Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@07:15:52 GMT

◄ آینده روشن گردشگری با توسعه استارت آپ‌ها

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۷۷۲۵۰

◄ آینده روشن گردشگری با توسعه استارت آپ‌ها

تین‌نیوز | 

به گفته معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری با شکل‌گیری و توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپی آینده بسیار مطلوبی در انتظار گردشگری و سفر است و این کسب‌وکارها می‌توانند با ارائه خدمات در دسترس و مطلوب ضمن جذب گردشگر داخلی و خارجی، اقتصاد این صنعت را متحول کنند.

به گزارش تین‌نیوز، سورنا ستاری در بازدید از یک استارتاپ ایرانی با اشاره به آینده روشن صنعت گردشگری و سفر اظهار کرد: بهترین زیرساخت برای توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپی را ایجاد زیست‌بوم مساعد کارآفرین این کسب‌وکارها دانست و گفت: «این زیرساخت باید با حمایت دولت و تسهیل‌گری آن البته بدون دخالت دولت در روند فعالیت استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان و با ایجاد میدان فعالیت بخش خصوصی شکل گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او خاطر‌نشان کرد: دولت با حمایت و راهبری، بستری فراهم می‌کند تا این کسب‌وکارها تحول جدی را در اقتصاد کشور رقم بزنند.

 ستاری با بیان اینکه کسب‌وکارهای خلاق و دانش‌بنیان با نوآوری نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده فضای اقتصادی کشور را دستخوش تحول می‌کنند، افزود: این کسب‌وکارها با نگرش تازه‌ای که به اقتصاد و اشتغال دارند، بازارهای کسب‌وکارهای جدید را گسترش می‌دهند.


در حال حاضر کارشناسان گردشگری معتقدند فقدان زیرساخت اصلی یعنی داده‌های گردشگری از هر نوع، داده‌های کمی و آمار گردشگری، داده‌های حمل‌ونقل عمومی و...، عدم وجود اراده سیاسی برای استفاده از ظرفیت‌های گردشگری، انحصارطلبی شرکت‌های به‌اصطلاح خصولتی، تمرکز بیش‌ازاندازه بر ساخت هتل و مجتمع‌های توریستی به‌ جای توجه به شیوه‌های بازاریابی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های ساخته‌شده ازجمله معضلاتی است که در حال حاضر استارت‌آپ‌های گردشگری را درگیر خود کرده است.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد