Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه که سرطان معده در شمال کشور به ویژه در مازندران شایع است، گفت: ریزفاکتورهای زیادی در بروز سرطان دخیل است. به گزارش بلاغ، مجید سعیدی در جمع خبرنگاران مازندران اظهار کرد: سرطان معده در شمال کشور به ویژه در مازندران شایع است.

وی با اعلام اینکه عوامل مختلفی در بروز بیماری سرطان دخالت دارند، افزود: مرکز تحقیقات سرطان در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال بررسی وضعیت کانسر معده در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: ژنتیک، جهش ژن و شیوه زندگی مردم در بروز سرطان تاثیرگذار است، تحقیقات در این زمینه در حال انجام است و هنوز به نتایج قطعی در این زمینه نرسیدیم.

این مسئول اضافه کرد: عواملی مانند نوع تغذیه و پخت غذا به ویژه طبخ کباب با ذغال هم از عوامل خطرناک در کتاب‌های پزشکی ذکر شده است ولی این موارد هم در دست بررسی است.

سعیدی ادامه داد: ریزفاکتورهای زیادی در بروز سرطان دخیل است که این موارد در دست بررسی است.

وی در ارتباط با باقی‌مانده سم و بحث آلودگی آب، بیان کرد: برای طرح موضوع و اظهارنظر در این موارد باید به لحاظ علمی به نتیجه مناسبی برسیم و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارتباط با وجود باقی‌مانده سم در برخی از محصولات تولیدی مازندران، گفت: بررسی‌ها ما در این مرکز خلاف این موضوعات را اثبات می‌کند.

سعیدی با اعلام اینکه مدتی در مازندران شایعه شده بود که برنج تولیدی استان آرسنیک دارد، افزود: ما در تحقیق به این موضوع دست پیدا کردیم که واقعا برنج مازندران آرسنیک ندارد.

وی در پایان درباره وضعیت سرطان در مازندران و کشور گفت: میانگین سرطان ایران کمتر از دنیا است و حتی میانگین سنی سرطان در کشور ما نسبت به دیگر کشورها پایین است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۰۰۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام هفته سلامت غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم برای گروه‌های سنی هدف در پایگاه‌های سلامت و مراکز و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود.
 بابک اقبالی گفت: در هفته سلامت برنامه ویژه‌ای در بحث مراقبت‌های قلبی با اندازه‌گیری قند، وزن، فشارخون و انجام آزمایش قند خون و چربی داریم و این برنامه در طول این هفته اجرا می‌شود.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، از میان افراد بالای ۳۰ سال مراجعه کننده ۳۰ درصد مبتلا به فشار خون (از هر ۳ نفر یک نفر)، ۱۳ درصد مبتلا به دیابت (از هر ۷ نفر یک نفر) هستند و اگر این افراد به موقع تشخیص داده شوند تحت درمان به‌‎موقع نیز قرار می‌گیرند و از عوارض جانبی بعدی به‌دور خواهند بود.

وی گفت: برنامه دیگر این دانشگاه، آموزش به افرادی است که تحت درمان قرار ندارند و مهمترین موضوع در خصوص عدم افزایش وزن است تا با مشکلات و سکته‌های قلبی مواجه نشوند. همچنین به افراد آموزش شیوه زندگی سالم، تحرک بدنی مطلوب و تغذیه سالم داده می‌شود و به تمام مراجعه کنندگان به ۳۰ دقیقه ورزش سبک و ۷ هزار گام پیاده‌روی توصیه می‌شود.

اقبالی با تأکید بر اینکه در هفته سلامت بحث غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم و برای گروه سنی ۵۰ تا ۷۰ سال، بالای ۳۰ سال و ۳۰ تا ۶۰ سال انجام می‌شود، افزود: همچنین در این هفته و در طول ایام سال بر غربالگری تیروئید در ۳ تا ۵ روزگی تأکید داریم و در همین راستا و با گرفتن چند قطره خون از کف پای افراد مبتلا به بیماری‌‎های متابولیک و فیتلکونوری شناسایی می‌شوند و در مواردی که به‌‎موقع شناسایی شوند از عقب ماندگی ذهنی و جسمی جلوگیری می‌شود، به همین منظور ۹۸ درصد نوزادان غربالگری شدند و از والدین ۲ درصد باقی مانده نیز درخواست داریم تا هرچه سریع‌تر مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان