Web Analytics Made Easy - Statcounter

بروجرد - ایرنا - جمعی ازتاکسی داران بروجرد با اجتماع درمیدان غزه این شهر وامضا طوماری خواستار رسیدگی مسئولان به فعالیت مسافربرهای اینترنتی شدند.

یکی از تاکسی داران بروجردی درگفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: میزان تقاضای مسافر درون شهری در بروجرد نسبت به تعداد تاکسی های این شهر بسیارکم است.
حمید سعادتمند افزود: تعداد تاکسی هایی که در شهر بروجرد فعالیت می کنند بسیارزیاد است و رانندگان تاکسی درآمد کافی برای امرارمعاش را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: از مسئولان تاکسیرانی بروجرد تقاضا داریم هرچه سریعتربه این موضوع رسیدگی و از فعالیت تاکسی های اینترنتی در شهر جلوگیری کنند.
وی اضافه کرد: تاکسی های شهرهمگی دفترچه فعالیت دارند و شناخته شده می باشند ولی خودروهای شخصی که به عنوان تاکسی اینترنتی در سطح شهربدون مجوز رسمی فعال هستند.
یکی ازرانندگان موسسات کرایه اتومبیل گفت: تعداد زیادی آژانس درشهربروجرد با مجوز رسمی فعالیت دارند که با داشتن مکان مناسب شبانه و روز مسافران را جابجا می کنند ولی متاسفانه تاکسی های اینترنتی که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده اند هیچ مکان مناسبی ندارند.
علی ترکاشوند افزود: خودروهای آژانسی با قیمت مصوب کارمی کنند و مردم با اطمینان کامل از آنها استفاده می کنند در صورتی که تاکسی های اینترنتی هنوز برای مردم شناخته شده نیستند وامکان هرگونه مشکلی برای مسافران وجود دارد.
مسئول سازمان حمل و نقل بارو مسافر بروجرد گفت: تاکنون هیچ فرد یا گروهی برای اخذ مجوز فعالیت تاکسی اینترنتی در بروجرد به این سازمان مراجعه نکرده است.
محمد چاقویی در گفت و گوبا خبرنگار ایرنا افزود: تاکسی داران بروجرد همگی دارای مجوز و دفترچه فعالیت هستند و فعالیت آنها در شهر موردی ندارد و تحت کنترل سازمان هستند.
وی اظهار کرد: در صورت ارائه طوماری اعتراض تاکسی داران نسبت به نحوه فعالیت تاکسی های اینترنتی در شهر بروجرد رسیدگی می شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون در بروجرد یکهزارو 800 تاکسی و 2 هزار دستگاه خودروی آژانس و 100 دستگاه اتوبوس کار حمل و نقل مسافر را برعهده دارند.
7190/7273 خبرنگار: علیرضا سلیمانی روزبهانی** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۸۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • خصوصیات شهید مطهری باید برای معلمین الگو باشد
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی