Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق اصناف اصفهان با تاکید بر اینکه تعطیلی برخی مشاغل به بهانه های مختلف در شرایط اقتصاد کنونی امری نادرست است، گفت: نباید برای حذف برخی از مشاغل به صورت قهری برخورد کنیم و موجب تعطیلی و نابودی شغلی شویم.

رسول جهانگیری در گفتگو با خبرنگار ایمنا در خصوص ساماندهی پرنده فروشی های سطح شهر، اظهار کرد: زمانی که قرار است جابجایی مشاغل از نظر مکانی انجام شود باید محل جایگزین مناسبی برای اسکان دوباره آنها وجود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انتقال پرنده فروشی های سطح شهر وظیفه سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری است،  افزود: بعد از فراهم شدن محلی برای جابجایی پرنده فروشی ها می توان نسبت به جابجایی و پلمب این واحدها اقدام کرد و تنها در این شرایط اتاق اصناف اصفهان می تواند برای این انتقال همکاری لازم را انجام دهد.

رییس اتاق اصناف اصفهان با تاکید بر اینکه تعطیلی برخی مشاغل به بهانه های مختلف در شرایط اقتصاد کنونی امری نادرست است، افزود: بحث آنفولانزای فوق حاد پرندگان که در مرغداری ها شکل گرفته ارتباطی با پرنده فروشی های سطح شهر ندارد و اگر قرار است کاری برای آنها انجام شود به دلیل آلودگی هایی است که در محیط برای مردم یا پرندگان ایجاد می کند چرا که این مغازه ها علاوه بر نگهداری و فروش پرندگان، حیوانات دیگری را نیز می فروشند.

وی ادامه داد: اینکه گفته می شود پرندگان پرنده فروشی های سطح شهر در بحث آنفولانزای مرغی و شیوع آن در مرغداری ها تاثیر دارد، صحت ندارد.

جهانگیری با بیان اینکه متاسفانه فروشندگان این پرندگان افراد کم بضاعتی هستند که توانایی خرید مکان های آنچنانی را ندارند، گفت: بهتر است این جابجایی در شرایط قرنطینه و با نظارت کامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری و اداره کل دامپزشکی این کار انجام شود.

وی اظهار کرد: زمانی که سازمان سامان دهی مشاغل شهری قصد جابجایی و انتقال برخی مشاغل را دارد در صورت فراهم بودن زیرساخت ها به طور قطع اتاق اصناف همکاری های لازم را انجام خواهد داد.

رییس اتاق اصناف اصفهان با بیان اینکه بیشتر پرنده فروشی های اصفهان در محدوده میدان امام علی (ع)، خیابان ۲۴ متری و ... هستند، تصریح کرد: نباید برای حذف برخی از مشاغل به صورت قهری برخورد کنیم و سبب تعطیلی و نابودی شغلی شویم.

وی یادآور شد: در سنوات گذشته اتاق اصناف با اداره کل دامپزشکی جلساتی پیرامون پرنده فروشی های سطح شهر اصفهان برگزار کرده اما تنها شاهد برخوردهای قهری در این خصوص بودیم به دلیل نبود زیرساخت های لازم برای جابجایی، نتیجه ای حاصل نشد.

جهانگیری به تجربه ناموفق حذف یکی از مشاغل در اصفهان اشاره کرد و گفت: زمانی برخی از متولیان امر به واحدهای ریخته گری در سطح شهر اصفهان ایراد گرفتند و به جای فراهم کردن محیط مناسب تنها موجب تعطیلی این واحدها شدند.

وی افزود: باقی ماندن ۸۰ واحد ریخته گری از ۸۰۰ واحدی که پیش از این در شهر اصفهان فعال بودند به معنای نابودی این صنف است چرا که هیچ گاه جابجایی صورت نگرفت.

رییس اتاق اصناف اصفهان با تاکید بر اینکه در این برخورد قهری یکی از بزرگترین مراکز تولید قطعه اصفهان به عنوان قطب تولید کشور تعطیل شد، گفت: متاسفانه به دلیل عدم هماهنگی در جابجایی و انتقال، این واحدهای صنفی تنها پلمب شدند که در نهایت بیکاری تعداد بالایی کارگر را رقم زد. در حالیکه می توانستیم با تغییر سوخت آنها از مازوت و نفت به گاز زمینه تداوم فعالیت واحدهای ریخته گری را فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: متولیانی که در بحث جابجایی صنفی برنامه ریزی می کنند در ابتدا باید به فکر تولید باشند و سبب تعطیلی و بیکاری تعدادی کارگر نشوند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۷۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

ثبات نسبی بازار مسکن و کاهش انتظارات تورمی باعث کساد شدن بازار بخر و بفروش‌ها شده و به گفته واسطه‌های ملکی، برای آپارتمان‌هایی که با قیمت‌های اعلامی جدید عرضه می‌شوند مشتری چندانی وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازارهای رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشدهایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.

با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت به ایسنا گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است.  قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحدها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • طرح بامزه بلیچر ریپورت برای سه مربی لیگ انگلیس؛ کچل‌های تخم مرغی! + عکس
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله
  • رونمایی از پرواز رسمی تاکسی پرنده در اسلواکی + فیلم
  • نمایشگاه هفته مشاغل در شاهرود
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود