Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی «سمت»؛ همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، مرکز نشر الکترونیک سازمان مطالعه و تدوین (سمت) از قابلیت فروش کتاب‌های چاپی این سازمان از طریق نرم‌افزار کتابخوان «سمت» با حضور دکتر احمد احمدی رئیس سازمان «سمت» و جمعی از مدیران و اعضای هیأت علمی این سازمان پرده‌برداری کرد و قابلیت فروش کتاب‌های چاپی از طریق سامانه نشر الکترونیک «سمت» به صورت رسمی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروش نسخه‌های چاپی به صورت برخط (آنلاین) و از طریق کتابخوان، برای نخستین‌بار در حوزه نشر دانشگاهی کشور از طریق کتابخوان «سمت» انجام می‌شود.

یکی از مهمترین قابلیت‌های فروش آنلاین کتاب‌های چاپی «سمت»، ارسال رایگان کتاب به اقصی نقاط کشور برای دانشجویان، دانشگاهیان و پژوهشگران است، به طوری که کاربران تنها بهای پشت جلد کتاب را به صورت برخط (آنلاین) پرداخت می‌کنند و دیگر نیازی نیست هزینه پستی برای دریافت کتاب در هر نقطه از کشور بپردازند.

پژوهشگران، دانشگاهیان و مخاطبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت)، نرم‌افزار کتابخوان «سمت» را به صورت رایگان دانلود کنند و علاوه بر بهره‌مندی از نسخه‌های الکترونیکی کتاب‌های «سمت»، از قابلیت سفارش کتاب‌های چاپی نیز استفاده کنند.

امکان خرید به قیمت پشت جلد کتاب‌ها، ارسال رایگان به اقصی نقاط ایران، تسهیل دسترسی همه مردم ایران به کتاب‌های دانشگاهی، انتشار دانایی با تکیه بر فناوری‌های نوین، کمک به توسعه علمی با محور تمرکز زدایی و حرکت در مسیر دولت الکترونیک از جمله اهداف قابلیت جدید سامانه نشر الکترونیک «سمت» است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی

برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.

برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد. 

 سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.

 گفتنی است، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و اکرمی، رئیس خزانه داری کل کشور  برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت