Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-28@22:10:33 GMT

میلیاردها ویروس موجود در جو ، روزانه به زمین می بارند

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۹۱۶۷۸

میلیاردها ویروس موجود در جو ، روزانه به زمین می بارند

رکنا: محققان کشف کردند روزانه میلیاردها ویروس به زمین می بارد.

به گزارش لایو ساینس، محققان برای نخستین بار مقدار زیادی از ویروس های موجود در اتمسفر را تحلیل و بررسی کردند. گاهی اوقات این ویروس ها که تعدادشان به چند میلیارد می رسد، میلیون ها کیلومتر از مکان تولید خود فاصله می گیرند و دوباره به سطح زمین برمی گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان برای انجام این تحقیق لایه مرزی در جو (اتمسفر آزاد) را بررسی کردند که زیر استراتواسفر است. آنها متوجه شدند در ارتفاع ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ متری زمین ویروس ها همراه جریان های هوایی و ذرات خاک یا آب تبخیر شده سفر می کنند.

دانشمندان درحقیقت تخلیه میکروب های هوایی را کشف کردند. آنها متوجه شدند گاهی اوقات صدها میلیون ویروس فقط در یک متر مربع از سطح زمین می بارند. همچنین روزانه ده ها میلیون باکتری در همین مساحت می بارند.

کرتیس سوتل ویروس شناس و یکی از محققان این پژوهش می گوید: روزانه بیش از ۸۰۰ میلیون ویروس به ازای هر مترمربع در اتمسفر زمین ذخیره می شود. به این ترتیب می توان گفت به ازای هر نفر از ساکنان کانادا ۵ ویروس ذخیره می شود.

با این وجود بارش ویروس ها هیچ ارتباطی با شیوع آنفلونزا ندارد. ویروس ها خوشه های مواد ژنتیکی در غلافی از پروتئین هستند که به خودی خود تولید نمی شوند.

جالب آنکه این ویروس هاحداقل ۳۰۰ میلیون سال است در سراسر زمین پراکنده اند. در حقیقت نتایج این تحقیق نشان داده ویروس ها در کره خاکی پراکنده هستند.

برخی از این ویروس ها مانند آنفلونزا و ایبولا بیماری زا هستند اما بسیاری از آنها غیر مسری هستند. هرچند انواع ویروس های موجود مشخص نیست اما حدود ۳۲۰ هزار نوع ویروس فقط پستانداران را آلوده می کنند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانندگی خودرو دیزلی با سوخت زیستی

ایسنا/ایلام کتاب «خودرو دیزلتان را با سوخت‌های زیستی برانید» اثر جان استارباک و گاوین هارپر با ترجمه دکتر «رضا یگانه» عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام منتشر شد.

در بخشی از این کتاب آمده است؛

تلاش برای دستیابی به روشی که بتوان به کمک آن موتور دیزل را با سوخت به دست آمده از روغن‌های گیاهی و حیوانی راه اندازی کرد بسیار لذت بخش است. اگر این روش به شیوه صحیح انجام شود می‌تواند تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کاهش هزینه های راندن خودرو و همچنین بهبود اثرات کربن موجود در جو داشته باشد.

در منابع مختلف نوشتاری و اینترنتی اطلاعات گسترده‌یی پیرامون روش‌ها، راه حل‌ها و پیشنهادات مربوط به این حوزه آمده است. ما نیز امیدواریم تا بتوانیم در این کتاب تمامی روش‌ها و راه حل‌های موجود را گردآوری کرده و به خواننده در تصمیم گیری برای انتخاب روش مناسب کمک کنیم. در سرتاسر این کتاب با نگاهی منتقدانه به موضوع پرداخته شده است. ما هرگز ادعا نمی‌کنیم که سوخت‌های زیستی همه جا قابل استفاده هستند بلکه هدف تنها ایجاد انگیزه برای مطالعات بیشتر و نتیجه‌گیری آگاهانه در مورد بکارگیری این سوخت‌هاست.

کتاب حاضر کوشش کرده است تا اطلاعات عملی و کاربردی پیرامون سوخت‌های زیستی در اختیار خوانندگان قرار دهد. اگر چه کتابی که پیشروی خود دارید یک کتاب دانشگاهی نیست، اما سعی شده است تا از منابع کاملاً علمی و دانشگاهی در تدوین آن استفاده شود. موضوع سوخت‌های زیستی یک بحث دو قطبی با استدلال‌های قابل قبول در هر دو دیدگاه است. ما معتقدیم که با شناخت منشأ این فناوری و همچنین پیامدهای اجتماعی و اخلاقی کاربرد آن، می‌توان به درک صحیحی از سوخت‌های زیستی دست یافت.

ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که با انبوهی از مشکلات زیست محیطی روبرو هستیم. بعلاوه، با توجه به کمبود منابع اقتصاد جهانی ناچار است تا خود را با دگرگونی‌های موجود تطبیق دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۰ کیلومتر راهِ روزانه تا رسیدن سرِ کلاس درس روستا
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این سبزی رژیمی سرشار از ویتامین C است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ادامه روند رفع نواقص خط ۳ متروی تهران
  • رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • رانندگی خودرو دیزلی با سوخت زیستی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • میوه َشادی بخش را بشناسیم
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد