Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@01:03:08 GMT

۴۰۰۰ هکتار از مراتع شهرستان کمیجان بیمه شدند

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۳۰۹۵۲

۴۰۰۰ هکتار از مراتع شهرستان کمیجان بیمه شدند

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کمیجان گفت: امسال ۴ هزار هکتار از مراتع این شهرستان تحت پوشش «بیمه مراتع» قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی نکوئی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کمیجان در گفتگو با خبرنگار سلام کمیجان گفت: در سال جاری ۴ هزار هکتار از مراتع شهرستان کمیجان تحت پوشش «بیمه مراتع» قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۸۰ هزار هکتار اراضی مرتعی در شهرستان کمیجان وجود دارد؛ تصریح کرد: در سال گذشته ۲۸ هزار هکتار تحت پوشش بیمه قرار گرفتند که به علت عدم همکاری بانک کشاورزی، امسال طرح بیمه مراتع خیلی مورد استقبال کمتر قرار نگرفت.

نکوئی ادامه داد: «بیمه مراتع» را می‌توان یکی از مهمترین سازوکارهای مقابله با خطرات اجتناب ناپذیر بخش منابع طبیعی و مناسب‌ترین راهکار برای کاهش خسارت مالی به حساب آورد. برقراری بیمه مرتع در جوامع روستایی و عشایری را باید پدیده‌ای نو تلقی کرد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کمیجان تصریح کرد: «بیمه مراتع» در بهترین شرایط و حالت خود با حمایت از اقتصاد بهره‌برداران و کمک بخش دولتی در احیا و اصلاح مراتع، می‌تواند در تقویت و بهبود مراتع و افزایش تولیدات بخش منابع طبیعی نقش مهمی را ایفا کند.

نکوئی گفت: با بیمه اراضی مرتعی چنانچه حوادثی نظیر خشکسالی، تگرگ و سیل خسارتی را به مراتع وارد و زمینه خسارت یا نابودی پوشش گیاهی این اراضی را ایجاد کنند، می توان از حمایت بیمه برخودار شد و خسارت وارده به مراتع از محل اعتبارات صندوق بیمه بانک کشاورزی جبران می شود.

وی بر ضرورت اجرای برنامه های آموزشی و ترویجی در سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: بر این اساس لزوم اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی در جهت آشنایی هر چه بیشتر بیمه‌گزاران با اهداف و فواید بیمه مراتع از یک‌سو و اعمال کمک‌های مالی صحیح و اجرایی همراه با تسریع و بهبود شرایط بازپرداخت خسارت به بیمه‌گذاران آسیب دیده می شود.

نکوئی تصریح کرد: «بیمه مراتع» ضمن ایجاد شرایط مناسب و تسهیلات لازم برای یاری رساندن به این قشر از جامعه می‌تواند موجب ایجاد انگیزه و تمایل بیشتر در بین این بهره‌بردارن به منظور تمدید بیمه و نیز تشویق سایر بهره‌برداران به بیمه کردن مراتعشان شود.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کمیجان خاطرنشان کرد: مرتعداری به عنوان یکی از مهمترین بخش های اقتصادی کشور بیش از سایر فعالیت ها در زمینه تولید و فروش در معرض مخاطرات طبیعی و بازاری قرار دارد که یکی از روش های متداول و کارآمد در پوشش ریسک استفاده از پوشش های بیمه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۰۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوانسار گفت: میانگین بارش سالیانه خوانسار ۳۷۰ میلی‌متر است که باتوجه به توپوگرافی شهرستان حدود ۷۰ درصد آن به صورت روان آب هدر می‌رود.
مهدی کیخایی یکی از طرح‌های مهم برای ذخیره این روان آب‌ها را احداث بند‌های چند منظوره آبخیزداری دانست و افزود: به این منظور تاکنون بیش از ۳۵۰ بند سنگی و سیمانی و خشکه چین و ۱۴ بند خاکی احداث شده است.
وی ادامه داد: این بند‌ها ظرفیت آبگیری ۱۰میلیون متر مکعب و نفوذ و تغذیه بیش از ۴۰ میلیون متر مکعب آب در سال را به سفره‌های آب زیرزمینی دارند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوانسارادامه داد: خوانسار بیش از ۴۰۰ چشمه و قنات دارد و بیش از ۸۰ درصد آب کشاورزی شهرستان از این قنات و چشمه‌ها تامین و این بند‌ها موجب افزایش حداقل دو برابری دبی و طول مدت زمان آبدهی آنان شده است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی