Web Analytics Made Easy - Statcounter

«احمدی‌نژاد پایگاه اجتماعی‌اش در میان کارگران محافظه‌کار و فقرای روستایی بود. منتقدان می‌گویند که حملات لفظی اخیر او پس از سال‌ها سکوت نسبی‌اش، می‌تواند تلاشی برای راه‌اندازی پروژه‌ای به منظور بازپس‌گیری قدرت سیاسی باشد.» آفتاب‌‌نیوز : سرویس سیاسی- رسانه‌های بین‌المللی نسبت به نامه اخیر محمود احمدی‌نژاد خطاب به رهبر انقلاب تحلیل‌هایی را منتشر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ سایت تحلیلی «میدل ایست ای»‌ با اشاره به نامه اخیر احمدی‌نژاد به رهبری می‌نویسد: «او خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام در کشور شده است. او در نامه‌ای «بی‌سابقه» و «انتقادی» خواستار اصلاحات اساسی در حکومت شد. در سال ۲۰۰۹ میلادی احمدی‌نژاد مورد حمایت بخش مهمی از اصولگرایان قرار داشت. حتی در برخورد با معترضان به نتایج انتخابات در آن زمان نیز آنان با او همراه شدند. با این حال، در سال ۲۰۱۱ میلادی شکاف میان آنان با او و شکاف میان مقام‌های ارشد نظام با احمدی‌نژاد تعمیق یافت.»

«میدل ایست ای» می‌نویسد: «احمدی‌نژاد رقیبی سرسخت و یک سیاستمدار پوپولیست است. در سال ۲۰۱۳ میلادی به دلیل محدودیت قانونی او نمی‌توانست بار دیگر نامزد انتخابات شود چرا که یک رییس جمهوری حداکثر تا دو دوره متوالی می تواند در قدرت باقی بماند. روحانی عملگرا پس از او به قدرت رسید.» 
این سایت تحلیلی در ادامه می‌نویسد: «علیرغم ٖآن که روحانی خواستار آزادسازی اقتصاد و جامعه بود و از لزوم عدم دخالت نهادهای خاص نظامی در انتخابات سخن می‌گفت با این حال، با رهبری تعامل داشت و به حیطه اختیارات ایشان وارد نشد این در حالیست که احمدی‌نژاد در مسیری عکس آن حرکت کرده و در نامه‌ای سرگشاده خواستار برگزاری انتخاباتی فوری و آزاد برای ریاست جمهوری و مجلس و البته بدون مهندسی از سوی شورای نگهبان و مداخله نهادهای نظامی و امنیتی شده است. او در نامه نوشته مردم حق انتخاب ندارند. او خواستار اصلاحات اساسی در نظام شده است.»
فرصت‌طلبی احمدی‌نژاد
خبرگزاری «رویترز» نیز با انتشار گزارشی تحلیلی در این‌باره می‌نویسد: «ناآرامی‌ها در ماه دسامبر گذشته اولین اعتراض پس از اعتراضات سال ۲۰۰۹ میلادی بود. اعتراض اخیر در ابتدا در مورد مشکلات اقتصادی بود اما معترضان به زودی بر فقدان آزادی سیاسی نیز تاکید کردند و علیه مسئولان شعارهایی را سر دادند. احمدی‌نژاد نیز در نامه اخیر خود خواستار آزادی زندانیان سیاسی و برکناری آیت‌الله املی لاریجانی از مقام ریاست قوه قضاییه شده است.» 
رویترز در ادامه می‌نویسد: «احمدی‌نژاد پایگاه اجتماعی‌اش در میان کارگران محافظه‌کار و فقرای روستایی بود. منتقدان می‌گویند که حملات لفظی اخیر او پس از سال‌ها سکوت نسبی‌اش، می‌تواند تلاشی برای راه‌اندازی پروژه‌ای به منظور بازپس‌گیری قدرت سیاسی باشد.»

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۷۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان

به گزارش قدس آنلاین،‌ سازمان نویسندگان که در زمینه حمایت از آزادی بیان فعالیت دارد، اعلام کرد که از میان ۶۱ نویسنده و مترجم نامزد دریافت جایزه انجمن قلم آمریکا (PEN)، تعداد ۲۸ نویسنده تصمیم گرفتند کتاب‌های خود را از این رویداد خارج کنند و این تصمیم پس از آن صورت گرفت که نویسندگان مشهور در یک سری نامه‌های سرگشاده از انجمن قلم آمریکا به دلیل حمایت نکردن از نویسندگان فلسطینی انتقاد کردند.

مراسم اهدای جوایز قرار بود در ۲۹ آوریل در تاون هال شهر نیویورک برگزار شود، اما اکنون لغو شده است.

این جمع از نویسندگان با امضای نامه‌ای خواستار استعفای فوری مدیرعامل این سازمان، مدیر آن و تمام اعضای کمیته اجرایی آن شدند و بر «تضاد فاحش» بین موضع انجمن قلم آمریکا و سایر مراکز قلم در سراسر جهان تاکید کرد. در بخشی از این نامه آمده بود که انجمن قلم انگلیس، همراه با قلم ایرلند و قلم ولز، به صراحت از موضع غیرانتقادی دولت بریتانیا در قبال اسرائیل انتقاد کرده‌اند، خواستار تحقیقات در مورد فروش تسلیحات به اسرائیل شده‌اند و خواستار اعمال فشار سیاسی به اسرائیل برای تبعیت از قوانین بین‌المللی شده‌اند. در مقابل، انجمن قلم آمریکا هیچ انتقادی به همدستی آمریکا در بمباران غزه نداشته است.

به گزارش ایندیپندنت، در این نامه همچنین آمده بود که انجمن قلم آمریکا به تعهد اعلام‌شده سازمان به صلح و برابری برای همه، و آزادی و امنیت برای نویسندگان در همه جا خیانت کرده است.

پیش‌تر نیز در ماه فوریه بیش از ۵۰۰ نویسنده با امضای نامه‌ای سرگشاه نسبت به رویکرد منفعل و سکوت انجمن قلم آمریکا (PEN) نسبت به کشتار روزنامه‌نگاران، نویسندگان و شاعران فلسطینی توسط رژیم اسرائیل انتقاد کرده بودند. در این نامه سرگشاده نویسندگان و متخصصان ادبی از جمله «روکسان گی»، «مازا منگیست» و «نانا کوامه آجی-برنیاه» به انجمن قلم آمریکا (PEN) از این سازمان خواسته بودند تا موضع محکم‌تری در قبال جنگ اسرائیل در غزه اتخاذ کند.

البته انجمن قلم آمریکا به این انتقادها پاسخ داد و با استناد به اینکه آنها «در کنار نویسندگان غزه ایستاده‌اند» خواستار آتش‌بس فوری شد و بر گسترش حمایت خود از نویسندگان فلسطینی از طریق صندوق اضطراری خود تأکید کرد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) برگزاری نماز جماعت پشت سر محمود احمدی‌نژاد!
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • قانون امباپه چیست: خوش‌خدمتی یا فرصت‌طلبی!‏
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • محمود احمدی نژاد و مادر هوگو چاوز سوژه شدند
  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • چرا دوباره مادر چاوز؟
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان