Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@04:37:03 GMT

یک زن سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آستارا شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۴۷۰۲۸

یک زن سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آستارا شد

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی فرمانداری آستارا به ایرنا یونس رنجکش فرماندار آستارا در جلسه معارفه سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان گفت: بانوان، توانایی خود را در دستگاه های دولتی با اجرای دقیق برنامه های تعریف شده نشان داده اند.
وی افزود: دولت تدبیر و امید و استاندار گیلان توجه خاصی به استفاده از ظرفیت بانوان دارند و در آستارا نیز از سرمایه های انسانی بر اساس شایستگی آنها بهره مند می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: توجه به منابع طبیعی و حراست از آن ضروری است و در راستای توسعه شهرستان باید از این ظرفیت ها بهره مند شویم.
رنجکش با اشاره به اینکه برای حفظ عرصه های ملی و منابع طبیعی، وجود فرهنگ عمومی و اراده همگانی ضروری است، اظهار کرد: زمانی که حفظ منابع طبیعی در جامعه به فرهنگ عمومی تبدیل شود، همگان خود را در برابر آن مسئول می دانند.
در این آئین با تقدیر از سرخوش کرم زاده، نسرین غزنوی به عنوان سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مرزی بندر آستارا معرفی شد.
وسعت اراضی ملی آستارا 40 هزار هکتار است و 32 هزار هکتار آن را گونه های جنگلی نظیر بلوط ، راش، توسکا، ممرز، نمدار، ملج، لیلکی، انجیلی، آزاد، افرا، گردو، شیردار، گیلاس وحشی، فندق، شمشاد جنگلی و ون شامل می شود.

**برنامه ریزی برای برگزاری همایش ملی پدافند غیر عامل در آستارا
فرماندار آستارا از برگزاری همایش ملی پدافند غیر عامل مردم محور در اواخر اردیبهشت ماه سال آینده در این شهرستان خبر داد و همکاری دستگاه های اداری را در این رابطه خواستار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا یونس رنجکش عصر دوشنبه در جلسه شورای پدافند غیر عامل آستارا در فرمانداری این شهرستان گفت: علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت http://popadconf.ir مقاله های خود را در محورهای رسانه های نوین و فضای مجازی، بسیج و سازمان های مردم نهاد، معیشت و اقتصاد مردم محور، تنوع قومی و مذهبی، اهمیت و امنیت مرزی، بحران جمعیتی، محیط زیست و سبک زندگی به دبیرخانه همایش ارائه کنند.
وی افزود: تاکنون از ظرفیت مردم و جامعه دانشگاهی در حوزه پدافند غیر عامل به خوبی استفاده نشده و این همایش می تواند به توسعه زیرساخت ها و امکانات دستگاه های اجرایی برای مقابله با تهدیدات کمک کند.
وی هدایت پایان نامه های تحصیلی و برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوع پدافند غیر عامل را ضروری خواند و از تدوین شناسنامه پدافند غیر عامل آستارا خبر داد.
رنجکش از شکل سنتی بازار ساحلی آستارا انتقاد کرد و گفت: در ساختار این بازار به مباحث ایمنی و پدافند غیر عامل توجه نشده و با ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی، بازار جدید مدرن و با سازه های استاندارد در این شهرستان راه اندازی خواهد شد.
رئیس اداره شیلات آستارا نیز در این جلسه به ورود غیر مجاز و قاچاق زالو به این شهرستان اشاره کرد و گفت: زالوهای وارداتی در طب سنتی استفاده می شوند و احتمال بروز مشکلات بهداشتی وجود دارد.
صادق خاصی پور عرضه ماهیان استخوانی در محیط باز توسط دستفروشان را تهدیدی برای سلامت جامعه خواند و افزود: ماهیان عرضه شده در حاشیه معابر و خیابان ها آلوده هستند و باید جمع آوری شوند.
قاسم کباری مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی آستارا نیز در این جلسه گفت: 60 درصد تجهیزات آبرسانی روستاها فرسوده است و امیدواریم اعتبار لازم برای بروز رسانی آنها تامین شود.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.
7105 / 7124 / 2007
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۷۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت:محصولات فرعی جنگلی و مرتعی نیشابور به ویژه گیاهان دارویی، صنعتی و خوراکی نیازمند توجه، حفاظت بیشتر و بهره‌برداری اصولی هستند. در حالیکه محصولات جنگلی و مرتعی نیشابور رو به نابودی هستند.
حسین سهرابی افزود: بهره‌برداری و استحصال محصولات فرعی جنگل‌ها و مراتع از دیرباز مورد توجه بوده است. امروزه نیز این محصولات نقش مهمی در جنبه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور‌های دارای اکوسیستم‌های جنگلی و مرتعی ایفا می‌کنند.
وی گفت: در کشور ما با توجه به تنوع شرایط اقلیمی گونه‌های مختلف محصولات از جنگل‌ها و مراتع قابل استحصال بوده و تاثیر بسزایی در اقتصاد خانوار‌های بهره‌مند از این منابع دارد.
سهرابی افزود: طی سال‌های گذشته نادیده گرفتن بهره‌برداری صحیح از جنگل‌ها و مراتع و محصولات فرعی حاصل از آن همراه با افزایش جمعیت و تقاضای بیشتر از یک سو و نیز بروز خشکسالی‌های متوالی از سوی دیگر سبب انحطاط و در معرض خطر جدی قرار گرفتن این سرمایه‌های باارزش ملی شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: مهم‌ترین مسأله در بهره‌برداری این محصولات تناسب تولید و برداشت است که باید به نحوی صورت گیرد که آسیبی به رویشگاه‌ها وارد نشود و دوام بقای این گونه‌های مرتعی و جنگلی حفظ شود.
وی افزود: هرگونه بهره برداری و برداشت از محصولات فرعی مرتعی و جنگلی تنها با اخذ مجوز از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در قالب طرح مصوب با اولویت دارندگان پروانه چرای دام و بهره‌برداران عرفی مطابق قوانین و مقررات مجاز است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: بهره‌برداری از محصولات مرتعی نیشابور از جمله آنغوزه شیرین، باریجه، کلپوره، کنگر، ریواس، موسیر، آویشن (کاکوتی)، چای چوپان، سریش، بومادران، زیره سیاه، وشاء- کتیرا، همچنین انواع میوه و گل درختان جنگلی بادام جنگلی (کوهی)، پسته جنگلی، بنه، میوه زرشک وحشی، سماق، زالزالک و میوه نسترن وحشی به طورکلی ممنوع و غیر قانونی است.

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی