Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی گفت: امروز فرصت تاریخی برای تراکتورسازی است که تولید خوبی در ایران و سایر کشورها دارد و باید از ظرفیت نوسازی ۳۰۰ هزار تراکتور ایران برای افزایش تولید و اشتغال استفاده کند. ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، مجید خدابخش ظهر امروز در مراسم آغاز مجدد تولید کارخانه ماشین آلات صنعتی تراکتور پس از واگذاری به شرکت مادر تخصصی تراکتورسازی تبریز، با ابراز خرسندی از بازگشت شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتور سازی به خانواده بزرگ تراکتورسازی اظهار داشت: از دادستان و رئیس کل دادگستری تشکر می‌کنم که در این فرآیند به آیه مبارکه "تعاونوا علی آلبر و التقوی" عمل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زمانی در دنیا گفتند هر چقدر کارخانه بزرگ باشد این مطلوب است تا از هر لحاظ خودکفا باشد افزود: زمانی هم گفتند اینها را باید جدا کنیم و هر بخش را به شرکت جدید تبدیل کنیم که در تهران ایران خودرو و سایپا و در تبریز تراکتورسازی را تکه تکه کردند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مجموعه‌های مهمی از جمله ریخته‌گری، آهنگری، ماشین‌آلات صنعتی تراکتورسازی و غیره در این فرآیند به بخش خصوصی واگذار شد عنوان کرد: خریدار این شرکت یکی از معروف‌ترین افراد و شرکت‌های بازار بورس است که یک درصد بورس ایران به این خانواده وابسته است.

وی با بیان اینکه محصولات بیل و لودر و غیره این شرکت بازار داشت ولی این واگذاری با عدم مدیریت ناموفق بود اضافه کرد: دادگستری و مسئولان استان برای برطرف کردن مشکلات این واحد و بازگشت به تولید کار بسیار بزرگی را در زمان کمی انجام دادند.

خدابخش ادامه داد: معمولاً کارگران را با کوچکترین مشکل به بیمه بیکاری حواله کرده و بعضاً 3 تا 4 سال تصدیق بدهکاران و طلبکاران زمان می‌برد خاطرنشان کرد: این موضوع در استان در کمترین زمان به سرانجام رسید تا تولید و اشتغال بیش از این صدمه نبیند.

وی با اشاره به اینکه ابراهیمی به عنوان مدیرعامل شرکت مادر تراکتورسازی مشکلات این شرکت را به جان خرید افزود: تراکتورسازی از کارخانجات مهم ماست و ابراهیمی از مدیران توانمندی است که توانست در دوران رکود این شرکت را از بحران خارج کرده و مدیریت کند.

استاندار آذربایجان شرقی با یادآوری اینکه زمانی خود مدیرعامل یکی از شرکت‌های تراکتورسازی بود و قبلاً 10 هزار شاغل داشت تصریح کرد: غیر از این اشتغال، برای قطعه‌سازان خارج از مجموعه هم اشتغال بسیار بالایی داشت.

وی با تاکید بر اینکه امروز فرصت تاریخی برای تراکتورسازی است که تولید خوبی در ایران و سایر کشورها دارد ابراز داشت: در ایران 300 هزار تراکتور فرسوده داریم که باید عین خودروهای فرسوده جایگزین کنیم که باید دست به دست هم بدهیم و این جایگزینی را به سرانجام برسانیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم ناوگان تراکتور را مانند ناوگان حمل و نقل شهری نوسازی کنیم برای تراکتورسازی بیش از 10 تا 15 سال کار و تولید ایجاد می‌شود تصریح کرد: باید این موضوع را به سرعت به سرانجام برسانیم.

انتهای پیام/ح

R7887/P1357/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۴۲۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، عبدالناصر درخشان درباره ظرفیت ایران در تولید فولاد گفت: ما جزء ده کشور برتر تولید فولاد در جهان هستیم. با این اوصاف شرکت‌های خودروسازی ما بهانه افزایش قیمت محصولاتشان را افزایش قیما مقاطغ فولادی می‌دانند. به‌طور کلی مصرف‌کنندگان فولاد کشور ما دچار مشکل هستند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم ضمن حمایت از افرایش ظرفیت تولیدی فولاد در ایران و با اشاره به راه‌اندازی فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت توسط گروه مالی گردشگری اظهار کرد: افزایش ظرفیت تولیدی مشکلات مصرف‌کنندگان را کم می‌کند. در عین حال باید اقتصاد این بخش را سر و سامان دهیم. افزایش روزانه قیمت میلگرد و دیگر زنجیره‌های فولادی با توجه به توان تولیدی ایران ، غیرمنطقی است.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس با اشاره به افرایش توان تولیدی فولاد بافت افزود: هر چه توان تولیدی ما بیشتر شود و تنوع تولیدی ما افرایش یابد، به‌نفع کشور است. افرایش ظرفیت تولید و تنوع تولیدی باعث رقابتی شدن فضای اقتصاد می‌شود. ایجاد مزیت رقابتی و کاهش انحصار قیمت‌ها را می‌شکند؛ چرا که مصرف‌کننده قدرت انتخاب بهتری خواهد شد.

درخشان درباره اشغالزایی پروژه جدید فولاد بافت گفت: بدون شک افزایش ظرفیت تولیدی در صنعت فولاد، بنگاه‌های ما را فعال‌تر می‌کند و نرخ بیکاری را کاهش می‌دهد. در دل هر اشتغال مستقیمی چند اشتغال غیرمستقیم نهفته است که در نهایت به جهش تولید با مشارکت مردم کمک می‌کند و اقتصاد کشور را نجات می‌دهد.

گفتنی است، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت پس از ۳۲ ماه و با حمایت گروه مالی گردشگری به بهره‌برداری رسید.

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی