Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@23:47:28 GMT

جبران زیان مترو پایتخت با افزایش قیمت بلیت

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۴۳۸۶۰۱

جبران زیان مترو پایتخت با افزایش قیمت بلیت

نرخ بلیت مترو برای سال 97 دیروز روی میز اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت اما قبل از تصویب نهایی، ناتمام ماند. برخی شورایی‌ها پیشنهاد افزایش 150 درصدی نرخ بلیت مترو را ارائه کردند که البته با مخالفت برخی دیگر مواجه شد.

ایران آنلاین / کمیسیون حمل و نقل شورای شهر در پاسخ به لایحه شهرداری تهران برای تعیین قیمت مترو، بلیت تک سفره داخل شهری را از 800 تومان به 1000 تومان، بلیت تک سفره از حومه به تهران را 2000 تومان و بلیت تک سفره فرودگاه امام خمینی را 10 هزار تومان افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرخ‌ها البته پیشنهادی است و باید در صحن علنی به‌تصویب اعضای شورا برسد.
محمد علیخانی در جلسه دیروز با بیان اینکه این افزایش‌ها حداقلی است و می‌تواند بخشی از زیان مترو یعنی حدود 12 میلیارد تومان را جبران کند، گفت: متروی تهران ماهانه 40 میلیون مسافر دارد که درآمد کل مترو از محل فروش بلیت به مسافران 20 میلیارد تومان است. این در حالی است که هزینه‌های مترو به شکل ماهانه 80 تا 90 میلیارد تومان است. به این ترتیب مترو ماهانه 60 میلیارد تومان زیان می‌دهد.
وی ادامه داد: شرکت مترو می‌تواند به‌منظور افزایش جاذبه سفر و تشویق شهروندان به استفاده از مترو خدمات خود را به استفاده از کارت بلیت‌های مبلغ دار در ساعات غیرپیک روزهای آتی با تخفیف 15 درصدی و در روزهای تعطیل با تخفیف 30 درصدی نسبت به قیمت مصوب ارائه کند. البته این تبصره به استثنای مسافران فرودگاه امام خمینی(ره) خواهد بود. وی در تشریح ساعات غیر پیک گفت: در روزهای شنبه تا پنجشنبه غیرتعطیل ساعات غیرپیک از شروع بهره‌ برداری تا ساعت 7 صبح از ساعت 10 تا 16 و از ساعت 19 تا پایان بهره‌برداری تعیین شده است.
احمد مسجد جامعی، اما به‌عنوان مخالف گفت: با این لایحه بلیت تک‌سفره از حومه به تهران حدود 150 درصد افزایش پیدا می‌کند که این از لایحه ارسالی شهرداری تهران نیز بیشتر است. باید تورم را در نظر بگیریم. درست است که مترو ظرف سال‌های گذشته زیان داده اما باید شرایط مردم را نیز در نظر بگیریم. بی‌تردید باید مناسبت‌های فرهنگی همچون برگزاری نمایشگاه کتاب که در سال آینده برگزار خواهد شد نیز در موضوع افزایش بلیت مترو در نظر گرفت.
میرلوحی هم به‌عنوان موافق گفت: من به مردم کرج ارادت دارم اما چه کسی گفته که شهروندان کرجی باید مجانی به تهران بیایند و یارانه این سفر از جیب مردم تهران پرداخت شود، باید واقعیت را ببینیم. از این پس نمی‌توانیم بلیت مجانی بدهیم. قرار نیست کسی از گلشهر به تهرانپارس با یک بلیت بیاید، پول آن از جیب مردم تهران پرداخت شود. قطعاً اگر نرخ بلیت مترو گران نشود یعنی حمل و نقل عمومی تضعیف شود.
تحقیق و تفحص از مؤسسه همشهری کلید خورد
با رأی اکثریت اعضای شورا طرح تحقیق و تفحص از عملکرد مالی و اجرایی مؤسسه همشهری از سال های 84 تا 94 رقم خورد.
حجت نظری با اشاره به گردش کار طرح تحقیق و تفحص از مؤسسه همشهری گفت: تبدیل وضعیت چهار نفر از پرسنل شرکت همشهری از قراردادی به رسمی برخلاف دستورالعمل شهردار وقت تهران بود؛ چرا که این افراد شرایط سوابق خدمتی را دارا نبودند.
وی گفت: علاوه بر این 19 نفر از کارمندان شرکت همشهری در سال 90، در سال 91، 30 نفر، در سال 92، 33 نفر، در سال 93، 54 نفر، در سال 94 تعداد 35 نفر، در سال 95، 51 نفر و در سال96، 47 نفر، با وجود حضور نداشتن مستمر در محل کار به شکل ماهانه حقوق و مزایا دریافت می‌کردند. به‌گفته نظری، استخدام 16 نفر به‌عنوان مشاور مدیرعامل از سال‌های 90 تا 96 بدون کارکرد مشخص و بدون مجوز قانونی و بر خلاف ساختار سازمانی همشهری موجب شد که یک میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه به‌همشهری تحمیل شود. وی ادامه داد: یکی از مدیران همشهری از سال 91 در خارج از کشور زندگی می‌کند، اما از سال 93 به‌عنوان دبیر سرویس با همشهری به‌شکل دورکاری همکاری کرده و حقوق می‌گیرد!
احمد مسجد جامعی نیز با اشاره به سخنان شهردار تهران، مبنی بر اینکه روزنامه همشهری به چه کار مدیریت شهری ‏می‌آید، تأکید کرد: آنچه آقای نجفی اشاره کردند نکته‌ای است که باید به آن دقت داشت و به‌نظر ‏می‌آید واگذاری مؤسسه همشهری به‌جامعه مطبوعاتی و کارکنان آن امری ضروری است تا مانع از آن شود که ‏روزنامه و نشریات وابسته به آن تبدیل به تریبون مدیران شهری شده و مخاطبان خود را از دست بدهد.
‏ الهام فخاری با بیان اینکه چاپخانه جدید همشهری بدون نیاز به‌چاپخانه جدید خریداری شده است، ادامه داد: کارشناسان برآورد کرده‌اند این کارخانه چندین میلیارد تومان اضافه بر ارزش واقعی خریداری شده است.
زهرا نژادبهرام، درباره تخلفات غیرقانونی پاساژ آزاد گفت: طی بازدیدی که هفته گذشته از کارشناسان کمیته شهرسازی از پاساژ آزاد واقع در منطقه 11 شهرداری تهران، در مجاورت محور شریانی شمالی- جنوبی ولیعصر به عمل آمد، تخلفات گسترده مالک مبنی بر گودبرداری غیرقانونی و ایمنی نداشتن سازه‌ای این واحد صنفی کاملاً روشن شد. موقعیت مکانی این پاساژ به گونه‌ای است که هرگونه خطر احتمالی برای آن می‌تواند سبب بروز فجایع جبران‌ناپذیری برای سایر شهروندان شود. اعضای شورای شهر تهران دیروز در هنگام رأی‌گیری با یکدیگر درگیر شدند و یکی از اعضا به حالت قهر جلسه را ترک کرد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۳۸۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ایمن‌سازی بزرگرهای تهران گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.  

افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.  

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • سیل کنیا ۷۶ کشته و ۱۹ مفقودی برجا گذاشت
  • بارش شدید باران در پایتخت از چهارشنبه
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۹ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • سرقت از مردم در پوشش کمک برای خرید بلیت مترو
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۸ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت