شده بود و این مجموعه بیش از یک میلیارد دلار در باکس آفیس فروش کرده است.

در همین زمینه: مرگ بازیگر جوان سینما در تصادف مرگبار خودرو برلیناله کلاسیک میزبان ۷ فیلم از اساتید سینمای جهان بازگشایی سینماهای عربستان پس از ۳۵ سال با دو انیمیشن کم‌خطر تاثیر منفی تورم بر سینمای برزیل | میزان فروش افزایش و تعداد تماشاگران کاهش یافت

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم

آرین طاهری بازی‌ساز و پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ‌و‌هنر اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: بازی به عنوان یک رسانه تاثیرگذار به خصوص برای نسل جوان و نوجوان محسوب می‌شود که اثر بخشی بسیار زیادی دارد؛ تاثیر گذاری بازی‌ها در سه سطح اتفاق می‌افتد که باید به صورت همزمان به آن توجه شود.

وی افزود: سطح اول نشانه‌های دیداری و شنیداری بازی است، نماد‌هایی که کاربر آن را مشاهده و به صورت مستقیم با آن در ارتباط است، لایه دوم داستان بازی است که لزوما همه بازی‌ها آن را ندارند و سیر خاصی را طی نمی‌کند و چون برخی از بازی‌ها به صورت شنیداری هستند خیلی به آن پرداخته نمی شود، لایه سوم اختصاصی است و همین ظرفیت باعث شده که بازی‌های رایانه ای را ببنیم که داستان را از سینما و یا سریال‌ها اقتباس می‌کنند و از آنها استفاده می کنند.

طاهری با اشاره به اینکه پرداخت به داستان بازی بسیار حائز اهمیت است افزود:‌ داستان، محور و اصل رویه‌ بازی‌هاست است و از این طریق می تواند جنبه تربیتی و اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما به آن به درستی پرداخته نمی‌شود.

وی افزود: در مجموع در صنعت بازی سازی از خلاقیت کمتر استفاده می‌شود که در بازی‌های ایرانی و در بازی‌های جهانی قابل مشاهده است و جای خود را به پررنگ تر کردن بازی‌های برخط چند کاربره داده که نیاز زیادی به خلاقیت ندارند.

طاهری در پاسخ به این سوال که جایگاه ایران در صنعت بازی چگونه است گفت: موضوعی که مطرح می شود این است که  ما در بازی‌ سازی از لحاظ کیفی رشد داشته‌ایم اما از نظر کمی رشد مطلوب نداشتیم.

وی در ادامه افزود: با آمدن بازی‌های موبایلی اقتصاد بازی دچار تغییر شد. چرا که بازی های موبایلی به سمت پرداخت درون برنامه ای رفتند که خود این موضوع آسیب زننده است چون باعث کاهش خلاقیت در بازی سازی و صرفا درآمدزایی از تبلیغات می‌شود و به سمت تبلیغات حرکت می کند.

طاهری در انتها گفت: در حال حاضر در کشور ما برخی بازی‌ها وابسته به حاکمیت است و با بودجه دولتی کار می‌کنندکه این موضوع باعث می شود که از لحاظ کیفیت و محتوایی در مسیر متفاوتی قرار بگیرد.و خوشبختنانه از ابتذال کمتری نسبت به دیگر بازی های موجود در دنیا برخوردار است.ساختن بایزی های بزرگ و تاثیر گذار نیازمند سازوکار بزرگ است که در حال حاضر در کشور نداریم و امیدواریم با ایجاد فضای جدید و تکنسین های جدید این مسیر بهبودیابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • ربیعی: قسمت بود ببازیم و هوادار تراکتور خوشحال شود
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • ۱۰ فیلم جنگی پادآرمانشهری جذاب و پرتنش که باید ببینید