Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-07@17:31:17 GMT

تقلب، دیکتاتوری و استبداد در دانشگاه تهران!

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۸۸۷۸۹

خبر بسیار کوتاه است؛ الهه کولایی برخلاف رأی اکثریت اساتید یکی از دانشکده دانشگاه تهران، رئیس گروه مطالعات منطقه‌ای شد.

چندی پیش؛ در رأی‌گیری انتخاب مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای، الهه کولایی ۵ رأی و احمد دوست محمدی ۸ رأی (از مجموع ۱۳ رأی) را کسب کرده بود اما نهایتاً بعد از گذشت ۳ ماه، نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران حکم را بار دیگر به نام الهه کولایی زد تا شکل جدیدی از روند دموکراسی در مهم‌ترین دانشگاه کشور به نمایش گذاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه‌های آموزشی در دانشگاه تهران هر دو سال یک‌بار برای انتخاب مدیر گروه، انتخابات برگزار می‌کنند و جالب آنجاست که هم‌زمان با رأی‌گیری اساتید گروه مطالعات منطقه‌ای، این رأی‌گیری در گروه علوم سیاسی نیز برگزار شد که یکی از اساتید با گرایش اصلاح‌طلبی رأی بیشتری آورد و حکم وی نیز بلافاصله صادر شد.[۱]

دکتر محمدصادق کوشکی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا دراین‌باره می‌گوید: “مشکل ازاینجا شروع شد که انتخابات برگزار، اما بر اساس رویه غلطی، فرد دیگری از سوی رئیس دانشگاه تهران انتخاب شد. من درباره اشخاص حرف نمی‌زنم و همه ما استاد دانشگاه هستیم؛ اعتراض ما نسبت به رویه غلطی که رئیس دانشگاه به آن تن داد، است.”

وی ادامه داد: “رئیس دانشگاه تهران بعد از دو ماه معطلی حکم را به نفع بازنده صادر کرد و او را به‌عنوان مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای برگزید. آقای نیلی احمدآبادی ادعا دارند که بر اساس اختیارات خودشان کسی که کمترین رأی را داشت انتخاب کرده است.

سؤال این است که چرا رئیس دانشگاه تهران، شأن اساتید دانشکده سیاسی و گروه مطالعات منطقه‌ای را به سخره گرفته است؟ اگر از ابتدا به دنبال ریاست الهه کولایی یا همفکران او بوده‌اند، چرا انتخابات برگزارشده است؟

به نظر می‌رسد در پشت پرده دانشگاه تهران، اتفاقاتی افتاده است که اساتید از آن بی‌خبر هستند و معلوم نیست دراین‌بین، میان الهه کولایی و مسئولان دانشگاه تهران به‌خصوص رئیس این نهاد علمی، چه رابطه و لابی پنهانی برقرار شده است که برخلاف رأی اکثریت، چنین استبداد آشکاری را از خود نشان داده‌اند!

«احمد دوست‌محمدی»، استاد گروه مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران با ابراز تعجب از این اقدام گفت: “اینکه چه کسی مسئولیت مدیرگروه را برعهده می‌گیرد در درجه اول موضوعیت ندارد؛‌ مساله مهم این است که اساتید دانشگاه به‌نوعی احساس بی‌احترامی به رای خود دارد و این موضوع را نوعی توهین به رای و نظر اساتید تلقی می‌کنند.”

این اقدام محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران با واکنش نخبگان و دانشجویان دانشگاه تهران روبه رو شد. کاربران فضای مجازی نیز در واکنش به این اقدام مستبدگونه به این انتصاب واکنش نشان دادند.

سعیدتوانا راد در صفحه مجازی خود به این انتصاب واکنش نشان داد و گفت: دکتر نیلی (رئیس دانشگاه تهران) شخصاً مبانی دموکراسی در علوم سیاسی و جامعه شناسی را متحول کرده است. دانشگاه تهران مصداق بارز یک #دانشگاه_جناحی تمام عیار است. با وجود رأی بیشتر دکتر احمد دوست محمدی در انتخاب مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای، باز هم الهه کولایی اصلاح طلب منصوب شد!

سیامک شادکام نیز با انتقاد از شیوع مدیرت اصلاحاتی نوشت: دانشگاه تهران دوتا مدیر گروه اومدن انتخاب کنن. یکی منطقه یکی هم سیاسی. سیاسی که اصلاح طلب بود بیشترین رای رو اورد و حکمش رو زدن؛ اما منطقه اصلاح طلب نبود بیشترین رای رو هم اورد و حکمش رو نزدن. به جاش #الهه_کولایی اومد

#دموکراسی #اصلاحطلب_نیستی

در میان افکار عمومی نقل می‌شود که جریان اصلاحات به‌ظاهر معتقد به این عبارت است “که زنده‌باد مخالف من”؛ و رئیس دانشگاه تهران نشان داد، مخالف من، هیچ محلی از اعراب ندارد و من برخلاف اکثریت، آنچه خود می‌پسندم را اجرا می کنم.

[۱] –http://ana.ir/news/۳۴۷۲۳۷

منبع : مشرق

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۸۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟

به گزارش همشهری آنلاین، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

او افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمرانی موجود است.

او افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران امتداد دارد که نیازمند مطالعات جدی است.

کد خبر 849383 برچسب‌ها منطقه ۳ ترافیک - شهری حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • منطقه ۱۷ تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟