Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه کامیون‌های مخصوص حمل نخاله‌های ساختمانی باید مدیریت و مجهز به GPS شوند، تاکید کرد: لازم است تصفیه‌خانه شیرابه مرکز دفع آراد کوه به‌روزرسانی شود.

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در حوزه مدیریت پسماند شهر تهران دو مجموعه مشغول فعالیت هستند، اظهار کرد: یکی از آن‌ها گود آبعلی است که پسماندهای عمرانی و نخاله‌های ساختمانی شهری در این مکان مدیریت می‌شوند و دیگری مجتمع پردازش و دفع آرادکوه است که زباله‌های خانگی به آن‌جا حمل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه در سایت آرادکوه روزانه بیش از ۸۰۰۰ تن زباله وارد می‌شود، تصریح کرد: بخشی از این زباله‌ها پردازش و بازیافت و بخشی دیگری به کمپوست تبدیل می‌شوند. همچنین یک زباله سوز مرکزی ۲۰۰ تنی و محلی برای دفع پسماندهای پزشکی در این سایت وجود دارد.

بازگیر ادامه داد: در گود آبعلی نیز یک واحد بازیافت شن و ماسه به ظرفیت حدود ۴۰۰۰ تن و یک سیستم هاضم زباله‌سوز با ظرفیت ۳۰۰ تن برای تولید برق از زباله‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه روزانه به‌طور میانگین حدود ۵۰ هزار تن نخاله‌های ساختمانی و پسماندهای عمرانی به گود آبعلی وارد می‌شود، تصریح کرد: هر دو مرکز دفع پسماند آبعلی و آرادکوه نیاز دارند تا به‌طور مستمر به‌روزرسانی شوند. مشکل اصلی ما در سایت دفع پسماند آرادکوه متصاعد شدن بوی نامطبوعی از آن است تا جایی که در مسیر فرودگاه امام (ره) نیز این بو احساس می‌شود.

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه مشکل گود آبعلی نیز ارتفاع زباله و دپوی زیاد در آن است، گفت: حجم زیادی از زباله طی سالیان دراز در این مکان دپو شده‌ است. هر چند که در سال‌های اخیر اقداماتی برای بهبود وضعیت زیست‌محیطی این محل انجام شده ولی هنوز کافی نیست.

وی با تاکید بر اینکه کامیون‌های مخصوص حمل نخاله‌های ساختمانی باید ساماندهی شوند و پیمانکاران حمل نخاله‌ها تحت مدیریت مناسب و هوشمند قرار بگیرند، گفت: کامیون‌های حمل نخاله باید مجهز به GPS شوند تا مسیر تردد آن‌ها مشخص شود و امکان تخلیه زباله در هر نقطه‌ای را نداشته باشند.

به گفته بازگیر در مرکز دفع زباله آرادکوه نیز شیرابه‌هایی تولید می‌شود که باید تصفیه شود و تصفیه‌خانه شیرابه این مرکز دفع زباله مجهز شدن و به‌روز شود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مشکل اساسی در زمینه مدیریت پسماند تفکیک نکردن زباله از مبدأ است، تصریح کرد:‌ در این زمینه باید زیرساخت‌های لازم توسط شهرداری تهران فراهم شود سپس اقدام به فرهنگ‌سازی و آموزش‌ کنیم تا پسماندهای تفکیک نشده در سطح شهر نداشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟

عضو اتحادیه مشاوران املاک درباره پیش‌بینی بازار مسکن در ماه‌های آینده می‌گوید: دولت اقدام خوبی را در خصوص تامین مصالح ساختمانی در طرح نهضت ملی مسکن آغاز کرده که اگر بتواند از طریق این برنامه قیمت ساخت را کنترل کند ممکن است نوسانات بازار مسکن در تابستان که فصل جابه‌جایی است نیز محدود شود.

به گزارش خبرآنلاین، رکود در بازار مسکن همچنان حکمفرماست‌ و شرایط به‌گونه‌ای که حتی مشاوران املاک می‌گویند تا حدی خرید و فروش ملک متوقف شده است.

این در شرایطی است که مشاوران املاک معتقدند که قیمت‌های پیشنهادی آپارتمان در تهران نسبت به اسفند حدود ۱۰ درصد تغییر کرده، ولی با این حال به دلیل نبود مشتری، قیمت‌ها هنوز به قطعیت نرسیده‌اند.

گزارش‌های میدانی از بازار مسکن، عمق رکود در بازار را به خوبی نشان می‌دهد؛ به طوری که اغلب مراجعات منتهی به معامله نمی‌شود.

اغلب کارشناسان مسکن پیش‌بینی می‌کنند با توجه به اینکه حرکت مثبت و سیاست حساب‌شده‌ای تاکنون در این حوزه انجام نگرفته، در ماه‌های آینده نیز تغییری در روند معاملات ایجاد نخواهد شد. این در حالی‌ است که چشم‌انداز افزایشی بازار مسکن، بیانگر در راه بودن رکودی تورمی است.

آرش شادفر، رییس انجمن صنعت ساختمان کرمانشاه درباره وضعیت خرید و فروش در بازار می‌گوید: با توجه به این‌که قدرت خرید مردم متناسب با افزایش هزینه‌ها و قیمت مسکن بالا نرفته، به نظر می‌رسد امسال رونق چندانی را در بازار شاهد نباشیم و رکود تورمی بر بازار مسکن حاکم باشد.

در این میان، مهدی کرباسیان، عضو هیات رییسه اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به رکود بازار مسکن، عنوان می‌کند: یکی از دلایل این کسادی، نوسانات بازار ارز است. کاهش قیمت دلار از محدوده ۶۹ هزار تومان به حدود ۶۱ هزار تومان بازار ملک را به نوعی کساد کرد؛ زیرا معتقدم بازار مسکن، دلاریزه شده و بالا و پایین رفتن قیمت دلار باعث می شود مردم برای خرید و فروش دست نگه دارند.

وی همچنین نوسانات قیمت مصالح ساختمانی را در قیمت مسکن موثر می‌داند و می‌گوید: وقتی قیمت مصالح ساختمانی، هزینه صدور پروانه، نظام مهندسی و دستمزد کارگر، حمل و نقل و غیره تغییر می‌کند نباید انتظار داشته باشیم قیمت مسکن تغییر نکند. حتی ممکن است در تابستان با نوساناتی در بازار مسکن مواجه شویم.

وی در خصوص پیش‌بینی بازار مسکن در ماه‌های پیش رو هم متذکر می‌شود: دولت اقدام خوبی را در خصوص تامین مصالح ساختمانی در طرح نهضت ملی مسکن آغاز کرده که اگر بتواند از طریق این برنامه قیمت ساخت را کنترل کند ممکن است نوسانات بازار مسکن در تابستان که فصل جابه‌جایی است نیز محدود شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟