Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در بسته اخبار خودرو امشب اخباری از جمله پاکترین خودرو دنیا در پلیس کانادا، رونمایی از مرسدس بنز AMG G63، 10 خودرو پاک دنیا و قیمت خودرو کیا در بازار می خوانیم.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،  در بسته اخبار خودرو امشب اخباری از جمله پاکترین خودرو دنیا در پلیس کانادا، رونمایی از مرسدس بنز AMG G63،  10 خودرو پاک دنیا و قیمت خودرو کیا در بازار می خوانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نسخه ویژه از مرسدس بنز AMG G63 معرفی شد

زومیت نوشت: نسخه ویژه از شاسی‌بلند مرسدس AMG G63 مدل ۲۰۱۹ با نام ادیشن یک، تا پایان سال جاری میلادی در بازار ایالات متحده آمریکا عرضه خواهد شد.

چند روز پیش مرسدس بنز خودروی شاسی‌بلند جعبه‌ای AMG G63 مدل ۲۰۱۹ را معرفی کرد و در حال حاضر یک نسخه ویژه از این خودروی آف‌رود کارآمد وجود دارد. همانند بسیاری از مدل‌های جدید خودروهای برند مرسدس بنز، نسخه محدود خودروی جدید کلاس G نیز با مجموعه‌ای از ترفندهای بصری در داخل و خارج معرفی می‌شود. همان‌طور که قبلا گفته شد، نسخه یک مرسدس AMG G63 تنها ۱۲ ماه پس از شروع تولید مدل اصلی عرضه می‌شود.

شاسی‌بلند مرسدس AMG G63 با ظاهر تقریبا سیاه همراه با چند طرح ظریف قرمز در سرپوش آینه‌های جانبی، رینگ‌های آلیاژی و کالیبرهای ترمز مزین به آرم مشکی AMG تولید می‌شود. نگاهی نزدیک به پروفیل جانبی خودرو نشان می‌دهد که یک برچسب تقریبا نامرئی خاکستری رنگ در پایین درب وجود دارد و شبیه به چیزی است که در دیگر خودروهای نسخه‌ یک مرسدس بنز دیده می‌شود.

غیر از این ترفندهای ظاهری کوچک، دقیقا همان خودروی شاسی‌بلند G63 است که همه آن را دوست دارند و با جلوپنجره مشبک پانامریکانا در جلو و خروجی اگزوز کناری کامل می‌شود. چراغ‌های راهنمای قدیمی خودرو به رنگ سیاه مزین شده‌اند تا تطابق بیش‌تری با رنگ سیاه بدنه شاسی‌بلند جعبه‌ای داشته باشند.

با قدم گذاشتن داخل کابین، طرح سیاه و قرمز در بیرون خودرو باز هم تکرار می‌شود و با رنگ‌های متضاد قابل‌ توجه در صندلی‌ها و نشانگر ساعت ۱۲ روی فرمان جلوه بی‌نظیری به فضای داخلی می‌دهد. روکش براق بورگاندی روی پنل درهای خودرو و همچنین بخش پایینی کنسول مرکزی و دستگیره نصب‌شده روی داشبورد سمت سرنشین جلو خودنمایی می‌کند. تودوزی قرمزرنگ برای صندلی‌ها، قسمت بالای درب و داشبورد بر این تغییرات تأثیر بیش‌تری می‌بخشد.

شاسی‌بلند G63 هیچ تغییری در بخش پیشرانه ندارد و از همان پیشرانه بی‌توربو ۴.۰ لیتری خورجینی هشت سیلندر با ۵۷۷ اسب بخار قدرت و ۸۵۰ نیوتن متر گشتاور استفاده می‌کند که قادر است سرعت خودرو را در ۴.۴ ثانیه از حالت سکون به ۹۶ کیلومتر بر ساعت برساند. بیشینه سرعت مرسدس AMG G63 همراه با پکیج AMG درایور به ۲۴۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

شاسی‌بلند مرسدس AMG G63 مدل ۲۰۱۹ اواخر اسفندماه در نمایشگاه خودروی ژنو به‌طور رسمی رونمایی می‌شود و تا اواخر سال میلادی جاری در بازار ایالات متحده آمریکا عرضه خواهد شد.

 

پاک ترین خودرو جهان به ناوگان پلیس کانادا پیوست

خودروبانک نوشت: خودروی شاسی بلند تمام الکتریکی "تسلا مدل X" به ناوگان پلیس کشور کانادا و شهر "انتاریو" ملحق شد، اما این خبر به ظاهر خوب می‌تواند بدترین خبر ممکن برای مالیات دهندگان کانادایی، بویژه شهروندان ساکن در شهر "انتاریو" باشد.

همانطور که احتمالا می‌دانید، خودروی تسلا مدل X با قیمت نسبتا بالایی در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد که در کشور کانادا، این اتومبیل با قیمت پایه 102 هزار و 300 دلار کانادا، یعنی چیزی حدود 81 هزار و 428 دلار تنها در مدل‌های پایه خود به فروش می‌رسد که بخش قابل توجهی از این هزینه توسط مالیات دهندگان کانادایی تامین شده و می‌تواند یک خبر نه چندان خوشحال کننده برای آنان باشد، با این حال خودروی شاسی بلند تسلا مدل X توسط برخی از پلیس‌های کانادا مورد استقبال قرار گرفته و اعلام کرده‌اند که بی صبرانه منتظر ورود این خودرو در جاده‌های کانادا هستند.

فارغ از این موضوع، پلیس‌های شهر "دنور" و یا شهر "لس آنجلس" در ایالات متحده آمریکا از خودرو شاسی بلند تسلا مدل X به عنوان یک خودروی عملیاتی استفاده می‌کنند که حالا نیروی پلیس شهر "انتاریو" هم چنین قصدی دارد، این درحالیست که برخی از کشورهای اروپایی همچون لوکزانبورگ از خودروهای الکتریکی برای گشت پلیسی استفاده می‌کنند. علاوه بر این، اسکاتلندیارد به عنوان مرکز پلیس شهر لندن در نظر دارد که حدود 250 دستگاه محصولات تسلا خریداری کرده و در ناوگان خود مورد استفاده قرار دهد.

جهت یادآوری، تسلا مدل X را می‌توان اولین شاسی بلند کاملا الکتریکی در جهان دانست که طراحی آشنای آن با چراغ‌های تمام LED ساده، ولی در عین حال پیشرفته و همچنین جلوپنجره‌‌ کوچک آن، هرکسی را به یاد دیگر مدل‌های این کمپانی بخصوص مدل S می‌اندازد. یکی از ویژگی‌های متمایز تسلا مدل X، درب فالکون یا همان درهای بال مانند آن است که دسترسی آسان‌تری را برای صندلی‌های ردیف دوم و سوم فراهم می‌کند که علاوه بر این موضوع، یک نمای فوق العاده را از تسلا مدل X به نمایش گذاشته و به زور هم که شده باشد، حس خودروهای اسپرت را به مخاطب تحمیل می‌کند. دیگر ویژگی مهم این خودرو نیز شیشه بزرگ جلوی کابین است که تا سقف‌ها کشیده شده و تبدیل به یک سقف پانورامیک برای تسلا مدل X شده‌اند.

برای به حرکت انداختن این شاسی بلند تمام الکتریکی همانطور که از نامش پیداست، از دو موتور الکتریکی بر روی هر دو محور جلو و عقب استفاده شده که با مجموع قدرتی 503 اسب بخاری برای هر دو موتور، می‌‌تواند شتاب این شاسی بلند را در 3.8 ثانیه پر کرده و به لطف باتری‌های پرقدرت تسلا، حداکثر 414 کیلومتر را در شرایط استاندارد تعریف شده بپیماید. البته این آمار مربوط به استفاده از هر دو موتور است، چون تنها در صورت استفاده از یک موتور از این دو، شتاب صفر تا صد آن به 4.8 ثانیه خواهد رسید که باز هم عدد قابل قبولی است و می تواند خودروهای سدان اسپرت مغرور را ساکت کند.

 

10 خودروی هیبریدی برتر سال 2018

نوداد نوشت: خودروهای هیبرید که به‌تازگی تنوع مدل‌های آن بیشتر شده است، انتخاب مناسبی برای طرفداران خودروهای کم‌مصرف هستند. با معرفی کم‌مصرف‌ترین خودروهای هیبریدی ۲۰۱۸، همراه زومیت باشید.

باتوجه به مشکلات آلایندگی، نگرانی‌های زیست‌محیطی و البته قیمت بالای سوخت، استفاده از خودروی هیبرید کم‌وبیش در کشورهای توسعه‌یافته مورد توجه است. به‌عنوان مثال سال گذشته در بازار آمریکا، ۳۶۴ هزار دستگاه خودروی هیبرید به فروش رفت که در مقایسه با سال ۲۰۱۶، افزایش ۴.۹ درصدی دارد. البته این رقم، هنوز بسیار ناچیز است و فقط حدود ۲ درصد سهم فروش بازار آمریکا را در بر می‌گیرد. فروش خودروهای هیبرید در بازار آمریکا، به‌شدت متأثر از قیمت سوخت است. در سال ۲۰۱۳ که قیمت میانگین هر گالن بنزین (۳.۸ لیتر)، ۳.۶۲ دلار بود و نسبت به سال ۲۰۱۷ مدل‌های هیبرید کمتری در نمایندگی‌ها وجود داشت، فروش خودروهای هیبرید به بالاترین رقم و ۴۹۵ هزار دستگاه رسید.

قیمت فعلی هر گالن بنزین در آمریکا، ۲.۵۹ دلار است که در مقایسه با ۳۰ روز پیش، ۹ سنت و نسبت به سال گذشته، ۳۲ سنت افزایش داشته است. قیمت بهترین بنزین آمریکا در کالیفرنیا در طول ۱۲ ماه با افزایش ۴۹ سنتی، به میانگین ۳.۲۹ دلار رسیده است. با بالا رفتن پلکانی قیمت بنزین در بیشتر کشورهای جهان و عرضه‌ی خودروهای هیبرید متنوع با مصرف سوخت کمتر از ۴.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، افزایش فروش این نوع خودروها دور از انتظار نیست. علاوه بر این معمولاً با خرید خودروی هیبرید، تخفیف‌های قابل توجه از دولت یا شرکت‌ها برای مالک منظور می‌شود.

همانند مطلبی که اخیراً در آن به بررسی کم‌مصرف‌ترین خودروهای تمام بنزینی پرداختیم، این‌ بار با مراجعه به داده‌های آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا (EPA)، کم‌مصرف‌ترین خودروهای هیبرید (غیر از پلاگین هیبرید) را معرفی می‌کنیم. کم‌مصرف‌ترین خودروی هیبریدی موجود در بازار آمریکا، هیوندای آیونیک (Ioniq) با مصرف شهر و بزرگراه به‌ترتیب، ۴.۱ و ۳.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است که هزینه‌ی بنزین آن در یک سال، حدود ۷۰۰ دلار خواهد بود. در واقع هیوندای آیونیک در برابر یک خودروی معمولی در طول ۵ سال، حدود ۴ هزار دلار صرفه‌جویی می‌کند.

 

در ادامه برترین خودروهای هیبریدی دنیا به همراه قیمت تمام‌شده‌ی تیپ استاندارد در بازار آمریکا، آورده شده است.

۱۰- لینکلن MKZ

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۶.۹ - ۵.۷ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۳۶ هزار و ۵۳۰ دلار

برخلاف خودروهای دیگر برندها، قیمت مدل بنزینی و هیبرید سدان لوکس لینکلن MKZ یکسان است. نسل دوم MKZ که در سال ۲۰۱۷ با عرضه‌ی فیس‌لیفت به‌روزرسانی شد، با داشتن کابین لوکس، جادار و راحت، طراحی و ظاهر مدرن و تجهیزات و گجت‌های فراوان، یک سدان تمام‌عیار آمریکایی است.

۹- فورد C-Max

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۶.۱ - ۵.۶ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۴ هزار و ۹۹۵ دلار

کامپکت چندمنظوره‌ی فورد C-Max همانند یک هاچ‌بک کاربردی است که مصرف سوخت مناسبی دارد؛ البته قیمت این مدل از خودروهای کم‌مصرف‌تر هم‌رده‌ مانند فورد فیوژن هیبرید، بالاتر است. نسل دوم این مدل از سال ۲۰۱۱ در بازار آمریکا عرضه می‌شود و بر اساس گزارشات موجود، تولید مدل هیبرید آن تا نیمه‌ی سال ۲۰۱۸ متوقف خواهد شد. تولید مدل پلاگین هیبرید موسوم به C-Max Energi سال گذشته به پایان رسید.

۸- کیا اوپتیما

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۶ - ۵.۱ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۶ هزار و ۸۹۰ دلار

سدان سایز متوسط کیا اوپتیما که نسل چهارم آن با طراحی و ظاهر زیبا و کابین جادار و راحت در سال ۲۰۱۶ عرضه شد، با کیفیت سواری مناسب ستایش بیشتر کارشناسان خودرو را به همراه دارد. البته اوپتیما در برابر مدل‌های دیگر هم‌رده، مصرف نسبتاً بالاتری دارد. مدل‌های بنزینی و پلاگین هیبرید اوپتیما نیز در دسترس هستند.

۷- فورد فیوژن

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۵.۷ - ۵.۴ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۶ هزار و ۱۷۰ دلار

سدان فورد فیوژن آمریکا که نسل دوم آن (مدل ۲۰۱۳) با عرضه‌ی مدل فیس‌لیفت در سال ۲۰۱۷ به‌روزرسانی شد، با داشتن کابین و پنل فرمان دیجیتال جذاب، یکی از بهترین خودروهای خانوادگی موجود است. مصرف فیوژن چندان کم نیست و درواقع جزو ۳ خودروی کم‌مصرف آمریکا قرار نمی‎گیرد؛ ولی کیفیت ساخت و ظاهر، انتخاب این مدل را ساده‌تر می‌کند. فورد فیوژن در مدل تمام‌برقی نیز عرضه می‌شود.

۶- تویوتا پریوس c

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۵.۴ – ۴.۹ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۱ هزار و ۵۲۵ دلار

هاچ‌بک کامپکت کوچک پریوس سی که در بازار ژاپن با نام Aqua عرضه می‌شود، کوچک‌ترین خودرو در سبد فعلی محصولات رنگارنگ و خواستنی تویوتا و ارزان‌ترین خودروی هیبرید این فهرست است. بر اساس گفته‌های کارشناسان EPA، با خرید پریوس سی به‌جای یاریس، در یک دوره‌ی ۵ ساله حدود ۲ هزار دلار در هزینه‌های سوخت صرفه‌جویی می‌شود. البته این هزینه به دلیل قیمت بالاتر پریوس سی از یاریس، در ابتدای خرید جبران می‌شود.

۵- شورولت مالیبو

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۴.۸ – ۵.۴ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۸ هزار و ۷۹۵ دلار

شورولت مالیبو (Malibu) که مدل بنزینی آن جزو سدان‌های معمولی بازار آمریکا حساب می‌شود، با داشتن مصرف سوخت پایین در مدل هیبرید، یکی از کم‌مصرف‌ترین سدان‌های آمریکا است. نسل نهم این سدان با داشتن طراحی زیبا و مدرن و تجهیزات و گجت‌های فراوان، انتخاب قابل قبولی است. البته باید در نظر داشت که رقیب ژاپنی مالیبو یعنی تویوتا کمری با قیمت مشابه، مصرف بسیار کمتری دارد.

۴- کیا نیرو

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۴.۸ – ۴.۵ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۴ هزار و ۲۸۰ دلار

کمترین مقدار مصرف سوخت در کراس‌اور کامپکت کوچک کیا نیرو (Niro) در تیپ FE یافت می‌شود. مدل پلاگین هیبرید کیا نیرو نیز در دسترس است که با استفاده از نیروی تمام‌برقی، تا ۴۲ کیلومتر مسافت طی می‌کند. این کراس‌اور در سال ۲۰۱۶ با طی کردن مسیر لس‌آنجلس به نیویورک با مصرف سوخت ۳ لیتر، به‌عنوان کم‌مصرف‌ترین خودروی هیبرید در کتاب رکوردهای جهانی گینس قرار گرفت.

۳- تویوتا کمری

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۴.۶ – ۴.۴ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۸ هزار و ۶۹۵ دلار

تیپ LE و پایه‌ی سدان پرطرفدار ژاپنی تویوتا کمری هیبرید که در سال ۲۰۱۸ به‌روزرسانی شد، با داشتن تمام ویژگی‌های مثبت سدان‌های سایز متوسط و مصرف سوخت تقریباً هم‌رده‌ی پریوس، یکی از ارزشمندترین خودروهای بازار جهانی است. تیپ‌های XLE و SE مصرف سوخت پایین‌تری (در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر و بزرگراه به ترتیب ۵.۳ و ۵ لیتر) دارند.

۲- تویوتا پریوس

 

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۴.۴ – ۴ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۴ هزار و ۳۷۰ دلار

نسل چهارم سدان سایز متوسط تویوتا پریوس هیبرید، جایگاه دیرینه‌ی خود به‌عنوان کم‌مصرف‌ترین خودرو را واگذار کرده است؛ ولی همچنان جزو سه خودروی کم‌مصرف بازار آمریکا در سال ۲۰۱۸ است. باتوجه به اینکه دیگر محصولات تویوتا طراحی‌های جدید دریافت کرده‌اند، مدل پریوس دیگر به‌عنوان خودروی آینده‌نگرانه‌ی محض این شرکت ژاپنی طبقه‌بندی نمی‌شود.

۱- هیوندای آیونیک

مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۴.۱ – ۳.۹ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۳ هزار و ۸۵ دلار

کامپکت هیوندای آیونیک با داشتن قیمت مناسب و مقام کم‌مصرف‌ترین خودروی هیبرید مدل ۲۰۱۸ بازار آمریکا، یکی از جذاب‌ترین خودروهای موجود است. بر اساس گفته‌ی کارشناسان EPA، هزینه‌ی تأمین سوخت یک سال هیوندای آیونیک برای طی کردن مسافتی حدود ۲۴ هزار کیلومتر، فقط ۷۰۰ دلار است. هیوندای آیونیک در مدل‌های پلاگین هیبرید و تمام برقی نیز عرضه می‌شود.

 

10 خودروی داخلی که ارزش خرید دارند

تجارت نیوز نوشت: با افزایش شدید قیمت خودروهای وارداتی، شرایط خوبی برای تولید محصولات مدرن خارجی توسط مونتاژکاران وطنی فراهم شده، اینجا ضمن رتبه‌بندی ارزش هر اتومبیل، ۱۰ پیشنهاد بکر داخلی را برای تان ردیف کرده‌ایم. به گزارش تجارت‌نیوز، نیت سیاستگذاران اقتصادی به ثمر نشست و با افزایش تعرفه واردات خودرو در کنار رشد قیمت دلار، عملا پوشش

با افزایش شدید قیمت خودروهای وارداتی، شرایط خوبی برای تولید محصولات مدرن خارجی توسط مونتاژکاران وطنی فراهم شده، اینجا ضمن رتبه‌بندی ارزش هر اتومبیل، ۱۰ پیشنهاد بکر داخلی را برای تان ردیف کرده‌ایم.

نیت سیاستگذاران اقتصادی به ثمر نشست و با افزایش تعرفه واردات خودرو در کنار رشد قیمت دلار، عملا پوشش خوبی جهت ورود خودروسازان خارجی و سازندگی وطنی جهت مونتاژ خودروهای مدرن خارجی فراهم شد.

با این که آشوب، تلاطم و نوسانات قیمتی- قانونی در بازار خودروی ایران می‌تواند ضربات جبران ناپذیری را به پیکره اقتصاد وارد کند اما نمی‌توان به هیچ وجه منکر منافعی شد که از قِبَل مجموعه سیاست‌های اعمال شده عاید صنایع داخلی می‌شود.

در واقع با این ترفند علاوه بر این که بخش عظیمی از گردش مالی بخش واردات به سمت صنایع داخلی چرخید، دست صنعتگران داخلی برای ارائه گزینه‌های جذاب و ورود به رنج قیمتی ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان باز شد.

در عین حال این رویه زمینه خوبی برای خروج خودروهای قدیمی و جایگزین نمودن محصولات مدرن ایجاد کرده، به‌طوری که در یک افق سه ساله می‌توان انتظار داشت ماهیت کلی تولیدات صنعت خودروی ایران تغییر کرده و با خروج نمونه‌های قدیمی مثل پراید، پژوه ۴۰۵، پژو پارس و سمند از خط تولید، شاهد افزایش واقعی سطح کیفیت خودروهای تولید داخل باشیم.

۱۰ خودرویی که اینجا ردیف کرده‌ایم از محصولاتی هستند که در مقطع فعلی بین انبوهی از خودروهای بازار به کیفیت شهره‌اند ضمن اینکه تکنولوژی بالاتری در تولید آنها به کار رفته، ایمنی بهتری برای سرنشینان به ارمغان می‌آورند و سواری با آنها نسبتا راحت است.

سعی کرده‌ایم با نمره‌دهی به این محصولات در پنج بخش مختلف اعم از ایمنی، امکانات و تجهیزات، طراحی داخلی و خارجی، کیفیت سواری و دوام و کارایی و قیمت، زمینه شناخت دقیق و بهتر و بیشتر خوانندگان را از ۱۰ اتومبیل کیفی بازار ایران فراهم آورد.

ضمنا نمرات درون پرانتز نمره هر بخش از مجموع پنج نمره بوده که در نهایت، نمره مجموع را رقم میزند.

هیوندای آی ۱۰

کلاس: مینی هاچ بک

قیمت بازار: ۷۲ میلیون تومان

نمره مجموع: ۴٫۱ از ۵

مناسب کیست: آنها که هر روز در شهر رانندگی می‌کنند.

با داشتن ۴ ستاره از ۵ ستاره در تست تصادف موسسه اروپایی انکپ، نمونه وطنی نه شش ایربگ که تنها دو ایربگ دارد که حتما ایمنی کمتری عاید سرنشینانش می‌کند (۳٫۶). طراحی داخلی و خارجی هم چشم‌نواز و ارگونومیک است.

ساخت می‌توانست بهتر از این باشد (۴٫۳). امکانات خودرو واقعا کم است (۳٫۵). ضمن این که موتور و جعبه دنده چهارسرعته در کنار تعلیقی نرم سواری خوبی عاید شما می‌کنند (۴٫۵). آی ۱۰ با مصرف ۵٫۵ لیتر سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر، محصولی اقتصادی و کارا است که در ترافیک شهری ارزش واقعی خود را نشان می‌دهد گرچه قیمت خودرو اندکی بالاست (۴٫۶).

رنو ساندرو استپ‌وی

کلاس: هاچ بک کراس

قیمت بازار: ۶۳ میلیون تومان

نمره مجموع: ۴ از ۵

مناسب کیست: عاشقان محافظه کار کراس اوور.

وضعیت ایمنی خودرو متوسط است و استپ‌وی ۲۰۰۸ تنها سه ستاره از یوروانکپ دریافت کرده (۳٫۲) طراحی داخلی خودرو کاملا کاربردی و البته به شدت اقتصادی است.

اگرچه ظاهر بیرونی خودرو برای خریداران دلچسب به نظر می‌رسد (۴) امکانات خودرو هم در حدی کاملا معمولی و اقتصادی است (۳٫۵) البته دوام، کیفیت ساخت و سواری استپ‌وی واقعا ستودنی است (۴٫۶) ضمن این که مصرف سوخت و قیمت محصول اقتصادی رنو واقعا شایسته تحسین است (۴٫۸).

هیوندای آی ۲۰

کلاس: هاچ بک کوچک شهری

قیمت بازار: ۹۷ میلیون تومان

نمره مجموع: ۴٫۲ از ۵

مناسب کیست: عاشقان هاچ بک قدر آی ۲۰ را می‌دانند.

 

مثل آی ۱۰ از یورانکپ ۴ ستاره از ۵ ستاره کامل را دریافت کرده ولی نمونه وطنی چون دوایربگه است، قطعا نمره کمتری در بخش ایمنی می‌گیرد (۳٫۹). طراحی بدنه آی ۲۰ مدرن و شکیل و اتاق این خودرو فرمی جذاب دارد (۴٫۷).

عیب عمده آی ۲۰ امکانات ناکاملش است. گرچه کیفیت سواری این خودرو بسیار بالا بوده و آشکارا بالاتر از استانداردهای داخلی صنعت خودرو ماست (۴٫۷). آی ۲۰ البته قیمت بالایی داشته و مصرف سوخت و استهلاکش هم همپای محصولات این رده از بازار است (۴٫۱).

دنا پلاس توربو

کلاس: سدان اقتصادی متوسط

قیمت بازار: ۵۶ میلیون تومان

نمره مجموع: ۴٫۱ از ۵

مناسب کیست: عاشقان سرعت

در آلمان و کره تست شده و با چهار کیسه هوای ایمنی وضعیت بهتری نسبت به خودروهای چینی و فرانسوی همرده دارد. ضمنا طراحی بدنه پلاس توربو بهبود یافته و اتاق خودرو هم فرم مدرنی دارد و حتی می‌توان آن را زیبا دانست (۴٫۱) امکانات دنا پلاس توربو با این قیمت تقریبا بالاتر از استانداردهای این کلاس است (۴٫۳).

کیفیت ساخت این خودروی ارانی لازم است ارتقا یافته و مونتاژ هم با دقت بالاتری انجام شود تا سواری خودرو مثل هندلینگش به سطحی بالاتر برسد (۳٫۹).

پرچمدار محصولات وطنی ایران خودرو مصرف سوخت مناسبی داشته ولی لازم است با افزایش کیفیت ساخت برای تحقق اهداف صادراتی، به یک محصول بین‌المللی تبدیل شود.

چانگان سی اس ۳۵ دستی

کلاس: مینی کراس اوور شهری

قیمت بازار: ۶۰ میلیون

نمره مجموع: ۳٫۹ از ۵

مناسب کیست: هر کس که پول ندارد ولی شاسی بلند دوست دارد.

 

در تست تصادف موسسه چینی انکپ ۴ ستاره کسب کرده ضمن این که داشتن چهار ایربگ در این خودرو یک نقطه مثبت است(۴).

در کنار این، طراحی خودرو استاندارد و بالاتر و بهتر از سایر خودروهای چینی موجود در بازار است (۴) ایراد اساسی سی اس ۳۵ خلا امکانات جدید مثل کروز کنترل است (۳٫۵).

سواری سی اسی ۳۵ هم گرچه به پای استانداردهای اروپایی نمی‌رسد اما بهتر از متوسط است و ایراد چندانی ندارد (۳٫۸) ضمن این که مصرف سوخت خودرو خوب، کیفیت ساخت بهتر از استانداردهای چینی و دوام خودرو به نسبت قیمت مناسب است (۴٫۱).

پژو ۲۰۰۸

کلاس: کراس اوور کامپکت

قیمت بازار: ۱۲۵ میلیون تومان

نمره مجموع: ۴٫۶ از ۵

مناسب کیست: همه!

یک محصول ایده آل بین المللی که سطح ایمنی اش با ۵ ستاره کامل از یوروانکپ و تجهیزات ایمنی کامل در ایران شایسته تحسین است (۴٫۸).

طراحی خودرو با آخرین زبان طراحی پژو هماهنگ بوده به طوری که ۲۰۰۸ در بیرون اسپورت و در اتاق منظم و ارگونومیک است (۴٫۵).

امکانات این کراس اوور کامپکت هم گرچه ایده‌آل نیست ولی کافی و مناسب است (۴٫۲).

کیفیت ساخت، هندلینگ و سواری خودرو در حد بهترین است (۴٫۸) ضمن این که قیمت خودرو، مصرفش و ماندگاری اش نیز به نسبت رقبای خود در حدی عالی ارزیابی می‌شود (۴٫۶).

کیا سراتو آپشنال فول

کلاس: سدان کوچک شهری

قیمت بازار: ۱۰۵ میلیون

نمره مجموع: ۴٫۴۵ از ۵

مناسب کیست: دوستداران خودروهای کره‌ای

ایمنی خودرو با ۵ ستاره کامل یورو انکپ عالی است (۴٫۸). طراحی خودرو گرچه اندکی در داخل و خارج اتاق قدیمی شده ولی همچنان منظم و ساده و چشم‌نواز به نظر می‌رسد (۴٫۱).

امکانات خودرو البته در سطحی عالی است (۴٫۷). ضمن این که کیفیت سراتو ۲ لیتری آپشنال ساخت خوب، سطح سواری متناسب و دوام به میزان بالایی ارزیابی می‌شود (۴٫۴).

در نهایت اینکه مصرف سوخت این کره‌ای جذاب با نرخ ۸ لیتر متوسط بوده ولی استهلاک خودرو پایین و مناسب است (۴٫۲).

مزدا ۳ فول تیپ ۴

کلاس: سدان کوچک اسپورت

قیمت بازار: ۱۳۵ میلیون تومان

نمره مجموع: ۴٫۶

مناسب کیست: عاشقان تویوتا کورولا!

محصولی است ایمن و مستحکم (۴٫۷) با سطح طراحی بسیار عالی در بدنه و داشبورد که هنوز هم زیبا، موزون و باوقار است (۵) امکاناتش گرچه مناسب بود ولی کافی نیست و یک نکته منفی در پرونده سدان اسپورتی مزدا است (۴) کیفیت ساختش بسیار عالی، سواری اش نرم و روان و لذت رانندگی اش ستودنی است (۴٫۷).

استهلاک این ژاپنی محبوب پایین بوده ضمن این که مصرف سوختش در حدی متوسط است (۴٫۵). البته که نباید فراموش کرد اتاق این خودرو مربوط به سال ۲۰۱۲ است اما خب به نظر ما مزدا ۳ هنوز هم ظاهر بهتری نسبت به کیا سراتو ۲۰۱۸ دارد.

چری تیگو ۷

کلاس: کراس اوور کوچک شهری

قیمت بازار: ۱۴۰ میلیون تومان

نمره مجموع: ۴٫۳

مناسب کیست: دلبستگان به هیوندای توسان!

ایمنی خودرو با بسته کامل چری و مهندسی خوب این شرکت در سطحی قابل قبول است (۴٫۲) طراحی بدنه و اتاق تیگو ۷ را باید بهترین در بین همنوعان چینی‌اش دانست (۴٫۴) سطح امکاناتش هم مناسب و متعادل است (۴٫۵) در ضمن کیفیت ساختش خوب، سواری اش پایدار و هماهنگی مجموعه برای یک چینی جوان قابل تحسین است (۴٫۵) هنوز چری درباره کیفیت ساخت این خودرو به واسطه جوانی‌اش مخابره نشده! اما مصرف سوخت مناسب و قیمتش اندکی گران است (۴٫۲).

سوزوکی گرند ویتارا

کلاس: اس یووی آفرودر کوچک

قیمت بازار: ۱۵۳ میلیون تومان

نمره مجموع: ۴٫۴

مناسب کیست: خریداران بی پول پرادو

ایمنی این ژاپنی کهنسال همپای استانداردها جهانی است (۴٫۵) هر چند اتاقش دیگر قدیمی شده طراحی بدنه‌اش هنوز هم دلچسب و زیبا است (۴٫۴) امکانات این خودرو در نمونه کلاس ۱۰ اتومات نیوفیس خوب و مناسب است گرچه با هم رده‌های کره ای گران قیمتش فاصله زیادی دارد (۴٫۴) هر کس که ویتارا ۲ دیفرانسیل را خریده از توان آفرود، کشش موتور و کیفیت ساخت خوب خودرو ستایش کرده گرچه بعضا ایرادات کیفی هم در این خودرو دیده می‌شود (۴٫۴). مصرف سوخت این ژاپنی نسبتا سنگین بالا بوده در عین حال نشانه‌هایی چند از دوام ماندگاری خوب گرند ویتارا در بازار وجود دارد (۴٫۵).

 

 

قیمت خودرو کیا در بازار

میزان نوشت: برای خرید خودرو کیا در بازار باید حداقل 81 میلیون تومان هزینه کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۵۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور

تین نیوز

طبق آمار رسمی گفته می شود حدود ۳۵ میلیون دستگاه خودرو در حال تردد در کشور وجود دارد که از این تعداد بیش  از ۱۳ میلیون خودرو فرسوده  به شمار می آیند. مصرف بنزین در خودروهای داخلی ۲ تا ۳ برابر استاندارد جهانی است و اگر این خودروها استاندارد بودند، کشور می توانست روزانه ۵۰ میلیون لیتر بنزین صادر کند که درآمد حاصل از آن معادل ۴ ماه درآمد صادرات نفت کشور است.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، علی دماوندی کناری، پژوهشگر در یادداشتی نوشت: افزایش ۷ میلیون لیتری میانگین مصرف روزانه بنزین در نوروز ۱۴۰۳، این تیتر رسانه  ها در  فروردین ۱۴۰۳  به نقل وزارت نفت است. به گزارش این وزارت خانه، میانگین توزیع روزانه بنزین کشور در نوروز ۱۴۰۳ حدود ۱۲۰ میلیون لیتر بوده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به طور میانگین حدود ۷ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است. این روند مصرف صعودی  بنزین چند سالی است که  خود را آمار نشان می دهد. نکته قابل توجه آنکه در سال ۱۳۹۰ میزان مصرف روزانه بنزین بین ۵۷ تا ۵۹ میلیون لیتر در روز بود،  یعنی در ۱۲ سال مصرف این سوخت بیش از ۲ برابر شده است.

اخیرا مرکز پژوهش های مجلس از کسری روزانه ۱۰ میلیون لیتری بنزین خبر داد. بر همین اساس ایران سال آینده ناچار به واردات بنزین و گازوئیل به میزان ۵ میلیارد دلار است و به گفته عضو کمیسیون انرژی مجلس در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به عنوان پیش فرض در نظر گرفته شده است که نشان از تعمیق بحران و تشدید ناترازی بنزین دارد. این ناترازی در حالی است که در سال ۱۳۹۹ ایران صادر کننده ۳ میلیارد دلار بنزین به کشور های منطقه بوده است.

مشابه این اخبار، تقریبا روزی نیست که مطلبی در خصوص ناترازی بنزین، گاز، آب و برق در کشور سخنی گفته نشود. بزرگترین چالش کشور مصرف بی رویه انرژی است، چیزی که قرار بود به عنوان یک مزیت برای رشد اقتصادی کشور باشد، هم اکنون به یک تهدید برای اقتصاد کشور تبدیل شده است و اگر هر چه زودتر در مورد آن تصمیم گیری نشود، منجر به یکسری اقدامات پرهزینه در آینده می شود.

اما برای حل مسئله ناترازی بنزین ابتدا باید مشخص کرد، ریشه های مشکل کجاست و ناظر به آنها راهکار ارائه داد. کارشناسان حوزه انرژی دلایل زیادی را برای این ناترازی برشمردند که مهمترین آن به عدم مدیریت مصرف، تولید خودروهای بی کیفیت، شمار پرتعداد خودروهای فرسوده، عدم توجه کافی به حمل ونقل عمومی و توقف روند توسعه سوخت های جایگزین مربوط می شود.

طبق آمار رسمی گفته می شود حدود ۳۵ میلیون دستگاه خودرو در حال تردد  در کشور  وجود دارد که از این تعداد بیش  از ۱۳ میلیون خودرو فرسوده  به شمار می آیند. مصرف بنزین در خودروهای داخلی ۲ تا ۳ برابر استاندارد جهانی است و اگر این خودروها استاندارد بودند، کشور می توانست روزانه ۵۰ میلیون لیتر بنزین صادر کند که درآمد حاصل از آن معادل ۴ ماه درآمد صادرات نفت کشور است.

از سوی دیگر علاوه بر مصرف خودروهای جدید، به دلیل عدم اسقاط خودروهای فرسوده، افزایش مصرف بنزین روز به روز بیشتر می شود. مصرف بنزین و گازوئیل خودروهای فرسوده ۲ برابر خودروهای جدید است و کارشناسان میزان هدر رفت سوخت خودروهای فرسوده را سالانه ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد می کنند. انجمن اسقاط خودروهای فرسوده در گزارشی تاکید کرده با خارج شدن خودروهای فرسوده از مدار فعالیت، ۳۳ میلیون لیتر در مصرف سوخت صرفه جویی می شود.

کاهش نسبی قیمت بنزین با توجه به کاهش پی در پی ارزش پول ملی، باعث توقف  روند توسعه سوخت های جایگزین شده است . طبق آمار شرکت ملی فرآورده های نفتی  از سال ۹۲ تاکنون رشد مصرف سی ان جی و رشد تعداد جایگاه های این سوخت پاک متوقف شده و سهم این سوخت جایگزین بنزین در سبد سوخت کمتر و کمتر شده است. در صورتی که سوخت مصرفی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه از بنزین به سی ان جی تغییر یابد ، پیش بینی می شود جایگزین  حدود ۲۰ میلیون لیتر  بنزین در روز شود که صرفه سالیانه حدود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری را به همراه دارد.

همانگونه وزیر صمت گفته کشور در تله سوخت گرفتار شده و راه حل افزایش تدریجی قیمت بنزین هم به دلایل مختلف، دیگر عملی نیست. به باور بسیاری از کارشناسان، ناترازی بنزین یک راه حل ندارد و باید مجموعه ای از راهکارها را در پیش گرفت و اگر در این زمینه برنامه و اهتمام  وجود نداشته باشد، هر سال بر شدت موضوع و میزان ارزی که برای واردات نیاز هست، افزوده می شود.

در مجموع راهکارها و رویکردهای متعدد قیمتی و غیرقیمتی برای حل ناترازی بنزین و بازگشت ایران به باشگاه صادرکنندگان بنزین وجود دارد که از جمله آنها می توان به اصلاح صنعت خودروسازی، ارتقای تکنولوژی خودروهای داخلی، جایگزینی خودروهای فرسوده و موتورسیکلت های پرمصرف، متنوع کردن سبد سوخت و توسعه سوخت های جایگزین، توسعه حمل و نقل عمومی، گسترش استفاده از خودروها و موتورسیکلت های برقی اشاره کرد.

به هر روی موضوع ناترازی بنزین در ایران نیازمند راه حل های جامع و سیاست گذاری صحیح در دو سطح عرضه و تقاضا و به صورت توامان و ترکیبی است. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • مرسدس جی کلاس برقی رونمایی شد؛ شاسی‌بلند چهار موتوره با گشتاور شگفت‌انگیز (+عکس)
  • خودروی سفارشی محمدرضاشاه پهلوی هم برقی شد! /عکس
  • قیمت خودرو‌های ایرانی در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • خودروی هیبریدی پرسرعت مرسدس رونمایی شد
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت +جدول