Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد گفت: برخی در حوزه مواد مخدر به دنبال منافع اقتصادی و سیاسی خود و گرفتن هویت جوانان این مرز و بوم هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، حسن صداقتی عصر امروز در ستاد فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان خلیل آباد که در دفتر فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: در راستای تکالیف سازمانی و مصوبات ستاد فرعی مبارزه با مواد مخدر اقدامات خوبی در سطح مدارس انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: پایش دانش آموزی و خانواده به صورت کامل انجام شده است و کلاس های آموزشی در راستای آگاهی بخشی به جامعه هدف در سه ماهه اول سال تحصیلی برگزار شده است.

 

مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد با بیان اینکه دی ماه به جهت برگزاری امتحانات کلاس آموزشی و اگاهی بخشی برگزار نشد، تصریح کرد: از بهمن و اسفند برنامه طرح درس ملی پیشگیری با همکاری سه دستگاه آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و قوه قضائیه نیز با محورهای مشخص برگزار خواهد شد.

 

وی در ادامه اذعان کرد: طرح ملی پیشگیری نیز وارد فاز اجرایی می شود و میزان مشارکت خانواده های آموزش و پرورش، دانش آموزان و اولیاء نیز در آن مشخص شده است.

 

صداقتی با بیان اینکه طرح های مختلفی نیز در زمینه مبارزه با مواد مخدر در مدارس سطح شهرستان برگزار می شود، عنوان کرد: برخی در حوزه مواد مخدر نیز به دنبال منافع اقتصادی و سیاسی خود و گرفتن هویت جوانان این مرز و بوم هستند فراوانی انواع مواد مخدر نیز نشان از گستردگی تلاش ها در این حوزه مبارزه با مواد مخدر است.

 

وی با تاکید بر اینکه چاره ای جز آگاهی بخشی به خانواده ها و جوانان نداریم و اگر برخی مسائل از ما پیشی می گیرد به جهت تعدد هجمه ها است، تشریح کرد: آمادگی داریم در هر حوزه های که نیاز است متناسب با میزان هجمه ها ورود پیدا کنیم.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مواد مخدر ام الجرائم و ام الفساد نیز محسوب می شود، بیان کرد: در خانواده های که پدر و مادر معتاد وجود دارد و از هم گستسگی پیدا کرده اند نارسایی های زیادی در دانش آموزان آن خانواده به وجود می آید و ریشه آن نیز همین اعتیاد به مواد مخدر است.

 

وی همچنین در ادامه تاکید کرد: هر چه میزان در جهت کاهش آسیب های اجتماعی نیز تلاش شود باز جای کار وجود دارد.

 

جهل به مصرف مواد مخدر عامل ناپسندی است که در جامعه رواج دارد

 

علی شمسایی همچنین در این مراسم با بیان اینکه بهترین کمکی که می توانیم به لحاظ تعدد مواد مخدر، به مردم داشته باشیم فرهنگ سازی است، اظهار کرد: امروزه مواد مخدر به شکل های مختلف و خوراکی های مختلف و... در دسترس قرار گرفته است و بسیاری مردم نیز از وجود این مواد بی اطلاع هستند.

 

وی همچنین در ادامه ابراز کرد: مقابله با مواد مخدر، به تنهایی کار ساز نیست بلکه باید در زمینه فرهنگ سازی و برگزاری کلاس های آموزشی نیز حرکت کنیم.

 

شهردار کندر با اشاره به اینکه جهل به مصرف مواد مخدر نیز یکی از عوامل بسیار ناپسند است که متاسفانه در جامعه رواج پیدا کرده است، تاکید کرد: برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی در خصوص مبارزه با مواد مخدر نیز بسیار حائز اهمیت است.

 

اعطای تسهیلات اشتغال به افرادی که در حال ترک اعتیاد هستند باید آسان شود

 

محمدرضا حسین پور در این مراسم اظهار داشت: برنامه فرهنگی بسیار خوبی برای جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) نظیر دختران در آستانه ازدواج، بازماندگان از تحصیل، زنان سرپرست خانوار، دانش آموزان و دانشجویان و مجریان طرح اشتغال در راستای مبارزه با مواد مخدر طرح ریزی شده است.

 

وی همچنین در ادامه با بیان اینکه متاسفانه نحوه برخورد با یک فردی که اعتیاد را ترک کرده، مناسب نیست، تصریح کرد: برخی از جامعه هدف کمیته امداد که از دام اعتیاد رهایی پیدا کرده اند و به دنبال تسهیلات اشتغال هستند با مشکلات مواجعه می شوند.

 

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) خلیل آباد همچنین اذعان کرد: طرح برکت آفتاب نیز در برخی از سرپرستان خانواده در دام اعتیاد گرفتار بودند اجرا شد و به خوبی باعث رهایی این خانواده از دام اعتیاد شد و از هم گسیستگی این خانواده ها رفع شد.

 

وی با تاکید بر اینکه اعطای تسهیلات به افرادی که در مراحل ترک اعیتاد قرار دارند باید تسهیل شود، عنوان کرد: اشتغال پنل خورشیدی و طرح برکت آفتاب نیز در سال جاری توسط بهزیستی و کمیته امداد با قدرت بیشتری اجرا خواهد شد و 80 سهمیه پنل خورشیدی توسط کمیته امداد خلیل آباد گرفته شده است.

 

پایان نامه های دانشجویی باید به سمت شناسایی واقعیت های مواد مخدر شهرستان سوق داده شود

 

محمد قربانی همچنین در این مراسم تشریح کرد: مواد مخدر در حوزه های مختلف نیز فراگیر شده است که باید با تلاش بیشتری در حوزه آگاهی بخشی جامعه به خصوص جوانان و نوجوانان اقدام شود.

 

وی با بیان اینکه هر سازمان و نهادی به فراخور مواجه خود با مواد مخدر، نیز راهکارهایی ارائه می دهند، تاکید کرد: در هر حوزه و قشری نیز راه حل خاص خود را می طلبد.

 

بخشدار ششطراز با تاکید بر اینکه دم دست ترین راهکار نیز برگزاری کلاس های آموزشی در سطح شهر و روستا است، بیان کرد: باید به دنبال راه حل های جدید، کاربردی و موثرتری باشیم که جامعه هدف را پوشش دهد.

 

وی با اشاره به اینکه نباید از واقعیت های جامعه در خصوص مبارزه با مواد مخدر غافل باشیم، ابراز کرد: اگر به دنبال پیدا کردن مشکل هستیم باید نشست هایی با هیئت علمی دانشگاه های مرتبط با این حوزه در شهرهای اطراف برگزار شود و از آنها در این زمینه استفاده کنیم.

 

این مقام مسئول همچنین در ادامه گفت: باید از این هیئت علمی دانشگاه ها بخواهیم که به دنبال سوق دادن موضوع پایان نامه های دانشجویی به سمت حوزه مواد مخدر در شهرستان خلیل آباد باشند تا از دل این پایان نامه ها راهکار و واقعیت ماجرا پیدا شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۶۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر

رئیس پلیس پیشگیری مازندران از افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر توسط ماموران کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در فروردین ماه خبر داد . - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سید محسن جعفری در تشریح این خبر با تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر گفت: ماموران انتظامی کلانتری و پاسگاه استان در راستای ارتقای امنیت اجتماعی با انجام طرح‌های عملیاتی و هدفمند در فروردین سال جاری موفق به  دستگیری 297 خرده فروش مواد مخدر شدند.

وی با اشاره به افزایش 21 درصدی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر افزود: در این مدت با تلاش همکاران در کلانتری و پاسگاه‌ها بیش از 27کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح مازندران از این افراد کشف و ضبط شد.

سرهنگ جعفری با بیان اینکه از آغاز سال جاری تاکنون شاهد افزایش 38درصدی دستگیری معتاد متجاهر در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هستیم، از شهروندان خواست در راستای ارتقای امنیت اجتماعی محلات خود، در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک و فعالیت مجرمانه سوداگران مرگ، مراتب را بلافاصله به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند
  • کشف و ضبط ۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در بروجرد
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • ۶۶ کیلوگرم مواد مخدر در اندیمشک کشف شد
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد