Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: در حال حاضر، تحجر نقشه استکبار جهانی در مقابله با اسلام است. ۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۳ استانها خراسان رضوی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس،آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در چهارمین همایش تحجر و اسلام آمریکایی اظهار داشت: مسئله تحجر، ابزار قطعی دشمن در مسئله تئوری استعمار و سلطه بر جهان اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئله مدرنیته به‌عنوان جریانی فرهنگی فکری به‌وجود آمده است که تامین‌کننده تمام نظام‌های اقتصادی و اجتماعی در زندگی‌های دنیای غرب به‌عنوان مولد تمدن غرب به تمام معنا بود.

وی با اشاره این‌که مسئله مدرنیته به‌عنوان امکان قوی برای سلطه بر کل کره زمین و کشورهای جهان سوم انتخاب شد، عنوان کرد: دنیای غرب از روزی که در عرصه علمی و فناوری درصدد دستیابی به کلان‌ترین ثروت‌های دنیا قرار گرفت؛ راه سلطه بر منابع مالی و منابع انسانی همه کشورها را در پیش گرفت و به‌منظور تامین این سلطه و اجرای استعمار قوی، در کشورهای جهان سوم از ابزاری به نام مدرنیزاسیون بهره برد.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: استوانه اصلی جهانی‌سازی غرب و سلطه بر تمام جهان، مسئله مدرنیزاسیون بود که آن را دنیای غرب، آگاهانه برای تثبیت سلطه خود بر تمام کشورها انتخاب کرد.

وی با بیان این که غرب با ترویج اصول مدرنیسم در جهت مدرنیزاسیون‌کردن جهان قدم به قدم از دو قرن و نیم گذشته پیشرفت کرد و توانست در همه جا اجرا کند، عنوان کرد: اصول مدرنیزاسیون در این کشورها مورد پذیرش قرار گرفت و غرب موفق شد استعمار خود را در حوزه‌های نظامی، سیاسی و حتی فرهنگی اعمال کند. غرب به وسیله مدرنیته، سلطه استعماری خود را در جهان قطعی کرد و جهانی‌سازی فراگیر همه جانبه‌ای را برای خود به وجود آورد.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: نتها مانعی که در برابر توسعه و گسترش مدرنیزاسیون وجود داشت، فرهنگ بومی کشورها بود که به عنوان سنگلاخی در برابر رشد و تثیبت مدرنیزاسیون شناخته شد.

وی با بیان این که مدرنیته برای دنیای غرب قابل توجه بود تا جایی که فرهنگ بومی در جوامع به‌عنوان رقیب آن‌ها مطرح شد و در مقام براندازی این مانع برآمدند اظهار داشت: بنابراین نخستین نقطه مبارزه خود را به اصول فرهنگ دینی آن کشور ایجاد کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی ورود این ابزار استعماری را به دنیای اسلام با شکست مدرنیته همراه دانست و تصریح کرد: هنگامی که مدرنیته برای استعمار به دنیای اسلام ناب وارد شد در مقابله با مفاهیم اسلام احساس کرد که مدرنیزاسیون در برابر اسلام با شکست مواجه می‌شود. غرب احساس کرد که ناسیونالیسم و اومانیسم نمی‌تواند نفوذ دینی و مذهبی را در آن جوامع بیرون ببرد و مدرنیته را حاکم کند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌رضوی بیان کرد: زمانی که غرب نتوانست اسلام را که در دل و قلب و ایمان مردم جاری است را از بین ببرد درصدد برآمد دین را ناکارآمد جلوه دهد و از کارآمدی آن بکاهد.

وی با بیان این که غرب در نظر دارد پویایی اسلام را به عنوان آخرین دین الهی ناکارآمد جلوه دهد تصریح کرد: یکی از راه‌هایی که غرب برای جلوگیری از پویایی دین استفاده کرد بهره‌مندی از تحجر بود.

آیت‌الله علم‌الهدی دومین راهکار برای جلوگیری از پویایی دین اسلام را این گونه شرح داد و گفت: وابستگی به یک اصول و عدم برداشت جدید از زندگی روزمره از دیگر راهکارهایی است که دنیای غرب بر ضد اسلام ناب به‌کار گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی تنها راه کناره‌گیری اسلام از نظر غرب را سلفی‌گری خواند و ادامه داد: غرب مدنظر قرار دارد تا اسلام را در همان 1400 سال گذشته نگاه دارد و این درحالی است که اسلام و مذهب شیعه دینی پویا و به‌روز است. عنصر زمان و مکان در اجتهاد دخیل است و این به معنای آن است که باید اسلام مطابق با جریانات به روز شود.

وی بر آموزه‌های دینی مخالفت با تحجر تاکید کرد و گفت: تحجر نقشه استکبار جهانی در مقابله با اسلام است و متاسفانه نفوذ تحجر در حوزه از هر خطر دیگری بیشتر است که باید در مقابل آن آگاه باشیم و مقابله کنیم.

انتهای پیام/ ز

R41347/P41362/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۹۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • رئیس دیوان عالی کشور گفت: فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • فضای مجازی بستر مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود