Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا یزدانی مجری طرح چغندرقند و نیشکر وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه سال گذشته با تولید 6 میلیون تن چغندرقند، رکورد تاریخی در تولید شکر زده شد، اظهار کرد: با توجه به سیاست وزارت جهاد کشاورزی، افزایش سطح زیر کشت چغندرقند پاییزه به منظور افزایش عملکرد در واحد سطح و کاهش مصرف آب چغندر بهاره در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تحویل 8 میلیون تن چغندر قند به کارخانه‌ها را دستاورد مهم بخش کشاورزی در سال 96 و رکورد بی سابقه تاریخی در تولید شکر اعلام کرد.

یزدانی ادامه داد: با توجه به رکورد بی سابقه تولید شکر در طول تاریخ بخش کشاورزی می‌توان گفت که اظهارات وزیر جهاد در زمینه دستیابی به خوداتکایی تولید شکر محقق خواهد شد.

مجری طرح چغندر قند و نیشکر وزارت جهاد کشاورزی  از افزایش 16 درصدی تولید شکر خبر داد و گفت: امسال از مجموع تولید چغندر قند و نیشکر یک میلیون و 900 هزار تن شکر تولید می‌شود در حالیکه این میزان سال گذشته یک میلیون و 650 هزار تُن بود.

وی افزود: مجموع سطح زیر کشت چغندر قند  122 هزار هکتار و نیشکر 92 هزار هکتار است.

این مقام مسئول محدودیت صنایع قند را مشکل پیش روی خوداتکایی تولید 100 درصدی شکر دانست و تصریح کرد: با افزایش ظرفیت صنایع قند و احداث کارخانه‌های جدید قند در مناطق جنوبی به ویژه خوزستان ظرف مدت دو تا سه سال به سهولت خوداتکایی 100 درصدی شکر محقق خواهد شد.

یزدانی تصریح کرد: با وجود تمامی مشکلات درباره تولید و تحویل چغندرقند، کشاورزان با تمامی توان به امر تولید پرداختند و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال‌های آتی در زمان تحویل چغندر قند مشکلات کاهش یابد.

انتهای پیام/

تولید شکر رکورد زد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان