Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@02:30:03 GMT

/یادداشت مهمان/ «ویتنام عربی» در انتظار ابوظبی؟

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۶۹۴۶۵

/یادداشت مهمان/ «ویتنام عربی» در انتظار ابوظبی؟

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،؛ یادداشت میهمان، سید کاظم صادقی؛

ملاقات نیمه دسامبر 2017 «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی و «محمد بن زاید» ولی‌عهد امارات، با «محمد الیدومی» و «عبدالوهاب احمد الانسی» رئیس و دبیر کل حزب «التجمع الیمنی للإصلاح» [شاخه اخوان المسلمین در یمن] در ریاض،‌ دیداری مهم بود و تحلیل‌ها و گزارش‌های متعددی درخصوص این ملاقات منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند انور قرقاش سخنگوی توئیتری وزارت خارجه امارات مدعی شد که حزب اصلاح به عنوان شاخه یمنی اخوان المسلمین از اخوان برائت جسته، اما همه بخوبی می‌دانند که طی این ملاقات، امارات تابو شکست و در اقدامی عملگرایانه برای خروج از بن بست نظامی در یمن حاضر شده با دشمن سیاسی شماره یک خود وارد مذاکره و توافق شود؛ بن بستی که این روزها آن را «ویتنام عربی» برای ابوظبی و ریاض توصیفش می‌کنند. 


دیدار بن سلمان و بن زاید با الیدومی؛ دسامبر 2017 - ریاض

 

مقامات اماراتی طی سال‌های گذشته راهبرد خود را بر پایه مبارزه با «اسلام سیاسی» و به طور خاص «اخوان المسلمین» بنا نهادند و در تونس، لیبی، مصر، قطر و دیگر نقاط منطقه، روبه‌روی اخوانی‌ها ایستادند و خود را نوک پیکان تقابل نامیدند. حالا بدون تبلیغات قبلی خود، وارد مذاکره مستقیم با آنها شده‌اند.

ابوظبی که بیش از 100 زندانی سیاسی در بند دارد که اتهامشان ارتباط با اخوان المسلمین است و با قطر به دلیل حمایت از اخوان به دشمنی پرداختند، حالا از توافق و همکاری با اخوان سخن می‌گوید. اماراتی‌ها برای این چرخش سیاسی خود باید توضیحی قانع کننده به افکار عمومی جهان عرب ارائه دهند ولی آنها همه جا و برای هر اقدام اشتباه خود تنها یک توضیح در جیب خود دارند و آن «ایران» است.

«مصطفی نعمان» معاون سابق وزیر خارجه دولت مستعفی یمن در همین زمینه به نشریه آمریکایی بلومبرگ گفته است که دیدار محمد بن سلمان و محمد بن زاید با هیچ یک از شاخه‌های اخوان سابقه نداشته و امارات راضی شده است تا از حزب الاصلاح به عنوان یک نیروی میدانی در یمن بهره‌ بگیرد.

نکته‌ای که کارشناسان بر آن مهر تایید می‌زنند، این است که ملاقات مذکور در پی مرگ علی‌عبدالله صالح و نمایش قدرت انصار الله صورت گرفته و با مرگ وی توازن قوا به سود انصار‌الله شده است. از سوی دیگر ائتلاف تحت رهبری عربستان و امارات نیروی تاثیرگذاری که بتواند در میدان نبرد نیروهای انصارالله را عقب براند، در اختیار ندارد پس ناچار به توافق و مذاکره با اخوانی‌ها روی آورده است.

«محمد بن زاید» که برخی او را «شیطان خاورمیانه» می‌نامند، بعد از شلیک موشک به تأسیسات اتمی ابوظبی و از دست دادن مهره‌‌ای همچون عبدالله صالح، درک کرده که اوضاع در یمن هر روز برای وی و همدستان سعودی‌اش دشوارتر خواهد شد. فشار افکار عمومی جهان هم درخصوص وقوع فاجعه بشری در یمن فزاینده شده و هر روز گزارشی در مجامع حقوق بشری علیه اماراتی‌ها منتشر می‌شود.

شرایط به حدی برای «شیطان خاورمیانه» در یمن دشوار شده که آنها حتی حاضر شده‌اند با دشمنان قسم خورده مذاکره و توافق کنند تا شاید پنجره‌ای برای خروج از این بحران پیدا کنند ولی آنچه برای ناظران تحولات این روزهای خاورمیانه مشخص شده،‌ استیصال و ناتوانی شاهزاده‌های پر ادعای سعودی و اماراتی در یمن است؛ چیزی که قبل از شروع جنگ هم برای همه مشخص بود. این روش‌ اماراتی‌ها امری تازه نیست و آنها و سعودی‌ها درصدد هستند برای پیشبرد منافع خود حتی با صهیونیست‌ها نیز دست دوستی بدهند و چشم خود را مقابل اقدامات اخیر ترامپ در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل ببندند و با اسرائیلی‌ها همکاری همه جانبه پیدا و پنهان داشته باشند. آنها چند ماه قبل هم عبدالله صالح را دزد و خائن می‌نامیدند ولی به یکباره او را شریک خود معرفی کردند و وی را به مسیری وارد کردند که سرانجامش مرگ وی بود.

سیاست‌های ماکیاولیستی و عهدشکنانه و توجیه کردن وسیله برای رسیدن به هدف، بخشی از شخصیت مقامات اماراتی شده است و برای همین است که لقب محمد بن زاید در میان افکار عمومی جهان عرب «شیطان خاورمیانه» یا «شیطان عرب» شده است.

سیاست‌های محمد بن زاید اماراتی و محمد بن سلمان سعودی هر لحظه ممکن است منطقه غرب آسیا را ملتهب‌تر کند. آنها طی سال‌های گذشته با حمایت از گروه‌های شبه نظامی، اهداف خود برای ثبات‌زدایی از منطقه پیگیری کرده‌اند و حالا با کمک حمایت‌های غیرمسئولانه ترامپ و جلب نظر تل آویو عملا در منطقه رودروی ملت‌ها قرار گرفته‌اند و با سکوت خود در قبال قضیه قدس عمق رابطه با اسرائیل را به رخ جهانیان کشیدند.

انتهای پیام/ص

* :  دیدگاه نویسنده، ضرورتاً دیدگاه «خبرگزاری فارس» نیست

از همین نگارنده:

واکنش ضرورت دارد؛ اقدامات «امارات» علیه منافع ملی ایران از حد گذشته است

 

عضویت در کانال تلگرامی بین‌الملل و سیاست خارجی فارس

 

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۹۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، همان‌طور که می‌دانید در ایران مشتریان بسیار زیادی به‌دنبال خرید گوشی‌های سامسونگ هستند. این برند مدل‌های مختلفی را در بازه‌های قیمتی متفاوت راهی بازار کرده است؛ اما نکته مهمی که دراین‌رابطه وجود دارد، مونتاژ این گوشی‌ها است.

در واقع گوشی‌های سامسونگ در کشورهای مختلفی تولید می‌شوند که این موضوع دلایل مختلف خود را دارد. مونتاژهای چین، ویتنام و هند از رایج‌ترین نمونه‌هایی هستند که در بازار ایران وجود دارند. همراه ما باشید تا در ادامه این مونتاژها را به شما توضیح دهیم.

چرا شرکت سامسونگ محصولات خود را در کشورهای مختلف تولید می‌کند؟

بگذارید در همین ابتدا پاسخ یکی از مهم‌ترین سوالات دررابطه‌با مونتاژهای گوشی سامسونگ را بدهیم. دلیل اینکه شرکت سامسونگ در کشورهای مختلف محصولات خود را تولید می‌کند، تقاضای بسیار زیادی است که برای گوشی‌های آن وجود دارند. در واقع تمامی کشورهای جهان، از اروپا تا آسیا و حتی آمریکا، به‌دنبال خرید محصولات این برند هستند.

به همین دلیل سامسونگ شعب مختلفی برای کارخانه‌های خود در دنیا راه‌اندازی کرده است. کشورهای چین، ویتنام، آلمان، هند، برزیل و اندونزی از مهم‌ترین این کشورها هستند. باید بدانید که تمامی شرکت‌های موجود در این کشورها، تنها وظیفه مونتاژ گوشی‌ها را دارند. تولید قطعات این گوشی تماماً در کره جنوبی یا همان کشور خواستگاه سامسونگ تولید می‌شود.

گوشی سامسونگ ساخت ویتنام

یکی از انواع مونتاژهایی که برای گوشی سامسونگ وجود دارد و شهرت زیادی نیز در بازار ایران دارد، گوشی‌های ساخت ویتنام هستند. در واقع اغلب گوشی‌های این شرکت در ویتنام تولید می‌شوند. دلیل این موضوع پتانسیل بالای ویتنام برای مونتاژ این گوشی و نزدیکی آن به بازارهای آسیایی است.

اگر بخواهیم ارقام دقیق را ارائه دهیم باید بگوییم که در یک سال این کشور حدود ۱۲۰ میلیون گوشی تولید می‌کند. اکثر نمونه‌های موجود در اروپا و آمریکا از ویتنام وارد شده‌اند. هزینه تولید در این کشور پایین بوده و ازنظر نرم‌افزاری تفاوتی با مدل‌های دیگر ندارد.

گوشی‌های سامسونگ ساخته شده در هند

کشور دیگری که وظیفه تولید محصولات شرکت سامسونگ را دارد، کشور هند است. هند نیز پتانسیل بالایی برای تولید گوشی‌های هوشمند داشته و می‌تواند با هزینه بسیار پایین حدود ۱۲۰ میلیون گوشی را در سال تولید کند. اکثر مدل‌های تولیدشده در این کشور برای کشورهای غرب آسیا، اروپا و آفریقا صادر می‌شوند.

شرکت سامسونگ با تأسیس کارخانه خود در هند، هزینه صادر کردن آن‌ها به کشورهای آسیایی را کاهش داده و حتی قیمت محصولات خود در هند را نیز کاهش داده است. باید گفت که مدل‌های تولیدشده در هند نیز ازنظر نرم‌افزاری محدودیت یا تفاوتی نخواهند داشت.

گوشی‌های سامسونگ ساخت چین

کشور دیگری که سامسونگ در آن شعبه داشته و محصولات خود را مونتاژ می‌کند، کشور چین است. چین یکی از قدرتمندترین کشورها ازنظر اقتصاد بوده و دلیل آن نیز نیروی کار فراوان است. هزینه تولید محصولات سامسونگ در کشور چین بسیار پایین بوده و دلیل آن هم فراوانی نیروی کار است.

اما باید به این نکته اشاره کرد که هزینه تولید محصولات سامسونگ در چین کمی از ویتنام بیشتر است. به همین دلیل ممکن است قیمت محصولات تولیدشده در ویتنام ارزان‌تر از مدل‌های چینی باشد. اما ازنظر کیفیت قطعه یا نرم‌افزار تفاوتی میان این مدل‌ها وجود ندارد. در برخی از ریجن‌های تولیدشده در چین، امکانات گوشی مخصوص برای همین کشور بوده و نمی‌توان در کشور ایران از آن استفاده کرد.

آیا گوشی سامسونگ در کره جنوبی نیز ساخته می‌شود؟

سوالی که بسیاری از کاربران دررابطه‌با مونتاژ محصولات سامسونگ پرسیده‌اند این است که آیا این گوشی‌ها در کشور کره جنوبی نیز تولید می‌شوند یا خیر؟ بسیاری از افراد بر این باورند که حجم عظیمی از تولید محصولات سامسونگ در کره جنوبی انجام می‌شود؛ اما هرگز این‌گونه نبوده و تنها ۱۰ درصد از محصولات این شرکت در کره تولید می‌شوند.

در واقع دلیل این موضوع تأمین بازار داخلی کره است. سامسونگ در کره جنوبی قرار گرفته و قطعات تمامی گوشی‌های خود را در همین کشور تولید می‌کند؛ اما مونتاژهای تولید شده در همین کشور بسیار کم بوده و فقط برای تأمین نیازهای کره جنوبی انجام می‌گیرد.

نحوه اطلاع از کشور ساخت گوشی

حال که به‌طور کامل با انواع مونتاژهای گوشی سامسونگ آشنایی پیدا کردیم، بهتر است نحوه فهمیدن کشور تولیدکننده گوشی را نیز پیدا کنیم. این‌گونه است که ارزش خرید و قیمت گوشی برای شما مشخص می‌شود. برای این کار باید سراغ رقم هفتم و هشتم کد IMEI گوشی خود بروید. رقم‌های زیر اطلاعات خاصی را به ما می‌دهند:

۰۵ یا ۵۰: تولید بزریل، آمریکا یا فنلاند ۰۸ یا ۸۰: آلمان یا چین ۰۱، ۱۰، ۷۰ و ۹۱: امارات یا هند ۰۳ یا ۳۰: چین یا کره جنوبی ۰۴ یا ۴۰: چین یا بریتانیا ۸۱: چین ۷۱: مالزی ۱۸: سنگاپور ۱۱: چین یا هند ۰۹: هند ۶۷: آمریکا ۴۱ و ۴۴: بریتانیا ۰۰: کارخانه اصلی کره جنوبی ۱۳: آذربایجان ۰۷ یا ۲۰: آلمان ۷۰ و ۹۱: فنلاند ۰۶ یا ۶۰: هنگ کنگ، چین، مکزیک یا فرانسه کدام مونتاژ سامسونگ برای خرید بهتر است؟

شاید این موضوع نیز برای شما سوال باشد که کدام یک از مونتاژهای گوشی سامسونگ برای خرید بهتر است؟ باید گفت که شرکت سامسونگ بر تمامی این مونتاژها نظارت داشته و از قطعات اصلی استفاده می‌کند. به همین دلیل تفاوتی در کیفیت و مونتاژ آن‌ها وجود ندارد. تنها به اندازه کمی قیمت آن‌ها متفاوت بوده و دلیل آن هم تفاوت اقتصاد و مالیات کشورهای مبدا است.

خرید انواع مونتاژ گوشی سامسونگ

اگر به‌دنبال خرید گوشی سامسونگ در مدل‌های مختلف و مونتاژهای گوناگون هستید، می‌توانید به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا مراجعه کنید. دیجی‌کالا انواع مونتاژهای این گوشی را در اختیار شما قرار داده و اطلاعات دقیق دررابطه‌با شرایط ساخت آن را نیز توضیح داده است.

جمع‌بندی

سامسونگ یکی از بهترین شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند است. این شرکت محصولات گوناگونی داشته و به‌دلیل تقاضای بسیار زیادی که در بازار دارد، شرکت‌های گوناگونی را در دنیا راه‌اندازی کرده است. این شرکت‌ها در هند، ویتنام، چین و حتی اروپا نیز وجود دارند.

وجود کارخانه‌های مختلف برای تولید این گوشی موجب شده تا مونتاژهای متفاوتی از آن در بازار وجود داشته باشد. مونتاژهای هند، چین و ویتنام مونتاژهای رایجی هستند که در ایران نیز وجود دارند. تفاوتی میان این مدل‌ها وجود نداشته و فقط کمی قیمت آن‌ها باهم فرق دارد. تمامی این مدل‌ها را می‌توانید از دیجی‌کالا بخرید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6090018

دیگر خبرها

  • رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • تقاضای پلیس از مردم: از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟