Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:42:03 GMT

بالابر شستشوی مقره های برق در اراک ساخته شد

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۸۳۱۰۴

بالابر شستشوی مقره های برق در اراک ساخته شد

اراک - ایرنا - نخستین بار در کشور بالابر شستشوی مقره های برق دار در یکی از واحدهای صنعتی خصوصی در اراک ساخته شد.

مدیرعامل شرکت لجور اراک روز شنبه در گفت و گو با ایرنا توضیح داد: این بالابر به سفارش شرکت توزیع برق استان خوزستان تولید شده و به زودی با حضور مقامات استانی رونمایی می شود.
حسن مهدی نیا ادامه داد: ساخت بالابر شست وشوی مقره های برق دار در این شرکت 13 میلیارد ریال هزینه داشته و تا کنون 2 دستگاه از این تجهیزات ساخته و آماده تحویل به شرکت بهره بردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: این بالابر هیدرولیکی برای شستشوی مقره ها و خطوط فشار قوی برق کاربرد دارد و با شستشوی مقره ها از افت فشار ناشی از آلودگی در شبکه های انتقال نیروی جلوگیری می شود.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اضافه کرد: علاوه بر این محصول، امسال 400 دستگاه انواع جرثقیل و بالابرهای هیدرولیکی و صنعتی در شرکت لجور هیدرولیک اراک تولید شده که ارزش تولیدات این شرکت در سال جاری به طور میانگین 200 میلیارد ریال است.
مهدی نیا بیان کرد: این شرکت در شرایط کنونی هیچ مشکلی ندارد و تنها برای به روز رسانی برخی از تجهیزات و عوامل تولید و همچنین میزان سرمایه در گردش درخواست تسهیلات رونق تولید را به کارگروه استانی ارائه کرده است و در صورت جذب این تسهیلات علاوه بر بالا رفتن میزان تولید، شرایط اشتغال جدید نیز در این شرکت فراهم می شود.
وی اضافه کرد: 260 نیروی انسانی در این شرکت فعالیت دارند و 60 نفر نیز در واحد جک سازی شرکت لجور هیدرولیک اراک اشتغال دارند.
مدیرعامل شرکت لجور هیدرولیک اراک اظهار کرد: تولید با کیفیت و ارزان قیمت برای توسعه صادارت تنها راه تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری است و لجور این مهم را سرلوحه برنامه های تولیدی خود قرار داده است.
واحد صنعتی لجورهیدرولیک اراک از 30 سال پیش با تولید ادوات کشاورزی فعالیت خود را در اراک آغاز کرد و اکنون از بزرگترین تولیدکنندگان انواع بالابر و جرثقیل های صنعتی در آسیا است.
استان مرکزی با حدود سه هزار واحد تولیدی و صنعتی رتبه نخست تنوع محصولات، جایگاه دوم صنایع مادر تخصصی و رتبه چهارم صنعت کشور را به خود اختصاص داده است.
3017/ 6013/خبرنگار: مصطفی مجللی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: کمبود ظرفیت تولید برق در این شهرستان مانعی برای توسعه مراکز تولید صنعتی و کشاورزی شده است.

علی محمدی کیا، امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با حضور مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکتبرق استان اصفهان، اظهار کرد: با وجود توسعه اقتصادی در بخش کشاورزی و صنعتی در این شهرستان، اما کمبود ظرفیت برق‌رسانی مانعی برای راه‌اندازی گلخانه و شرکت‌های صنعتی شده است.

وی افزود: ۵۰۰ درخواست راه‌اندازی گلخانه به جهاد کشاورزی ارائه شده اما به دلیل کمبود ظرفیت برق امکان صدور مجوز برای آنان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به گفته فرماندار تیران و کرون با توجه به راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در این منطقه توسعه شبکه برق برای فعالیت آن نیاز است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کمبود گاز برای گلخانه‌ها طی سال‌های گذشته وجود داشت، اما با احداث یک ایستگاه تقلیل، این نگرانی رفع شد و امروز معضل کمبود برق پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته است.

به اعتقاد محمدی‌کیا تسریع شرکت برق در تأمین انرژی مشکل کمبود برق مصارف خانگی در فصل تابستان را نیز رفع خواهد کرد.

پروژه‌های برق‌رسانی در دستور کار وزارت نیرو

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان در این جلسه به معضل کمبود برق در استان اشاره و اظهار کرد: توسعه صنعتی، کشاورزی و مصارف خانگی منجر به کمبود برق شده که چند پروژه جدید برای تأمین این نیاز پیش‌بینی شده و در حال اجرا است.

سعید محسنی افزود: پست جدید انتقال برق در حال احداث و راه‌اندازی است که پیش‌بینی می‌شود تا تابستان امسال در مدار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: پست جدید نیز در دستور کار برای انتقال برق منطقه نجف‌آباد و حومه پیش‌بینی شده که این بستر نیز تا ۱۴۰۴ روی خط بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان تقاضا برای تأمین برق صنعتی و خانگی افزایش‌یافته و با توجه به هزینه‌های بالای تولید این انرژی، شرایط سخت اقتصادی برای وزارت نیرو به وجود آمده است.

وی مشارکت بین بخش‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای را راهکاری برای تأمین هزینه‌ها و تسریع در اجرای این پروژه اعلام کرد.

محسنی با بیان اینکه افت ولتاژ در بعضی از مناطق اصفهان داریم، تصریح کرد: فاصله زیاد پست توزیع با پست بالادستی منجر به این مشکل می‌شود که باید پست‌های جدید ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • افزایش پایداری شبکه برق دشت آزادگان