Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:43:06 GMT

۶۰ درصد جراحی های تعویض مفصل زانو سهم زنان است

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۱۳۱۳۵

۶۰ درصد جراحی های تعویض مفصل زانو سهم زنان است

دبیر انجمن جراحان زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد جراحی تعویض مفصل زانو در زنان انجام می‌گیرد، گفت: سالانه حدود ۳۰ تا ۵۰ هزار تعویض مفصل در ایران انجام می گیرد .

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد حسین ابراهیم زاده در حاشیه پنجمین کنگره دوسالانه انجمن جراحان زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی اظهار داشت: این کنگره با مشارکت متخصصین و محققین داخلی و بین المللی برگزار شده تا بتوانیم یک رویداد علمی مهم را رقم بزنیم و جدیدترین دستاوردها در حوزه جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی مورد بحث گفت‌وگو و تبادل نظر قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کنگره سی نفر از متخصصین و پژوهشگران برجسته و صاحب عنوان جهانی از پنج قاره بعنوان سخنران مدعو شرکت کرده اند

وی با اشاره به اینکه موضوع آسیب های ورزشی و درمان ارتوپدی آن نیز بسیار حائز اهمیت است، گفت: بخش مهمی از این کنگره مرتبط با بازسازی غضروفی و لیگمانی زانو و جراحی مینیسک زانو و همچنین درمان‌های جراحی آسیب‌های ورزشی شانه، آرنج ، مچ پا و مفصل ران است.

دبیر انجمن جراحان زانو آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی ادامه داد: امروزه جراحی‌های زانو ، شانه و دیگر مفاصل با استانداردهای جهانی به روش،های بسته آرتروسکوپی انجام می گیرد و موفقیت‌های زیادی در این زمینه در کشور حاصل شده است.

ابراهیم‌زاده در ادامه به موضوع آرتروز زانو اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه جامعه ایران رو به سالمندی بوده موضوع تعویض مفصل زانو و آرتروز زانو بسیار حائز اهمیت است بر همین اساس این موضوع نیز در کنگره مورد توجه قرار گرفت.

وی یادآور شد: سالانه حدود ۳۰ هزار تعویض مفصل در ایران انجام می گیرد که بخش زیادی از آن مرتبط با تعویض مفصل زانو و ران در زنان است.

دبیر انجمن جراحان زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی عنوان کرد: تعویض مفصل زانو سبب می‌شود که سالمندان نیاز به کمک و پرستار نداشته باشند و بهتر بتوانند فعالیت روزانه خود را انجام دهند و کیفیت زندگی بهتر و غیر وابسته ای داشته باشند.

ابراهیم زاده در مورد پوشش بیمه‌ای جراحی تعویض مفصل زانو گفت: حمایت بیشتر سازمان‌های بیمه گر  در این زمینه به سطح سلامت جامعه کمک می کنند و لازم است که اقدامات گسترده‌ای توسط این سازمان‌ها در ایران صورت پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: تعویض مفصل زانو بیشتر در دهه ۵ به بعد مورد نیاز بوده و در واقع افراد در میانسالی و سالمندی ممکن است به تعویض مفصل زانو پیدا کنند.

دبیر انجمن جراحان زانو آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی گفت: تعویض مفصل زانو در زنان شایع تر از مردان بوده و اصولاً ۶۰ درصد تعویض‌ها مرتبط با زنان و ۴۰ درصد در مردان است. همچنین به طور کلی زنان یک دهه زودتر نیاز به تعویض مفصل زانو پیدا می‌کنند.

وی در مورد شایع ترین مشکلات و آسیب‌های ورزشی در میان جوانان گفت: آسیب لیگمانی و آسیب‌های مینیسک زانو رایج ترین مشکل در میان ورزشکاران به ویژه افراد جوان بوده که از طریق جراحی آرتروسکوپی، بازسازی لیگمان و ترمیم مینیسک زانو را انجام داد.

پنجمین کنگره بین المللی دو سالانه انجمن جراحی زانو ، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی تا ۲۸ بهمن 96 در مرکز همایش‌های بین المللی جزیره کیش با حضور متخصصان جراحی ارتوپدی از ۵ قاره جهان در حال برگزاری است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۳۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، مهدی ابراهیمی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار کرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و شش درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته است و در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

کد خبر 749308

دیگر خبرها

  • ثبت فوت مردان ‌در استان زنجان بیشتر از زنان بوده است‌
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان