Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ۵۰ درصد مراکز درمانی در صورت وقوع حادثه جدی همچون زلزله ایمن نیست، گفت: هنگام وقوع حوادث به جای راه حل دنبال مقصری هستیم که هیچ وقت پیدا نمی‌شود. آفتاب‌‌نیوز : سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران در حاشیه اجلاس سالانه جوامع ایمن ایران اظهار داشت: متأسفانه در مقابله با حوادث به جای اینکه دنبال چاره باشیم و راه حل را پیدا کنیم همیشه دنبال مقصریم آن هم مقصرهایی که پیدا نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در حوزه بهداشت و درمان وزارت بهداشت در موضوع ایمن‌سازی گام‌های مؤثری برداشته و دولت تلاش کرده تا مشکلات در این زمینه را به حداقل برساند.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد مراکز درمانی در صورت وقوع حادثه جدی مثل زلزله ایمن نیستند، گفت: طی چهار سال گذشته 24 هزار تخت ایمن راه‌اندازی شده ولی با این وجود تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.

هاشمی با تأکید براینکه باید از دانش جهت رفع مشکلات و ایمن‌سازی جامعه استفاده کنیم، بیان داشت: در مورد آلودگی و غبار اهواز اولین سالی که مشکل تنفسی با اولین بارندگی رخ داد مردم زیادی به مراکز درمانی مراجعه کردند. ولی بعد عامل مشکل تنفسی نوعی گیاهی مشخص شد که شهرداری برای سبز نگه داشتن محیط در پاییز استفاده کرده بود بنابراین با توجه و رفع این مسئله مشکلات در سال‌های بعد کاهش یافت.

وی با اشاره به اینکه ایمنی در همه حوزه‌ها قابل تعریف است، گفت: این موضوع از رانندگی و محیط کار گرفته تا مؤسسه‌های مالی و اعتباری که روح و روان و مال انسان‌ها در آن می‌تواند دچار خدشه شود.

وزیر بهداشت گفت: امیدواریم حمایت‌های اینچنینی دستاوردهای زیادی در جهت کاهش حوادث و تلفات ناشی از آن داشته باشد.

هاشمی در مورد بیمه‌های درمانی گفت: با توجه به کمبود بودجه‌ها پیشنهادهای مختلفی در این زمینه‌ مطرح شده و مجلس و دولت برای تأمین اعتبارات توانمند نیستند و اگر بودجه در مجلس به طوری تصویب شود که منابع و مصارف همخوانی نداشته باشد یا باید حمایت‌ها در نظر گرفته شود، یا پوشش‌ها کوچکتر شود.

وی گفت: در این زمینه شرکای ما همکاری نکردند و به نظر می‌رسد به جامعه خدمت راهی جز محدودیت نداشته باشد و سرنوشت بودجه در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

وزیر بهداشت گفت: برنامه پزشک خانواده در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت همچنین حاشیه شهرها اجرا می‌شود و این برنامه با جدیت ادامه یافته است.

 کمتر از هفت درصد ساختمان‌های کشور بیمه زلزله دارند
مدیرکل بیمه مرکزی اعلام کرد: کمتر از ۱۲ درصد ساختمان‌ها بیمه آتش‌سوزی و کمتر از هفت درصد آنها بیمه زلزله دارند.

به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی در اجلاس سالیانه جوامع ایمن که عصر امروز (شنبه) در سالن همایش‌های رازی تهران برگزار شد، بیان کرد: حوادثی که اشخاص حقیقی و حقوقی را سال به سال تهدید می‌کند، تنوع و پیچیدگی زیادی پیدا کرده است. به همین دلیل نمی‌توانیم بگوییم ایمنی به معنی مطلق اجرا می‌شود بلکه می‌توان آن را افزایش داد. برای این موضوع نیز نیاز به مدیریت ریسک داریم.

وی ادامه داد: در حادثه پلاسکو حدود ۳۰ درصد کسبه بیمه بودند. بسیاری از این افراد می‌گفتند ۵۰ سال است در این ساختمان اتفاقی نیفتاده، چرا باید برای بیمه پولی بپردازیم؟ کسبه زیادی نیز حق بیمه معوق داشتند و فکر می‌کردند قرارداد بیمه سوری است.

مدیرکل بیمه مرکزی بیان کرد: سال گذشته ۳۵۰ هزار نفر در حوادث مصدوم شدند. این رقم طی سه سال به یک میلیون نفر می‌رسد که برای جامعه ما غیرقابل قبول است. سالیانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان صرف بیمه حوادث رانندگی و شخص ثالث می‌شود. با ایجاد خلاقیت در مدیریت ریسک می‌توان بخش مهمی از این حوادث را کنترل کرد.

همتی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد خسارت‌های پرداختی از طرف صنعت بیمه مربوط به حوادث رانندگی است، افزود: سال گذشته هر چه خسارت پرداخت کردیم، مربوط به رعایت نشدن مسائل ایمنی بود. حادثه پتروشیمی بوعلی نیز ۹۴ میلیون دلار خسارت به صنعت بیمه وارد کرد. این حادثه نیز به دلیل ضعف کنترل‌ها و رعایت نشدن نکات ایمنی اتفاق افتاد.

وی تصریح کرد: در زلزله کرمانشاه دو هزار میلیارد تومان خسارت ایجاد شد اما کل مجموعه تحت پوشش بیمه ۱۵۰ تا ۱۷۰ میلیارد تومان بود. کمتر از ۱۲ درصد ساختمان‌ها در کشور بیمه آتش‌سوزی و کمتر از هفت درصد آنها بیمه زلزله دارند.

به گفته مدیرعامل بیمه مرکزی، تصویب صندوق بیمه حوادث طبیعی در دستور کار قرار گرفته و بیمه مرکزی منتظر تأیید آن است.

منبع: فارس

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۵۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است

ایسنا/گیلان مدیرکل تعاون گیلان، نیمی از حوادث ناشی از کار را مربوط به حوزه ساختمان دانست و ادامه داد: حدود نیمی از فوتی های ناشی از کار نیز در کارگاه های ساختمانی رخ می دهد.

سیاوش آقاجانی امروز، ۱۳ اردیبهشت ماه در نشست تخصصی ایمنی کار، سرمایه گذاری در بخش ایمنی را خدمت رسانی به جامعه کار و تولید دانست و اظهار کرد: فعالان حوزه ایمنی به جهش تولید کمک می کنند.

وی با اشاره به برگزاری چهار همایش ایمنی کار در سال گذشته، افزود: امروز نخستین همایش ایمنی کار سال ۱۴۰۳ را با همت و مشارکت بخش دولتی و خصوصی برگزار می‌کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر لزوم آسیب شناسی حوادث در کارگاه های ساختمانی، پویایی ریسک، ایمنی در صنایع فلزی و کاربرد هوش مصنوعی در ایمنی کار به عنوان مسائل مبتلابه عصر حاضر، تصریح کرد: نیازمند به روز شدن در ایمنی کار هستیم.

آقاجانی با اشاره به آثار مثبت همراهی جامعه کارگری و کارفرمایی به ویژه در بخش صیانت از نیروی کار و ایمنی، خاطرنشان کرد: شاهد پیشرفت های جدی در تولید و اشتغال و ایمنی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه از همه حلقه های موثر در ایمنی شامل آموزش، نظارت، مسئولان ایمنی و برخورد قانونی استفاده خواهیم کرد، گفت: از پای کار بودن تشکلات مرتبط با ایمنی در استان قدردانی می کنیم.

مدیرکل تعاون گیلان برخورد با کارفرمایان متخلف به ویژه در کارگاه های پر خطر را در کنار بازرسی و نظارت و آموزش، یک امر لازم دانست و بیان کرد: اگر ایمنی کار رعایت نشود، اولین آسیب برای تولیدکننده است و لذا نیازمند تبیین و نشر فرهنگ ایمنی کار در میان تولیدکنندگان نیز هستیم، زیرا صیانت از نیروی کار، صیانت از تولید را به دنبال دارد.

آقاجانی نیمی از حوادث ناشی از کار را مربوط به حوزه ساختمان دانست و ادامه داد: حدود نیمی از فوتی های ناشی از کار نیز در کارگاه های ساختمانی رخ می دهد و لذا تمرکز اول بازرسان کار براساس ارزیابی ریسک، در حوزه ساختمان بوده است که این از سیاست های اداره کل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز می باشد.

وی با بیان اینکه نظارت بر کارگاه های ساختمانی توسط بازرس ویژه و تخصصی انجام می شود تا حوادث را کاهش دهیم، گفت: بیشترین آمار برخورد با کارفرمایان متخلف در کارگاه های پرخطر مربوط به کارگاه های ساختمانی است؛ در واقع هم کمیت و هم شدت حوادث در کارگاه ساختمانی بالاست و این یعنی کارگاه های ساختمانی دارای بالاترین ریسک حوادث هستند.

مدیرکل تعاون گیلان اتصال حلقه های حوزه ایمنی را با حلقه ضمانت اجرایی عملی دانست و متذکر شد: در کنار آموزش و نظارت، از ابزارهای قانونی استفاده خواهیم کرد تا شاهد کاهش بیشتر حوادث ناشی از کار به ویژه در کارگاه های ساختمانی باشیم.

وی با بیان اینکه طبق قانون کار، هزینه های ایمنی در کارگاه های ساختمانی قبل از آغاز کار باید محاسبه شود، افزود: نیازمند صدور دستورالعمل ها و ایجاد فرایندهای کاری در دستگاه های متولی حوزه صنعت ساختمان و نظام مهندسی برای ایمنی هستیم. همچنین باید به طرف صنعتی سازی برویم، زیرا با صنعت ساختمان سازی سنتی و نا ایمن مواجه هستیم، اما صنعتی سازی می تواند حوادث را کاهش دهد.

آقاجانی صنعتی سازی را موجب افزایش سرعت کار و کاهش حوادث دانست و تصریح کرد: باید سواد ایمنی در کارگاه ها ارتقا پیدا کند و کارفرمایان با زبان ارزیابی و مدیریت ریسک آشنا شوند.

وی همچنین به کمبود فارغ التحصیلان ایمنی و درآمدهای غیر متناسب آنها اشاره کرد و گفت: موضوع ایمنی و سلامت فقط مادی نیست و حفظ جان انسان ها جنبه معنوی نیز دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد