Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مناطق قم، گلستان و زنجان، آمادگی خود را برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی اعلام کردند.

به گزارش شانا، محسن وزارتی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قم گفت: بعد از تشکیل جلسات متعدد تسهیلات سفر، برنامه‌ریزی‌های لازم درباره سوخت‌رسانی مستمر و بدون وقفه در ایام نوروز انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارتی ادامه داد: استان قم با توجه به این که محور مواصلاتی 18 استان کشور است و همچنین با توجه به وجود حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران و اماکن زیارتی و سیاحتی، در ایام تعطیلات به ویژه نوروز یکی از پررفت‌وآمدترین شهرهای زائرپذیر کشور است، از این رو وظیفه دارد با تلاش مضاعف، بهترین خدمات را به صورت مستمر به هموطنان عزیز ارائه دهد.

وزارتی اعلام کرد: استان قم دارای 74 نقطه عرضه سوخت مایع و CNG شامل 50 جایگاه عرضه سوخت تک و دومنظوره، 6 جایگاه عرضه بنزین کوچک و 18 جایگاه CNG تک‎منظوره است که بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با مدیران جایگاه‌ها و نظارت مستمر در این خصوص، همه آنها در حالت فعال مشغول سوخت‌رسانی هستند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه قم از طرح کنترل و نظارت به منظور بررسی وضع ارائه خدمات از لحاظ کمی، کیفی، فنی و خدمات عمومی، از 26 اسفند ماه تا 17 فروردین سال 97 خبر داد و گفت: 14 گروه از کارشناسان واحدهای مختلف شرکت در این طرح حضور مستمر خواهند داشت.

آمادگی شرکت پخش گلستان برای سوخت‌رسانی در نوروز

در نشست مشترک مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه گلستان با مدیران و مالکان جایگاه‌های عرضه سوخت این استان، سرپرست منطقه از آمادگی این شرکت برای سوخت‌رسانی مطلوب به مسافران نوروزی خبر داد.

در این نشست که به منظور هماهنگی و آماده‌سازی مجاری عرضه استان برگزار شد، حمداله حبیبی، سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه گلستان ضمن قدردانی از تلاش مالکان و مدیران جایگاه‌ها و همه زحمتکشان عرصه سوخت‌رسانی، گفت: به یاری خداوند متعال و کوشش شبانه‌روزی شما عزیزان، سوخت‌رسانی در فصل سرما در همه زمینه‌ها به بهترین نحو و با بالاترین کیفیت انجام شد.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و ذخیره‌سازی مناسب انواع فرآورده‌های نفتی در انبارهای نفت استان، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه گلستان آمادگی کامل برای عرضه و توزیع در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی سال 97 را دارد و همه امکانات در اختیار را به‌کار می‌گیرد تا بهترین شرایط را برای سوخت‌رسانی مطلوب و رضایتمندی مردم شریف استان و مسافران و زائران حضرت ثامن الحجج (ع) فراهم کند.

حبیبی بیان کرد: هم‌اکنون 130جایگاه عرضه سوخت (72 جایگاه عرضه فرآورده مایع و 58 جایگاه CNG) با پراکندگی مناسب در استان فعال و آماده خدمات‌رسانی به هموطنان است.

در این نشست علیرضا راجی، معاون بازرگانی منطقه گلستان به طرح «نظارت بر عرضه مطلوب سوخت» اشاره کرد و افزود: همکاران و کارشناسان شرکت ملی پخش منطقه گلستان در واحدهای مختلف به صورت شبانه‌روزی بر نحوه فعالیت‌های جایگاه‌ها و کیفیت و کمیت فرآورده‌های نفتی عرضه شده در قالب گروه‌های بازرسی، نظارت ویژه و مستمر خواهند داشت.

وی ضمن تاکید بر تکریم شایسته مراجعان به جایگاه‌ها، از همه مدیران و متصدیان جایگاه‌ها خواست با خرید به‌موقع فرآورده‌های نفتی و انجام برنامه‌ریزی‌های لازم، آماده پاسخگویی به افزایش عرضه بنزین و سوخت‌رسانی مناسب باشند.

بازدید از مجاری عرضه استان زنجان با اولویت جایگاه‌های پرتردد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان نیز از آغاز مرحله نخست طرح کنترل و نظارت بر جایگاه‌های عرضه سوخت این استان خبر داد و گفت: بازرسی از جایگاه‌های استان با اولویت جایگاه‌های پرتردد و با اعزام نفرات عملیاتی و روابط عمومی در حال انجام است.

محمود آقامحمدیان ضمن اشاره به تحقق مطلوب سوخت‌رسانی و جلب رضایت مردم شریف و مسافران نوروزی عنوان کرد: با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروز و افزایش تردد مسافران و به منظور کسب آمادگی لازم با توجه به فرصت باقیمانده تا آغاز تعطیلات، ضروری است همه امکانات و منابع جایگاه‌ها آماده‌ شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان همچنین با اشاره به موقعیت استان زنجان به عنوان کریدور غرب به شرق و افزایش حجم تردد مسافران، اقدام‌های اساسی در جایگاه‌ها را حصول اطمینان از آماده به کار بودن همه تلمبه‌های فروش و پیگیری مستمر به منظور رفع مشکلات احتمالی، رعایت نکات ایمنی به منظور ارتقای سطح ایمنی در هنگام سوختگیری، رفع آلودگی‌ها از سکوهای سوخت‌گیری، نظافت مستمر و تجهیز سرویس‌های بهداشتی و نمازخانه‌ها برشمرد.

وی ترمیم آسفالت و بتن ورودی و خروجی و محوطه سوخت‌گیری، رنگ‌آمیزی جداول، خرید به موقع فرآورده به منظور جلوگیری از هرگونه تاخیر یا تعطیلی در ایام نوروز، حضور فرد پاسخگو به صورت 24 ساعته در جایگاه و جلوگیری از هرگونه ایجاد مشکل احتمالی در جایگاه‌ها و تسهیل در سوخت‌رسانی را از دیگر اقدام‌ها بیان کرد.

آقامحمدیان در ادامه، به کشیک 24 ساعته کارکنان جایگاه در این ایام خبر داد و افزود: افزون بر شماره‌های تماس شرکت، سامانه پیامکی 3000249627 و مرکز پاسخگویی شرکت به شماره 09627 به منظور رسیدگی به شکایات مردمی و نیز نرم‌افزار پمپ‌بنزین‌یاب نیز برای بهره‌برداری مسافران در دسترس است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان تصریح کرد: این کنترل و بازدیدها از جایگاه‌های CNG نیز در امتداد جایگاه‌های سوخت مایع انجام می‌شود، ضمن این‌که مرحله دوم کنترل و نظارت نوروزی نیز در ایام تعطیل انجام خواهد شد.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود