Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه خروج کامل برق خوزستان از شرایط فعلی نیازمند تمهیدات ویژه است، گفت: اگر شرایط فراهم شود در سه یا چهار سال آینده برق خوزستان از لیست نگرانی های وزارت نیرو خارج می شود. 

به گزارش ایسنا، محمود دشت بزرگ امروز 26 بهمن ماه در جلسه شورای انسجام بخشی مدیران وزارت نیرو که با حضور قائم مقام وزیر نیرو در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: وزارت نیرو مصصم شده تا اثرات و تبعات زیست محیطی را در حوزه عملکردی خودش به حداقل برساند و شرایط مناسبی برای خدمات رسانی فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: تا آغاز فصل گرمای 97 فرصت چندانی نمانده و باید در این مدت آمادگی لازم را در صنعت آب و برق برای عبور از یک تابستان گرم فراهم کنیم. 

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با اشاره به اثرات خشکسالی بر شبکه برق استان، تصریح کرد: کاهش تولید نیروگاه های برق آبی به کمتر از 50 درصد متوسط چند سال گذشته، نیاز به تبادل با شبکه سراسری برق کشور تا حدود 5000 مگاوات، افت ولتاژ در شبکه انتقال و فوق توزیع برق استان به ویژه در شهرهای شوش، اندیمشک و دزفول و احتمال خاموشی در این مناطق، تاثیر منفی افت کیفیت آب بر تولید نیروگاههای حرارتی و افزایش فراوانی وقوع گردوخاک و خطرات فروپاشی شبکه ناشی از شکست عایقی از جمله این اثرات است، خروجی همه این ها منجر به کاهش کیفیت و کمیت برق تحویلی به مشترکین خواهد شد. 

دشت بزرگ به دو سناریوی اعمال خاموشی و مدیریت مصرف اشاره کرد و گفت: در سناریوی اول با پیش بینی رشد بار شش درصد، 800 مگاوات خاموشی پیش بینی شده و در رشد بار 8 درصد، 960 مگاوات خاموشی در شبکه پیش بینی شده است. 

وی گفت: برای عبور از این شرایط اقدامات کوتاه مدتی لازم است که از مهمترین آن ها می‌توان به نصب و راه اندازی تعدادی نیروگاه سیار با ظرفیت حداقل 200 مگاوات در اسرع وقت و تا قبل از تابستان سال آینده با اولویت نواحی مرکز و شمال خوزستان، تمهیدات لازم جهت انتقال برق مورد نیاز استان از طریق خطوط تبادلی استان های همجوار، تعمیرات دوره‌ای و بهینه سازی نیروگاه های حرارتی و برقابی به ویژه نیروگاه دز تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده و تامین آب موردنیاز نیروگاه های حرارتی استان با شرایط کمی و کیفی مناسب اشاره کرد. 
  
دشت بزرگ ادامه داد: سوخت گاز این نیروگاه ها باید از نظر کمی و کیفی با تمام ظرفیت موردنیاز تأمین شود و مخازن سوخت مایع نیروگاه ها نیز تکمیل باشد و اختصاص نقدینگی مورد نیاز توسعه و بهینه سازی شبکه برق استان به شرکت های برق منطقه ای و توزیع برق به طور کامل در زمان باقیمانده تا تابستان سال آینده صورت گیرد. 

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان عنوان کرد: به منظور به حداقل رساندن اثرات کمبود تولید برق لازم است موانع اجرایی پروژه های در دست اقدام بخش انتقال با همکاری و مساعدت دستگاه های استانی برطرف شوند. از جمله همکاری شهرداری در اخذ مجوزهای مورد نیاز پستهای 132 کیلوولت شکاره و کارون و تملک زمین پست طبیعت در بلوار ساحلی شرقی در محدوده کیانپارس اهواز، همکاری اداره کل راه و شهرسازی در اختصاص مجوزهای لازم برای احداث پستهای 132‏/400 کیلوولت نیاکی و بشیری اهواز و همکاری اداره امور اتباع خارجی در احداث پست 132 کیلوولت پیام دزفول نیاز است. 

وی به راهکارهای بلندمدت نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به پدیده خشکسالی سالهای اخیر و ادامه این روند در سالهای آتی لازم است احداث نیروگاه های حرارتی در استان بویژه در نواحی مرکزی و با اولویت مراکز ثقل بار به نحوی برنامه‌ریزی و در دستور کار قرار گیرند که شبکه برق استان از وابستگی به نیروگاه‌های برق آبی رهایی یابد. 

دشت بزرگ به اقدامات انجام شده در مقابله با ریزگردها اشاره کرد و ادامه داد: با اقدامات انجام شده مانند تعویض مقره ها، پوشش RTV و شستشوی مداوم تجهیزات هیچ گونه خاموش نداشتیم. با وجود اینکه شرایط بهمن ماه امسال از سال قبل به مراتب بدتر بوده، به لطف همین اقدامات، شبکه در پایداری کامل بوده است. 

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان بیان کرد: مبلغ مورد نیاز برای 6 بار شستشوی شبکه در سال و پس از هر گرد و غبار 110 میلیارد تومان است که نیازمند تخصیص بودجه در این زمینه است. 

وی با اشاره به تعویض 5500 زنجیر مقره در فاز اول، RTV کردن 12 پست در فاز اول، خرید 15 دستگاه ماشین مقره شوی سنگین، خرید سیستم سرمایشی پست ها، خرید سیستم های حفاظتی و .. گفت: اگر شرایط فراهم شود و تخصیص های لازم صورت بگیرد با اراده‌ای که در پرسنل برق استان وجود دارد تا سه یا چهار سال آینده برق خوزستان از لیست نگرانی های وزارت نیرو خارج می شود. 

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: با پیگیری های صورت گرفته توسط مدیریت استان 50 میلیون دلار برای صنعت برق خوزستان در بودجه 97 تدارک دیده شده که کمک شایانی به این صنعت خواهد کرد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۳۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانادا ۲ میلیون دلار به تولید پهپاد در اوکراین اختصاص می‌دهد

وزارت دفاع ملی اوکراین روز جمعه اعلام کرد که این کشور ۲.۱ میلیون دلار را به اوکراین جهت افزایش تولیدات بومی پهپاد اهدا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت دفاع کانادا در این رابطه اعلام کرد: وزیر دفاع امروز اعلام کرد که کانادا ۲.۱ میلیون دلار را به تولید پهپاد در اوکراین اختصاص خواهد داد. این اولین بار است که کانادا به طور مستقیم در تولید پهپادهای نظامی اوکراین مشارکن می‌کند. این کمک مالی در همکاری با انگلیس ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • کانادا ۲ میلیون دلار به تولید پهپاد در اوکراین اختصاص می‌دهد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟