Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - مديرعامل شرکت لجور اراک گفت: بالابر شست و شوي مقره هاي برق دار براي اولين بار در کشور در شرکت لجور هيدروليک اراک ساخته شد.

حسن مهدي نيا روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين بالابر به سفارش شرکت توزيع برق استان خوزستان توليد شده و به زودي با حضور مقامات استاني رونمايي مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: هزينه ساخت بالابر شست وشوي مقره هاي برق دار حدود 13 ميليارد ريال است که تا کنون 2 دستگاه ساخته شده و آماده تحويل به شرکت بهره بردار است.
مديرعامل شرکت لجور اراک بيان کرد: اين بالابر هيدروليکي براي شست و شوي مقره ها و خطوط فشار قوي برق براي جلوگيري از افت فشار ناشي از آلودگي هاي مقره ها و شبکه هاي انتقال نيروي مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي اضافه کرد: علاوه بر اين محصول، امسال 400 دستگاه انواع جرثقيل و بالابرهاي هيدروليکي و صنعتي در شرکت لجور هيدروليک اراک توليد شده که ارزش توليدات اين شرکت در سال جاري به طور ميانگين 200 ميليارد ريال محاسبه مي شود.
مهدي نيا بيان کرد: اين شرکت در شرايط کنوني هيچ مشکلي ندارد تنها براي به روز رساني برخي از تجهيزات و عوامل توليد و همچنين ميزان سرمايه در گردش درخواست تسهيلات رونق توليد را به کارگروه استاني ارائه کرده که در صورت جذب اين تسهيلات علاوه بر بالا رفتن ميزان توليد، شرايط اشتغال جديد نيز در اين شرکت فراهم مي شود.
وي اضافه کرد: هم اکنون 260 نفر در بدنه شرکت و 60 نفر نيز در واحد جک سازي شرکت لجور هيدروليک اراک فعاليت مي کنند.
مديرعامل شرکت لجور هيدروليک اراک اظهار کرد: توليد با کيفيت و ارزان قيمت براي توسعه صادارت تنها راه تحقق اقتصاد مقاومتي مورد نظر مقام معظم رهبري است که کارخانه لجور اين مهم را را سرلوحه برنامه هاي توليدي خود قرار داده است.
کارخانه لجور از 30 سال پيش با توليد ادوات کشاورزي فعاليت خود را در اراک آغاز کرد و هم اکنون يکي از بزرگترين کارخانه هاي توليد بالابر و جرثقيل هاي صنعتي در آسيا محسوب مي شود.
هم اکنون بيش از 320 نفر در بخش هاي مختلف کارخانه لجور هيدروليک اراک مشغول به کار هستند.
3017/ خبرنگار: مصطفي مجللي***
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی های ساخت مسکن خبر داد و گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

ابوالفضل شالی بگ در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های شهری در سطح منطقه یک اظهار کرد: با توجه به فراهم آوردن شرایط توسعه زیرساخت‌های گوناگون شهری در سطح منطقه یک اراک، هم اکنون شاهد افزایش قابل ملاحظه ساخت و ساز در محدوده غربی شهر هستیم که این امر بخش کوچکی از تلاش‌های همکارانم در سطح منطقه است.

وی ادامه داد: در سال گذشته منطقه یک شهرداری اراک با بررسی ۱۶۷ عدد مجوز ساخت مسکن حدود ۱۲۰ هزار متر پروانه ساختمانی جدید صادر کرد که نسبت به دوره‌های قبل و در مقایسه با سایر مناطق شهری بسیار قابل توجه است.

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن خبر داد و افزود: به‌دنبال افزایش همکاری‌های این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن که شرایط آن از سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، هم اکنون شاهد صدور مجوزهای مختلف برای ساخت صدها واحد مسکونی جدید هستیم.

شالی‌بگ گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

وی ادامه داد: امید می‌رود طی سال جاری این آمار روز به روز افزایش پیدا کند تا در ارائه خدمات مناسب به شهروندان بتوانیم موفق تر از هر زمانی فعالیت کنیم.

کد خبر 748864

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • پمپ هیدرولیک
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • اولین واکنش اوستون اورنوف به حذف شدن مقابل آلومینیوم اراک + عکس
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • افزایش پایداری شبکه برق دشت آزادگان