Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان-جانشین پلیس راه استان اصفهان مهمترین عوامل تصادفات رانندگی در جاده های استان اصفهان را خستگی و خواب آلودگی رانندگان دانست و گفت: به طور معمول رانندگان پس از طی مسافت زیاد دچار خستگی، خواب آلودگی یا هیپنوتیزم جاده می شوند که برپایی ایستگاه های امنیت و سلامت می‎تواند خستگی رانندگان را برطرف و آمار تصادفات را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ اصغر زارع در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین اظهارکرد: با توجه به یکنواخت بودن راههای استان اصفهان و قرارگرفتن این استان در مرکزیت کشور، ازچند سال گذشته ایستگاه های امنیت و سلامت در ایام نوروز دایر می شود.

وی خاطرنشان کرد: در این ایستگاه ها برنامه های متنوعی پیش بینی شده، همچنین نقشه راههای کشور تهیه و در اختیار مردم قرار می گیرد.

جانشین پلیس راه استان اصفهان با اشاره به عومل خطر تصادفات در این استان، تصریح کرد: برابر با اطلاعات به دست آمده، خستگی و خواب آلودگی، سرعت غیر مجاز و حواس پرتی رانندگان به دلیل استفاده از تلفن همراه بیشترین عوامل بروزتصادفات در جاده های استان هستند.

وی عدم استفاده از کمربند ایمنی را دیگر عامل مهم جان باختن رانندگان و سرنشینان خودروها در حوادث رانندگی اعلام و تاکید کرد: بستن کمربندی ایمنی غیر از راننده برای سایر سرنشینان خودرو الزامی است تا سفر ایمن و بدون خطری داشته باشند.

سرهنگ زارع به اصلاح هندسی برخی از جاده های استان از جمله کمربندی داران با همکاری اداره کل راه و شهرسازی برای کاهش میزان تصادفات اشاره کرد و گفت: با اقدامات انجام شده آمار تصادفات و کشته های حوادث رانندگی در استان اصفهان کاهش چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: البته بعضی از عوامل تصادفات غیر قابل کنترل هستند از جمله رفتار رانندگان که غیر قابل پیش بینی و نیازمند آموزش و اطلاع رسانی است.

جانشین پلیس راه استان اصفهان به تفاوت رانندگی در راه های داخل و خارج از شهر اشاره و تصریح کرد: رانندگی در شهر برای هر فردی مشکل ساز است چون احتمال وقوع تصادف با توجه به بی نظمی ها در رانندگی زیاد است، در معابر شهری رانندگی با سرعت کم انجام می شود و اگر تصادفاتی حادث شود شدت چندانی ندارد اما در راههای برون شهری وضعیت متفاوت است.

وی افزود: بی شک رانندگی در جاده های برون شهری کم خطر تر از داخل شهر است، اما نکته مهم مرگبار بودن تصادفات برون شهری است، به همین دلیل افرادی که در جاده ها رانندگی می کنند باید در رانندگی بیشتر محتاط باشند.

سرهنگ زارع خاطرنشان کرد: به منظور کنترل رانندگان اتوبوس های مسافربری، اقدام مشترکی بین پلیس، اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای، صنف رانندگان و شرکت های مسافربری انجام، آموزش های لازم به رانندگان ارایه و کنترل در داخل ترمینال و پاسگاه های مبدأ به صورت کامل انجام می شود.

وی ادامه داد: از ظرفیت های موجود در استان همچون سامانه سپهتن نیز استفاده و بازرسان نامحسوس در اتوبوس ها کنترل های لازم را انجام خواهند داد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۱۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت

سرهنگ مصطفی کول‌زاده  اظهار کرد: این تعداد فوتی و مجروح نتیجه ۱۰۰ فقره تصادف در جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان بوده است.

وی سرعت زیاد، انحراف و تجاوز به چپ و سبقت غیرمجاز را از دلایل عمده بروز حوادث رانندگی این مدت در جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان ذکر کرد و افزود: بیشترین تصادفات این مدت به سرعت زیاد و عدم توجه به جلو اختصاص دارد.

فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان با اشاره به هشدار هواشناسی مبنی بر بارندگی در جنوب استان گفت: باتوجه به اینکه بارش باران و لغزنده بودن معابر درون و برون شهری، منجر به افزایش تصادفات و واژگونی ها شده لازم است رانندگان وسایل نقلیه، با احتیاط بیشتری رانندگی و دو موضوع اصلی شامل رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب را مد نظر قرار دهند.

وی تاکید کرد: رانندگان توجه داشته باشند، هنگام بارش باران میدان دید راننده محدود می‌شود و احتمال بروز تصادف به مراتب بالاتر می‌رود. از این رو لازم است تجهیزاتی مثل برف‌پاک‌کن و بخاری که نقص آن‌ها می‌تواند در دید راننده تاثیرگذار باشد، مورد بازبینی و در صورت نیاز رفع نقص قرار گیرند.

سرهنگ کول زاده با بیان اینکه در بارندگی، سرعت خودرو بایستی به مراتب کمتر از سرعت در راه‌های خشک باشد زیرا که سطح اصطکاک بین راه و لاستیک به حداقل می‌رسد، گفت: هنگامی که آب زیادی در سطح معابر جاری می‌شود، چنانچه با سرعت وارد آن شوید آب موجود میان لاستیک و جاده قرار گرفته و در این حالت خودرو بر روی لایه‌ای از آب حرکت می‌کند و بسیار خطرناک و احتمال خروج از راه و تصادف و واژگونی را افزایش می دهد.

وی تاکید کرد: در مجموع خودداری از عجله در سفر و داشتن استراحت کافی برای حدود ۱۵ دقیقه پس از هر ۲ ساعت رانندگی برای جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی راننده وسیله نقلیه ضروری است تا بازگشت مسافران به شهر و دیار خود ایمن و سلامت انجام شود.
فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: رانندگان عزیز توجه داشته باشند رعایت فاصله طولی و رانندگی با سرعت مطمئنه می‌تواند از بروز بسیاری سوانح و تلفات جاده‌ای جلوگیری کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • آمار نهایی فوتی‌ها و مصدومان تصادفات در نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی