Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب گفت: بر اساس آمار تحلیلی در 10 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، آمار ازدواج و ولات در میاندوآب کاهش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا لقایی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با بیان اینکه در ۱۰ ماهه نخست امسال یک هزار و ۹۰۶ مورد ازدواج در میاندوآب ثبت شده است، گفت: بررسی آمار ازدواج نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشانگر کاهش در این زمینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب با اشاره به اینکه بیشترین ازدواج ثبت شده برای زوج در گروه سنی ۲۵ تا۲۹ سال و زوجه ۱۵ تا ۱۹ سال است، اظهار کرد: از ازدواج های ثبت شده یک هزار و ۱۱۸  مورد شهری و ۷۸۸ مورد روستایی بوده است.

وی افزود: بررسی آمار طلاق نیز حکایت از افزایش داشته و  بر اساس آمار تحلیلی، بیشترین میزان طلاق در سال های نخست زندگی روی داده است.

لقایی به میزان ولادت در ۱۰ ماه نخست امسال در میاندوآب نیز اشاره و  تصریح کرد: در ۱۰ ماه نخست امسال  تعداد چهار هزار و ۲۶۹ مورد واقعه ولادت در میاندوآب ثبت شده است که بر اساس آمار تحلیلی حدود چهار درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش دارد.

رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب با بیان اینکه تعداد نوزادان پسر متولد شده در ۱۰ ماهه امسال بیشتر از دختر است، گفت: در ۱۰ ماهه نخست امسال دو هزار و ۲۷۰ مورد نوزاد پسر و یک هزار و ۹۹۹ مورد نوزاد دختر در میاندوآب متولد شده اند.

وی با اشاره به اینکه در هر ماه ۴۲۷ نوزاد در میاندوآب متولد شده است که از این تعداد ۷۹ واقعه دوقلوزایی و  شش واقعه نیز سه قلو بوده است، افزود: از تعداد نوزادان متولد شده نیز یک هزار و ۲۶۲ مورد شهری و دو هزار و هفت مورد نیز روستایی بوده است.

لقایی تصریح کرد: بررسی آمار ۱۰ ماهه، ثبت یک هزار و شش مورد واقعه وفات را در شهرستان میاندوآب نشان می دهد که تقریبا برابر با مدت مشابه سال قبل بوده است.

رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد جمعیت شهرستان کارت هوشمند ملی را دریافت کرده اند، افزود: در شهرستان میاندوآب۲۰۵ هزار و۹۲۸ نفر واجد شرایط دریافت کارت هوشمند ملی هستند که تقریبا ۵۰ درصد آنها کارت هوشمند ملی را دریافت کرده اند.

وی هم چنین با اشاره به اینکه بر اساس سرشماری سال ۹۵ جمعیت شهرستان میاندوآب ۲۷۳ هزار و ۹۴۹ نفر است، گفت: حدود ۵۴/۰۴ درصد جمعیت میاندوآب شهری و ۴۵/۹۶ درصد روستایی هستند.

لقایی به فراونی نام ها نیز اشاره و اظهار کرد: در میاندوآب نام های محمد، امیرعلی، علی، مهدی و علی اصغر بیشترین اسامی انتخابی خانواده های میاندوآبی برای پسران و نام های فاطمه، زهرا، ال آی، یسنا و باران نیز نام های برگزیده برای دختران است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد

 
میثاق دست‌پاک   بیان کرد: شعار امسال هفته سلامت «سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت» است، علت نام‌گذاری این هفته با شعار سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت، حمایت‌طلبی و پررنگ کردن ضرورت دسترسی به خدمات باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه در هر نقطه از کشور که قرار داشته باشیم.

وی افزود: توجه به برابری در سلامت و حرکت به سمت رفع ناعدالتی‌های احتمالی در دریافت خدمات و پیامدهای سلامت به‌ویژه در گروه‌های آسیب‌پذیر یا حاشیه‌نشین باتکیه‌بر نقش بنیادین مردم در خلق، تأمین و حفظ سلامت همگانی، تقویت بهداشت و تاب‌آورتر سازی نظام سلامت جهت آمادگی روبروشدن با تهدیدات احتمالی سلامت با ابعاد و مشخصات ناشناخته از دیگر دلایل نام‌گذاری این شعار است.

رئیس مرکز بهداشت و سلامت ایرانشهر تصریح کرد: در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی خدمات گسترده‌ای مثل، شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر تعداد نفرات به تفکیک سن و جنس، تشکیل پرونده سلامت، شناسایی مشکلات اثرگذار بر به‌سلامت، ارائه بسته‌های خدماتی به افراد تحت پوشش، انجام واکسیناسیون روتین انجام می‌پذیرد.

وی در ادامه گفت: ارجاع شیرخوارانی که در 6ماهه اول تغذیه انحصاری با شیر مادر ندارند به مراکز مشاوره شیردهی، ارجاع مادران باردار به کلاس‌های آموزشی برای زایمان، مشاوره فردی و خانوادگی، مراقبت از بیماران در معرض خطر، ارجاع مراجعه‌کننده به پزشک در صورت نیاز و ارزیابی الگوی تغذیه به مردم شریف شهرستان در طیف‌های مختلف سنی از دیگر خدماتی است که در مراکز سلامت ارائه می‌شود.

میثاق دست‌پاک یادآور شد: تجویز مکمل‌های غذایی شامل اسیدفولیک، قرص مولتی‌ویتامین میترال یددار، مکمل یدو فولیک، قرص آهن، قطره آهن و ویتامین AD، قطره مولتی‌ویتامین و مکمل ویتامین D مطابق با دستور عمل‌های کشوری، ثبت اطلاعات پرونده سلامت در سامانه و پیگیری انجام مراقبت‌های دوره‌ای کلیه دانش‌آموزان و موارد دارای اختلال و نیازمند مراقبت ویژه از دیگر وظایف جامعه سلامت است.

وی در خصوص ارتباط سلامت خانواده و جوانی جمعیت تشریح کرد: واحد سلامت خانواده متشکل از زیر شاخه‌هایی است که به نوبه خود روی سلامت و بنیان خانواده کار می‌کنند، چرا که زمانی که هر یک از اعضای خانواده سلامت روح و روان و جسم خود را داشته باشند قطعاً باعث تشکیل خانواده سالم و ترویج تشکیل خانواده خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت اذعان کرد: برنامه‌های سلامت خانواده فرصتی برای جوان‌سازی جمعیت شد، برنامه‌های سلامت برنامه‌های متعددی هستند که در راستای توانمندسازی خانواده‌ها برای ازدواج و تحکیم نهاد خانواده و همچنین برای افزایش رضایت‌مندی زناشویی، کاهش عوارض سقط‌جنین و کاهش عوارض بارداری که موجب می‌شود ما بارداری را کمتر ببینیم و عوارض ناشی از زایمان‌ها پیگیری‌هایی انجام می‌دهد که در مجموع باعث می‌شود توانمندی خانواده‌ها در خصوص ازدواج و فرزندآوری بیشتر شود.

وی اظهار کرد: زمانی که جوانان ما فرصت مناسبی برای ازدواج داشته باشند، خانواده‌های جدید بیشتری تشکیل خواهد شد که به بهبود سواد سلامت باروری، امکان باروری ایمن کمک خواهند کرد.

دست‌پاک خاطرنشان کرد: ما موارد برنامه‌ریزی‌شده‌ای را در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهیم که در انتخاب خود در زمینه تعداد فرزندان و فاصله‌گذاری بینشان و جلوگیری از سقط‌های عمدی و غیرعمدی و همین‌طور در کاهش مرگ‌ومیر نوزادان و کودکان زیر ۵ سال نقش به سزایی را سلامت خانواده ایفا می‌کند که باز هم به اهدافی که ما در زمینه جوانی جمعیت دنبال می‌کنیم برسیم.

وی افزود: تأخیر در ازدواج و نارضایتی از زندگی مشترک و مواردی که ذکر شد اگر وجود داشته باشد در خانواده منجر به افزایش طلاق خواهد شد و طیف وسیعی از رفتارهای پرخطر را در جامعه خواهیم دید و نهاد خانواده مورد تهدید قرار می‌گیرد که یکی از مهم‌ترین پیامدهای آن کاهش نرخ ازدواج و تک‌فرزندی و شیوع بالای ناباروری است.

دست‌پاک همچنین در خصوص پزشک خانواده گفت: در حال حاضر برنامه پزشک خانواده شهری و روستایی در شهرستان ایرانشهر در حال اجرا است، فقط در برنامه شهری مشکل کمبود پزشک را داریم که پیگیر حل مشکل مربوطه هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۸۶ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد